"Seviyorum seni" dediğinde o da "bende seviyorum seni" deseydi hayatında neler farklı olur du? Seni seviyorum demek, sevmek yetmez. Ne olursa olsun sevdiğine inanmak güvenmek ve saygı duymak önemli bunlardan herhangi biri eksik ya da şüpheye düşerse tek ayağı kırık sandalye ne kadar ayakta durabilirse, o ilişkide o kadar ayakta durur...
"Seviyorum" dediğinde o da "seni seviyorum" deseydi neler olurdu?
Bilemeyiz. Olmamış birsey için öyle olurdu böyle olurdu demek anlamsız. Dememiş ise eğer demiş halinde hayaller kurmak insana üzüntü ve stres verir sadece. Olması gerekmiyordu ki olmadı der konuyu kapatırım Uzatmanın anlamı yok. Sevseydi söylerdi. Sevmedi bu kadar.
Ne güzel olurdu şu an sadece gözümde canlandı biliyor musun teşekkür ederim gerçekten böyle bir soru sordun için çok güzel bir soru olmuş ve çok beğendim keşke bir kereden fazla beğenebilsem😌 ama maalesef sadece bir kere beğeni biliyorum Ama öyle bir şey imkansız ya ciddiye bile alınmadım ben yani beni bir şeye sallayacak da bana karşılık verecek de bak düşün hayal bile ederken zorluk çektim çünkü alışık değilim biliyorum bunu hayal edersem mutlu olacağım ve mutluluk bana gelmiyor
Ben sevgiden sadece karşılık bekledim sonrası hiç bı zaman olmadı sıkıcı bı adamim aslında oda sevseydi umut olurdu akşam çöken yanlışlığıma sonrası hiç olmadı ben hep sevmek istedim onlar ise sadece reddetti...