Evliyim 2 çocuğum var ve evli bir adamdan hamileyim ne yapmaliyim?

4 ay önce bir arkadaş gurubunda tanıştığım evli bir adamın bana ilgisini farkettim ve bende çok beğendim aradan bir ay geçti ve adam a bir şekilde ulaştım. önceden bir evlilik geçirmiş ve 2 oğlu var o evlilikten şimdiki esindende bir oğlu var. eski eşi büyük oğluna bakamayacagini söyleyip ona vermiş ve şimdiki eşi de ilk tanıştığımız zamanda onun oğluna bakmak istemediği için aralarında sorunlar vardı. bende o süreçte adamin karşısına çıktım ve yakinlastik adam karısını bırakacaktı ve sürekli bana kocanı bırak babanın evine git bir süre sonra gelip seni alacam diye baskı yapıyordu benimde vijdanim rahat olmadığı için sürekli gecistiriyordum. kızımın annesi ol senden bir kızım olmasını çok istiyorum dedi bende istiyordum şu an 4 aylık hamileyim. karisida mecbur kaldığı için oğlunu kabul etmiş oda şu an aramızda hiçbir sıkıntı yokken kalkıp karımı bırakamam diyo. bende zaten baskı yapmak istemiyorum çünkü çocuklarıma çok bağlıyım işin içinden çıkamıyorum. ayrılıyorum bir iki hafta geçiyor nasıl oluyorsa yine yapamıyoruz ikimizden biri arıyor.3 haftadır hergun mesaj atan adam şimdi artık hiç aramıyor mesaj atmıyor sebebini soruyorum nasılsa biz birbirimizi biliyoruz biraz mesafe olsun arada kimse bilmesin bir açık verirsek rezil oluruz diyo. ayrilalim artık sevmiyorsan diyorum çok seviyorum diyo. artik kafayı yiyecek duruma geldim ne yapmam gerekiyor bana yol gosterin
Evliyim 2 çocuğum var ve evli bir adamdan hamileyim ne yapmaliyim?