Biriile internetten tanıştım ve beni kandırdı yalan attı sonra ayrılırken hakkımı helal etmiyorum dedi Allah katında kabul olur mu?

ben internetten birisiyle tanıştım sosyal medya üzerinden konuştuk baya bi sevdim onu sevgili olduk Ne zaman görüntülü konuşmak istersem kabul etmiyordu hep sesli veya yazışarak veya tek ben görüntümü açıyordum O hiç açmıyordu sonra bir ara ayrıldık tekrar barıştık yine sevgili olduk yalana devam etti sonra bana itiraf etti o fotoğraftaki kişi ben değilim dedi kendi fotoğrafını attı bu sefer onu sevmemi istedi O fotoğraftaki kişiyi aşık olmamı istedi yine affettim Ben senin kalbine aşık oldum falan dedim canım geldi sonra yalanlarının ardı ardı kesilmedi bana meğersem hep yalan atıyormuş yaşında bile sonra ayrılırken beddua etti hani beni bırakmayacaktın dedi aslında ben onu bırakmayacaktın af etmiştim ailem sevgili olayını karşı, öğrendiler sadece etraf dinine kadar 2-3 gün konuşamayacaz dedim dedim seni bırakmıyorum bırakmam dedim ama o devam etti Allah uzun ömür versin hakkım sana helal olmasın senin yüzünden kaç gece konuşmak için uyumadım hakkımı helal etmiyorum dedi. Zaten konuşmayı da kestikten sonra durumunda ve ben uğruna uyuyamadığım geceleri helal etmiyorum... dedi. icim içimi yiyor Size sorum acaba hakkımı helal etmiyorum dedi Allah katında kabul olur mu? Yoksa kabul olmazmi çünkü ben ona bu güne kadar hiç yalan atmadım hep atıyordu bende ona nolursa olsun sana hakkımı helal ediyorum dedim dediğim gibi acaba Allah katında kabul olur mu bedduası helal etmemesi? Nolur yardımcı olun bana🙏
Biriile internetten tanıştım ve beni kandırdı yalan attı sonra ayrılırken hakkımı helal etmiyorum dedi Allah katında kabul olur mu?