Bir erkek neden aldatır?

Aldatma durumu bir kişi yüzünden ya da onun etkisiyle olacak diye bir şey yok. Bu biraz daha ilişki içindeki Heyecanın ya da çiftlerin birbirine ilgisizliğinden kaynaklanır diye düşünüyorum. Şu da var erkek ilişkide aradığını bulamaz nive bunu başka bir şekilde aramaya girer bu da aldatma olmuş olur. O zaman şu soru çıkıyor ortaya
Madem aradığın şeyi bulamayacağını biliyorsun neden bir insanın duygular ile oynuyorsun?
Hiç payımız yok diyemeyiz buna. Ama aldatmayacak erkek ne olursa olsun aldatmaz. Aldatacak erkekte bir sebep bulur kendine. Evli erkek ayartmayı seven çok kadın var. Bu bir fantezi bile sayılabilir aslında. Yani kadınların bile bile baştan çıkarma durumu itebilir. Tabi diğer bir sebepte evde iyi olmayan, eşini mutlu etmeyen kadındır. Evde huzur, mutluluk bulamayan erkek içinde varsa bunu dışarıda arayabilir. Yani evet kadınlarında ittiği oluyor. Ama hiçbir sebep aldatmayı haklı çıkaramaz.
Erkek kadın farketmez. Aldatılan kişinin mutlaka bir etkisi vardır ama buna itmek denir mi? Bilemiyorum. Bende çok büyük mesela bu etki. İstediğim , arzuladığım şeyleri vermeyip ben buyum işine gelirse cevabı verirse kusura bakmasın. Pencereden dışarı bakmayacak adamken sicilim fena oldu.
Ama bütün bunlar beni haklı kılar mı? Hayır. Ama bahanem çok 😂
Rica ederim
Hangi kadın hangi erkek eşinin sevgilisinin aldatmasın ister ki? Bunu bile bile kim iter? Bahane çok aldatana. Yemeğin tuzsuz, gömleğin ütüsüz der yine aldatır aldatmak isteyen. İstediği kadar tartışmalar olsun çiftlerin arasında. Tamamen tercih meselesi bu. Sevmeyen gitsin kardeşim girmesin kimsenin günahına.
Cevap
51Cevap
Karaktersizlikten aldatır. Bunda kadınların bir payı olamaz.
Biraz etken olabilir ama çoğunlukla erkeğin yanlışı
Evrimsel süreçte erkek çok eşlidir. Ne yazık ki bu böyle. Kadın mükemmel olsa bile aldatılabilir. Kadının bu konuda pek bir hatası yok bence. Sorun erkeklerde. Ama kadın cinsel olarak isteksizse erkek sevişmek istediği zaman zorakiyse veya sürekli başı ağrıyorsa bu bir etken olabilir belki. Ama dediğim gibi bu da mazaret değil. Libidosu çok yüksek, çok güzel bir hatum da aldatılabilir
Kadınlarda İtiyor Ve Karaktersiz Olduğunİçin Aldatan Da Var. Kadınlar İtsede Bu Duruma İhanete Yeltenmemeli Kimse. Madem Seni Kadın İtiyor Git Derdini Anlat Yok Olmuyor Mu Ayrıl. İhanet Etmek Yerine Ayrılmak Varken Neden Böyle Bir İğrençliği Yakıştırır Ki Kendine İnsan.
Bir nevi kadının da payı olabiliyor yeterli ilgi göstermemesi ya cinsel ya da duygusal eksikliği görünce başkalarına yönelme ihtiyacı duyuyor aldatan insan genelde cinsel açlığı için aldatıyor duygusal olarak aldatılmalar daha az oranda oluyor yani bunu yapan insanlar cinsel açlığı çok yüksek oluyor insanla yetinmek istemiyorlar iradeleri daha zayıf olanlar genelde bu tipler
Kapris ve dünya gorüşlerindeki farklılıklar neden olabilir. Bir taraf hayat dolu yaşamayı seven kıpır kıpır, diyer taraf dominant soğuk ve karşı tarafa ayak uyduramıyorsa malum son erkeğinde hovarda olmasıda buna sebep olsada kesinlikle savunulacak bir durum değil
Kadın erkek fark etmez aldatan aldatacak olduktan sonra her türlü bahane bulur kendine.
