Ben net ayrıldım çünkü bu benim hayatım ve ben bilirim nasıl giyinilmesini kimsenin bana karışmaya hakkı bile yok

Ben net ayrıldım çünkü bu benim hayatım ve ben bilirim nasıl giyinilmesini kimsenin bana karışmaya hakkı bile yok

Abydazai sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bir ilişki evlilik yolunda adım olmalıdır. Yani hayatların birleştirilip orta karar alınması yönünde. Hayatlarınız ortaksa onun da söz hakkı vardır. Sevgiline başka kızlar baksa rahatsız olursun, başka kızlar sevgilinle olmak istese rahatsız olursun Başka erkek sana bakınca seni arzulayinca kafasında seninle ilgili fanteziler kurunca o nasıl rahatsız olmasın
Dekolte bu değil ki, bu sadece insanların dikkatini çekmek için yapılmış , özellikle de onlar tarafından rahatsız edilmek için yapılmış bir şey. Böyle düşüncede bir sevgili ile de zaten duygusal yola çıkılmaz kesinlikle.👍🏻
Bu resimde ki kim? Si misiniz?
* sizmisiniz?
Eşim genel olarak açık ve dekolte giyer gayet normal bir durum bence yakışıyorsa ve taşıyabiliyorsa giyebilir tabiki
Karışmazdım. Evden öyle çıkınca ailesi bişey demiyorsa benim bişey demeye hakkım olduğunu sanmıyorum.
Hayır ben karışmam sevgilimi zaten her hali ile severim ve bunu bilerek sevgili olurum. sevgilim yeter ki sevdiği gibi giyinsin onun mutluluğu için yaşardım. ayrıca kadının kıyafetine karışılmaz
Karışmam hangi devirde yaşıyoruz. Kim kime dum duma devrine ayak uyduramayan yallah mağaraya
Sonunda😖🤕
ben cok acik giyinen bir kizla beraber olmam zira o tur kizlarin amaci belli gereksiz ve yaramaz kizlar disiliginden baska one cikaracak bir kozu olmayan amaci sadece ilgi cekip erkeklerle yatmak isteyen kizlar acik giyinirler kendini bilen namuslu kizlar acik giyinmezler ihtiyac da duymazlar ozgurluk sokakta ciplak gezmek tahrik etmek rahatsiz etmek degildir
dahasi yaninda acik giyinen kizlarla gezen erkek de erkek degildir onursuz kisiliksizdir zira o tur erkeklerden her sey beklenir kendini satar sevgilisini de gereksiz yaramaz erkeklerdir bana gore sanirim cogu erkek benim gibi dusunur eminim
Ben ona karışmam ama o da bana karışamaz üstsüz çıkmama engel olamaz.
Herkes özgür istedipini giyebilir neden banlanıyorsun
Has... r ben bilirimmiş sevgiliyse karışırım, benim segilim dediğim kişi ortalık malımı ki herkese orasını burasını göstersin? bundan sebep ayrılacaksada si... n gitsin
Cesursa ve çok açık giyiniyorsa kocası olarak onu desteklerim. Eşimin açık saçık giyinmesi hoşuma gider.
Haklısın ya dilediğin gibi giyinebilirsin ne hakkı var sana karışmaya. İster bikini giyer, ister soyunursun.
Açıkçası karışmam çünkü o bilir ne yapacağını ve biliyordur ki ona göre giyiniyordur
Aksi halde hakaret ve aşağılama olabilir
Kimse kimsenin giyim özgürlüğünü kısıtlayamaz, sadece giyim değil hiç bir özgürlük kısıtlanamaz, Demokrasi gereğidir bu, anayasal haktır
Sevgilim acik giyinsin kendini cinsel obje olarak sunsun sorun yok ben kiyafetine karisimca bos adam oluyorum Anladım

=))
Çok açık olmasını istemem, kendi hayatım sanane triplerine giriyorsa beni kendi hayatına dahil etmeseymiş o zaman
Karnimda acikmisti emzirse keske beni dnsjd
Yok giyemez sebebi de bu ustteki yorum yuzunden. d
Siz kadınlar neden böyle düşünceler ayıp toplumdaki özelliğinizi kaybediyorsunuz diyebilirim düzgün bir insanın yapacağı birsey değil 🤐
sen kudurtun beni emin ol benle bir gece geçirsen bidaha benden ayrılamazsın
Karışırım Çünkü o güzelliği sadece ben görmek isterim.
Gezmeye giderken Yanımda giymesin öyle açık saçık kendini bilsin yeterli..
Eşimin Böyle giyinmesini istiyorum aslında ama o çekiniyor erkeklerin bakışlarından
Giydirmem. İnat ederse çıkarırım hayatımdan.
Sorun yok acik olan yeri elimle cekerim oyle dolastiririm np
Ben karisirim, izin de vermem. İsine gelmeyen birlikte olmasın.
Karışırım ama ricacı olurum yani Rahatsız olduğumu Belirtirim. Ben öpmeye kıyamazken Gögüslerini resimdeki gibi açıp sokaktaki erkeklerin agızlarından salyalar aka aka izlemesine Susmam yani güzel kardeşim mıyız hayırdır
Evet hoşuma gitmez kıskanırım adam olan erkek sevdiği kadının aşırı açık olmasını hazmetmemeli
O göğüslere maşallah diyelim, muhteşem foto
Sevgilim nasıl isterse karismam.
Söyle söylim ben cok acilmasini istiyorum mesela
Ben ayrılırdım vücut hatlarını belli eden şeyler giymemeli
Sevgilim olmaz etini sergileyen ile hic isim olmaz
Aferin
Bu dekolte değil açık yani
İroni yaptım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?