Sevgilinize normal aynanın önünde durarak resim atarmıydınız mesela atletli ve biraz dekolte gözükerek azıcık? Yani sizden biraz havalı bi resim ve aklını alacak bi resim rica ettiyse eğer.. az dekolte gözükse olur mu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Snapten at tek görebileceği ve ss alamayacağı. Bir şey olmaz
Daha önce hic atmadim asla da atmam aslinda ama kac kez rica etti zorlamiyor keisnlikle sadece biliyorum ki öyle resim atsam hosuna gider ki aklimi alacak resim at havali olsun dedi. Yani güvenmesem atmazdm. Ama sence napayim atsam mi?
Ya o seninle sevgilin arasında bir şey. Ben karışamam ama tabikide hoşuna gider ve mutlu olur. Arada ufak kaçamaklar yapmak gerekiyor
Doğru. Biraz dekolte göstersem yeterli olur dimi? Mesela atletten azicik gözükse cizgi
Özelden şey etsene bana. Ordan sohbet edelim
Evet daha önce attım :) bir şey kaybetmiyorsun cnım her ilişkide olan şeyler bunlar yapmak isteyip ailesnden korkup yapamayanlar seni eleştirir sadece
Ya aynanin önünde cektim azıcık dekolte gözüküyo catal mi deniliyodu bilmiyorum ama ne bilim ya daha önce hic atmadigim icin birsz cekiniyorum
Bendede ilk öyle olmuştu çünkü eğer paylaşırsa dğıtırsa diye korkun vardı ama memeni çekip atsan bile herkeste meme var bebeğim seninkine kimse bir şey diyemez eski kafa bunlar
Haklisin yok yani aslinda paylasirsa gibi bi korkum yok cidden yapmaz öyle sey hani olgun birisi kendisi öyle kalkip yapmaz paylasmas o degil de daha önce hep normal attim oyüzden biraz garip geldi bana simdi. Ama dedigin gibi bencede eski kafalilar öyle düsünüyor. Sonucta tamamen ciplak atmyiosun ya.. sadece mesela dekolte o da sevgiline sonucta. Haklisin😊
Evet bence takma kafana içinden geleni yap :)
Çünkü bana aklimi alacak bi resim at dedi durusun farkli olsun havalı olsun dedi. Bende dekolteli geldi aklima yani baska nasıl olsun.. dimi?
Herzaman rahat olursan kazanırsın nasıl aklını daha iyi alırsın onu düşün öyle at
Aynen. Ama hic tecrübem yok bu konuda. Dekolteli resim cekip atarim ya sevgilim sonucta utanmamam gerek nasil istiyosa öyle atarim. Ama bazilari bu cok kötü biseymis gibi davraniyolar. Tabiki abartmamak gerek ama aslinda normal bisey
Ya bide bişey daha sorcam. Sevgilin beni memnun et dese, edermiydin? Yani onu memnun etmeyi istese. Yani anladın sen ne demek istediğimi. Konuşarak falan veya belki resim atarak ama abartmadan mesela yine dekolte resmi önden
Evet ederdim ikimiz için yani bir şey kaybetmeyiz zaten onun istediğini vermeyince o başkalarından isteyecektir ve bu ikiniz içinde kötü olur
Ayna önünde elbisesiz sirf sütyen ve kilotlu resim atar miydin peki? Semce atilir mi? Yani güven konusu hic sorun degil tamamen güveniyorum. Ama bilemedim sence?
E güveniyorsan at tabiki sormamalısın bunu
Nasıl olsa bikini ilede denize girip fotoğraf çekilebiliyorsun
Doğru atarım güveniyorum sonuçta ama güzel bi fiziğim yok:( inceyim ama resmen göbeğim gözüküyor yani önden çekince hiç iyi durmuyor veya yandan çektiğimde popo bile yok fazla. Vucut şeklim iyi değil Beğenmez diye çekiniyorum
Yandan çek biraz kalçamı arkaya doğru tut
Aynen öyle yaptım ama iyi çıktı mı bilmiyorum ya
Sana bi Instagram fake hesabimi yazsam buraya gerçeği yazarsam pek iyi olmaz tehlikeli buralar ama fake hesabimi versem ordan bi resimi atsam acaba olup olmadigini bana söyleyebilir misin? Yani tabiki kabul edersen çünkü bende seni tanimiyorum ama az cok güvendim şu an.
Snapchat var mı?
Tamam ordan atsam olur mu?
Tamam çok teşekkür ederim hemen istek aticam snapi hic kullanmiyorum oyüzden pek bilgim yok ama. bi istek atip yazicam
Yazdim
Yapma etme
Atardim
hayır yapmam
At ne olmuş ya