Bazılarını iten sebepler vardır ama bu onları aldatması için haklı çıkarmaz.
İnsanın içinde olması lazım.
Bazıları hiç bir sebep yokken tamamen arsızlığından aldatıyor.
Aldatmak yerine sorunu çözmek için uğraşsalar daha çok mutlu olurlar.
Ama bu aldatan kişilerin işine gelmiyor o ayrı tabi.
Aldatmanın cinsiyeti yok. Kadın da erkek de aldatma olasılığı var...
Sanki tek aldatan erkek mis gibi soru soruyorsun karakter zihniyet meselesi bu canım benim erkeği kadını yok ha soruna gelicek olursa ihanetin itmesi kalkmasi olması gitceksen istemiyorsan adam gibi gideceksin ihanetin geçerli bir sebebi olamaz...
Kadininin doyuramadigi erkek birde o yollara meyilliyse aldatir. Eger esinden süpheleniyorsan ozaman sen onun yatakta fahisesi amiri hizmetcisi patronu herseyi olacaksin. Bak bakalim ozaman aldatiyormu? Adama her istediginde baska fantezi ile giden onu yatakta terleten kudurtan bir kadini varsa adam neden disariya ihtiyac duysunki bence aldatmaz ozaman
Psikolojide, aldatmada erkeğin ve kadının sebepleri farklı oluyor. Erkekler genellikle cinsellik ve heyecan için aldatıyor ama kadınlar erkekten ilgi alamadığı için. Bu psikolojik sonuçta erkeklerin aldatmasının sebebi kadınlar değil ama kadınların aldatmasının sebebi erkekler.
Erkek veya kadının birbirini itmesi diye bir şey yok karakter meselesi. Aldatma olayından o kadar çok nefret ediyorum ki anlatamam nasıl bir acizliktir bu...
Aldatmak dış etkenlere bağlı sebeplerden olmaz karaktersizlikten olur. Hem aldatıp hem de suçu o insana atmak ayrı bir karaktersizlik.
Ne kadar kötü bir cümle: "aldatmaya itmek".
Kimse aldatmaya itilmez, insan ayrılmaya itilebilir ancak. Aldatmak karaktersiz e bir tercihtir. Ve zorla olmaz, kimse buna itilmez.
Hayır aldatacak adam en mükemmel eşe sahipken bile aldatır. Bu karakter meselesidir.
Bazen kadının da payı vardır, doğru. Ama türlü çeşit sebepleri vardır aldatmanın.
İnsanın fikri neyse zikri de odur.
İçinde varsa bahane çok, söylediğin de bir etken seçenek tabi iteni de var çünkü.
Kadın erkek ikiside aldatıyor artık normalmiş gibi geliyor insanlara anlamıyorum kadın evli sevgilisini anlatıyor bana tartıştım artık gelmez bana😀👍
Erkekleri ez sevgili yapma maddi gücün yerinde olsun muhtaç olma
Aldatma değince iki taraf da yaralı olabilir. Biri onu aldatacak kişiyi seviyordur öbürü ise yakınlaşmak istemiyordur
Pembe yorumlara göz gezdirdim ve sonuç kadın gerçekten aldatılmalı hak ediyor bir cins mi acaba demez mi evet aldatan hatalıdır ama bir defa da bir dön kendine bak nerede hatalıyım diye yok aldatan karakteriz yok zaten meyilli çok yazık çok
İki bölümde incelemk lazım bunu biri kadınlarla ilgili nedenler diğeri erkeğin kendiyle ilgili nedenler
Soruya soruyla karşılık vermek istiyorum, karnınız toksa en iyi restorana bile gitseniz canınız yemek çekermi😂
hayır kardeşim aldatmak karaktersizliktir olmuyorsa boşanırsın
ama dur nafaka ödiycez oyüzden aldtmaya devam
Aldatmanın sebebi yoktur. Beni hataya sen zorladın demek sadece manipülatif bir savunma. Aldatmanın sebebi karaktersizliktir.
Bir kişiden ayrılmak, onu aldatmaktan daha kolay. Bu yüzden kadının yaptığı herhangi bir davranış aldatmanın bahanesi olamaz.
