Hayatimin en sacma en kotu gununu sizle paylasmak istiyorum yorumlar misiniz yoksa baska turlu ben kafayi yicem?

Bugun hayatimin en sacma gununu yasadim size de anlatmak istiyorum fikrinizi almak okuldan bi erkek arkadasimla bulustuk beni sevdigini soyledi herseyin ustune yemin etti sonra opustuk alkol almistik onun isi cikti gitti diger arkadasiminizin yaninda Ben eskiden sevdigim cocugu aradim tam 20 kez aramisim tam olarak ne konustuk onu da bilmiyorum ona zamaninda cok inhabit etmistim engellemisti icip icip arama beni dedigini falan hatirliyorum sonrasinda digerine yazdim neyiz biz diye Ben kimseye karsi bisey hissedemiyorum dedi sonra Ben Taksi cagirip eve gidiyodum yanimdaki dudagima yapisti insanlarin icinde bende birak lan beni diye bagirdim taksiye bindim sonra Babamin yaninda indim bisey almak icin babam bana kufur etti taksiyle geldim diye sonra cok kotu hissettim ben hayatimin en boktan gunuydu beni bi an da open cocuguda engelledim her yerden
Hayatimin en sacma en kotu gununu sizle paylasmak istiyorum yorumlar misiniz yoksa baska turlu ben kafayi yicem?