Sevgilim pavyona gitmiş. Kendi parasıyla değil. Bir tane Abaza Arkadaşı var. Onunla birlikte gitmiş normalde giden biri değil. 3/4 ay evvel yakalandı. Sonra asıl bomba patladı. Telefonum bozulunca evindeyken kullanmadığı atil durumda bir bilgisayarı vardı. Pavyonda video çekip bilgisayara atmış. Sürekli aklıma gelip üzülüyorum. Asla asla aklımdan çıkaramıyorum. Daha öncesinde ben bir şey yapmadım. Oturdum geldim demişti. senin bu yere gitmeye ihtiyacın yok ki demiştim hakikaten yok. Video söyle başlıyor etraf çekiliyor masa çekiliyor orada çalışan leşe dönüyor o sırada sevgilimle öpüşüyorlar. Çok iyi hatırlıyorum aylarca benimle öpüşmemişti o olay sonrasında çok garipsememiştim. Bir ayda 5 kere gitmişler. Sevgilim çirkin biri değildir. Günde 5 kadınla konuşabilecek ortamda çalışıyor en azından saygın Kişiler. Bu kadar kalitesizliği kaldıramıyorum. Beni çok sevdiğinden gram şüphem yok. Hep kıskançlık baskı yüzünden kavgalar ediyorduk. Onun dışında hiçbir problemimiz yok. O da ben de birbirimizin hayatını kısıtladık ama patlayan o oldu. Çok seven hatta herkese sevdiğini itiraf eden birisi bile böyle bir şeyi yapıyorsa sevmeyen neler yapar kim bilir dimi? Sizce neler yapmalıyım? Gerçekten karşımdaki insanı asla tanımıyorum bunu yapacak kalitesiz birisi asla değildi. Ama leş, çukurda yaşayan birisiymiş. Kalitesizmiş. Hani hep biri suçlu olur ya ben suçlu oluyorum. Ben oysa dediğim gibi sorun yoktu. O günlerde hep iletişimi kesmiş benimle asla açmamış. Hayatında başka bu şekilde ortam yapan ve götürdüğü yerde para. Veren birisi yok. Kendisi zaten asla para vermez. Nolur fikir verin ben de onu aldatıp içimi rahatlatacağım elbet ama başka neler yapabilirim. Biz anlaşamıyoruz ayrılalım bağrıma taş Bascam unutmaya çalışcam diyor ama ben 2 yıl evvel gidince 2 hafta peşimden koştu. Böyle garip bir insan işte… ben çalışmıyorum bu zamana kadar hep parasal destek ne istersem bile aldı yani uzun bir ilişki ama bu yaptığı kalleşliği aklımdan çıkaramıyorum lütfen destek olup akıl verirseniz çok sevinirim özellikle 30 yaş üzeri sizin fikirleriniz çok önemli
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
üzüldüm bence uzak durun
Ben de çok üzgünüm. Gerçekten uzun bir ilişki olmasa çoktan kesip atmış hatta bu soruyu sormamış olurdum.
bende affetme affedersin kendine saygın yoktur
Onun affet dediği yok zaten ben acı çektirmek istiyorum. Unutamıyorum ne yapayım diye sordum. Affet dese ne olacak iyi gideyim biriyle yatayım affet diyeyim bahsi geçen sıkıntım bu değil benim. Benim ettiğim beddyalar çabuk tutuyor ertesi gün çok büyük ceza yedi. Yanında ben varım diye arabasını sürükleyerek çekici çekmedi benim sayemde kurtuldu kendide hep diyor senin sayende yunuslar kötü davranmıyor diyor hep böyle oldu bu.
boş laflar bı adamın sana nasıl davrandığını bakican ağzından bal damlayan da çok ee napıyor aldatiyor daha ne yani
affedersen aptalllsin
Ye parasını otur aşağıya boş ver. Takma bu kadar.
Nasıl takmayım abi ya sadakat sizin için önemli değil mi
Sadakatmi kalmış ne sadakatı popon döndüğünde yapacağının yapıyor.
Herkesin şamına göre şerbet vereceksin. Bu hayatta
İşte söylüyorum napacağım para yemek dışında onu hep yaptım zaten.