Tamamen olmasa da kısmen olabiliyor. Eşlerinin istekleri konusunda duyarsız ve ilgisiz kalınırsa aldatma oranı artıyor.
sanmam tamamıyla karakter meselesi, ben aldatamam birini seviyorsam diğer kadınlar çirkin geliyor elimde değil 🤷
zannetmiyorum kabul edemem ama ilgisizlik kötü bir şey
Bir anda çok soğuk yapıyorlar, itici davranıyorlar buda sıcaklığı başka birinde aramaya itiyor
Evli bütün kadın kocayı günde 5 kişiyle aldattığı için kocaya hali kalmaz
Cinsiyeti yok bu durumun tamamen kişilik ve karakter ile ilgilidir.
Zaten o potansiyele sahipse kimsenin itmesine gerek yok. Bu sadece bahanesi olur.
Bi ihtimal ama ruhunda varsa kimsenin iteklemesine gerek yok
Ne alakası var insanın içinde varsa o eylem her türlü bir teşvikle gider aldatır
Şerefsizdir , üstelik namus abidesi olduğunu empoze etmek icin kadına yüklenir
Bazılarını evet bazılarıda kendinden böyle yapcak bişey yok
Hayır kendileri buna meyili oldukları için bunu yapıyorlar
Aldatan... evladıdır diyeyim, kapatayım ! Çok adice bir şey aldatmak, ayrıl ne halt edersen et!
Kadınlar eşleriyle ilgilenmezse iyi davranmassa istetiklerini yabmazsa karşı gelirse aldatmaya itiyosundur
bence hem kadın hem kendi karakteri diye düşünüyorum :) ikiside yanlış
Ben daha kendimim ne için aldattığımı bilsem erkeklerinkini de bilirdim
Erkekte niyet olmasa zaten olmaz kadinda kuyruk sallarsa heriftete niyet varsa tencere kapaklar. Benim uyuz oldugum bi hoca var ya senin ustun gelio demi mini etek giyiyordu tam sey gbi insan az desturlu giyinir karsindaki ustun yani. Bazen kadinlarda zirveye bedenini kullanarak gtmeye caliisuor erkeginde canina minnet eger seref sz e
Bunun cinsiyeti yok.. Tamamen karâkter ile ilgili..
Karaktersiz olan aldatır kadınlarla bir ilgisi yok bunun
Benide itiyor ama güvenilir sırdaş ve sadece bir hanımefendi istiyorum bulmak zor ama
Kadın erkek diye ayrim yapilmaz ama kisilerin etkisi fazla gibi bu konuda
İtmek biraz hafif kalır. Fakat her zaman herkes için geçerli değil bu durum...
Hayır aldatanın karakteri ona meyillidir zaten. Karakter ve huy değişmez. Kimse kimseyi istemediği bir yere itemez. Hele ki günümüzde biraz zor 😏
Aldatmak karaktersizlik göstergesidir kadın veya erkek aldatmaya itmez içindeki karaketsizliği ortaya çıkar kadın veya erkek değil cinsiyet önemsiz kim aldatıyor iste şerefsizliktir başka bir açıklaması yok olamada
İlişkiden ilişkiye hatta kişiden kişiye değişir bu.
Aldatılan kişinin elbet hatası vardır ama aldatmak bir seçenektir ve aldatan kişi kendi iradesiyle aldatmayı seçmiştir. Kısacası aldatmayı hiçbir bahane haklı çıkarmaya yetmez, yetemez...
kesinlikle kadında da pay var yok diyen yalan söyler
Bazen evet ama her herkeğin içinde aldatma duygusu var aslında aldatma değilde cinsel istek çok olunca başkalarının tadınada bakmak istemek bu
Evet trip atmaları sebep oluyor trip soğukluk yapıyor erkekte sıcaklığı başka kadında arıyor anlık olarak
Alakası yok karakter meselesi o iter bu iter diye bir şey değil iliski anlam taşımiyorsa ayrılır bekarken başka dallara atlarsin
Ya yok be karaktersiz ve doyumsuz olduğu için aldatıyolar
Hayır alakası bile yok. Ben mi diyordum git beni aldat diye. Kendi karaktersizliği. Başka bir şey değil.
Onlar aldatmayı seviyor
Erkek altamaz aldanır. Kadın aldanmaz aldatır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?