Erkekler, Aldatıldım unutamıyorum?

Sevgilim pavyona gitmiş. Kendi parasıyla değil. Bir tane Abaza Arkadaşı var. Onunla birlikte gitmiş normalde giden biri değil. 3/4 ay evvel yakalandı. Sonra asıl bomba patladı. Telefonum bozulunca evindeyken kullanmadığı atil durumda bir bilgisayarı vardı. Pavyonda video çekip bilgisayara atmış. Sürekli aklıma gelip üzülüyorum. Asla asla aklımdan çıkaramıyorum. Daha öncesinde ben bir şey yapmadım. Oturdum geldim demişti. senin bu yere gitmeye ihtiyacın yok ki demiştim hakikaten yok. Video söyle başlıyor etraf çekiliyor masa çekiliyor orada çalışan leşe dönüyor o sırada sevgilimle öpüşüyorlar. Çok iyi hatırlıyorum aylarca benimle öpüşmemişti o olay sonrasında çok garipsememiştim. Bir ayda 5 kere gitmişler. Sevgilim çirkin biri değildir. Günde 5 kadınla konuşabilecek ortamda çalışıyor en azından saygın Kişiler. Bu kadar kalitesizliği kaldıramıyorum. Beni çok sevdiğinden gram şüphem yok. Hep kıskançlık baskı yüzünden kavgalar ediyorduk. Onun dışında hiçbir problemimiz yok. O da ben de birbirimizin hayatını kısıtladık ama patlayan o oldu. Çok seven hatta herkese sevdiğini itiraf eden birisi bile böyle bir şeyi yapıyorsa sevmeyen neler yapar kim bilir dimi? Sizce neler yapmalıyım? Gerçekten karşımdaki insanı asla tanımıyorum bunu yapacak kalitesiz birisi asla değildi. Ama leş, çukurda yaşayan birisiymiş. Kalitesizmiş. Hani hep biri suçlu olur ya ben suçlu oluyorum. Ben oysa dediğim gibi sorun yoktu. O günlerde hep iletişimi kesmiş benimle asla açmamış. Hayatında başka bu şekilde ortam yapan ve götürdüğü yerde para. Veren birisi yok. Kendisi zaten asla para vermez. Nolur fikir verin ben de onu aldatıp içimi rahatlatacağım elbet ama başka neler yapabilirim. Biz anlaşamıyoruz ayrılalım bağrıma taş Bascam unutmaya çalışcam diyor ama ben 2 yıl evvel gidince 2 hafta peşimden koştu. Böyle garip bir insan işte… ben çalışmıyorum bu zamana kadar hep parasal destek ne istersem bile aldı yani uzun bir ilişki ama bu yaptığı kalleşliği aklımdan çıkaramıyorum lütfen destek olup akıl verirseniz çok sevinirim özellikle 30 yaş üzeri sizin fikirleriniz çok önemli
Erkekler, Aldatıldım unutamıyorum?