Seviyorsan sabret gönül ilişkisi ise hadi ordan et.
Aşk yok artık kafanıza bunu sokun bence sevgi var onuda yakalayabilmek çok zor.
İkimizde seviyoruz. Zaten çocukluktan beri birlikteyiz. Hani gün içinde konuşmasan eksikliğini hissedersin gözünü açtığında telefona bakarsın ya direk onu ararsın öyle bir ilişki yaşıyoruz. Ki hala öyle ben onun özel alanına girmişim telefonunu karıştırmışım. O benim telefonumu karıştırmamış hiçbir zaman ben güvenilmeyecek hiçbir şey yapmadım dedim. Gerçekten çok karaktersizce bir olay yaşandı inanılmaz derecede gemde çok üzgünüm beni seviyor ama bu duruma katlanamıyorum. Ne malum bana böyle bir şey yapmayacağı. Bu arada kendisini takip ediyorum gpsle ilk başta söylemek zorunda kaldım o kavga ettiğimiz zaman yakan söyleyince çıldırttı tabii ama ben BM’yle değildim. 25 yaşımdan sonra düzelmiştim o da biliyor. Ailesiyle sorun yaşamıştık çocuktum ama onlar benden büyüktü beni rezil ettin diyor her şey bunlar yüzünden çıkıyor zaten. Kimse bir şey demiyormuş kokuyla ilgili ama unutmuyor. Abi ben sadece vbiliyırum böyle uzaklaşırsam ben onu unuturum I beni 1 ay sonra arar o sürede herkes bir tamam kendimize saygımız kalmaz diye düşünüyorum. Öğrendiğimden beri çok kötü davrandım. Baya 2 gün boyunca sabretti sonra çıldırdı. Sinir problemi var. Hiçbiri beden değil sadakat içten gelir o da yıllarca becerdi sonra bir Abaza yüzünden ilişkimizi mahvetti orası yalan hayat diyor bana. Ne be dedim oturup adabınla gelmemişsin 5 kere 1 ayda gitmişsin dedim. Ben yapsam aynısını adım neye çıkardı dimi
Senin yaşadığının aynısını yaşadım.
Özele gel dertleşiriz
Bu iş bitmiş uzatma
Nasıl uzatmayım çocukluğumdan beri birlikteyim. Ne kendisi benim gibi ne de ben de onun gibi birisini bulamayız. Tabii bu iürenç olay dışında. Ben sürekli ama sürekli insanları ekiyorum diyor. Doğruda söylüyor. Bu kendi gideceği yer değil hani hadi gidelim diye gittiği yer değiş. Çünkü evimizde otururken yine kavgalıyken o ş****siz yine çağırmıştı bana inadından böyle davranıyor ama kalbimi çok kırdı. Çok üzgünüm anlatamıyorum.
O zaman serefsızlığıne eyvallah diyip kollarına gıdeceksin
Kendisinden tiksindiğimi söyledim yüzüne karşı. Ben acı çeksin istiyorum pişman olsun istiyorum
Tabi tabi olur pişman
Takma kafana
Kafama niye takmayım. Durup dururken aklıma geliyor ağlıyorum. Ben böyle bir kalleşliği hak etmedim. Bu karar karaktersiz olduğunu bilmiyordum. Yani asla oranın adamı değil anlatabiliyor muyum hayal kırıklığına uğrattı beni
Ablacığım gitmesi sorun değil.
orada kalıcı olarak durmuyor zaten.
Eğer hergün giderse sıkıntı.
Geçen sene ayda 5 kere gitmiş. Onun öncesinde böyle iğrenç bir ortam olmadı. Gece ayda yılda bir arkadaşlarıyla içmeye giderdi ama o Abaza diye bahsettiğim kişi götürmüş. Zaten hepsinde o var. Parasınada düşkündür benim sayemde gerçi hat vurup harman savuruyordu biriktir paranı dedim öyle her şeyi ben öğrettim. Geçen sene Şubat ayında 3 martta en son gitmiş. Eylülde evindeyken kavgalıyken o Abaza gene çağırmıştı öyle gitmiş. Her gün gitmiyor zaten ama bu durum benim canımı çok sıktı
Ankaradamı oluyor bu olay