Seven erkek sevdiğini saklamak mı ister fotoğraf paylaşıp yaymak mı?

Bir yıllık bi ilişkim vardı Babam çok sıkıdır sorunludur bu yüzden ben çok kişinin bilmesini istemiyordum bi de yaşadığım yer çok küçüktü her neyse bu sevgilimin daha önce hiç sevgilisi olmamış ilk ilişkisi benim flörtü falan olmuş ama sevgilisi olmamış neyse daha bir iki aylık sevgiliyken bi gün hasta olmuştu ve telefonu kapalıydı Bende korktum komşusu olan bi arkadaşı vardı beni bilmiyordu ona yazmıştım çocuk sevgiliminde olduğu bi grupta benimle dalga geçmiş ve annesi de sürekli dalga geçiyormuş sevgilim çok kızıyordu bu yüzden benimle alakalı konuşmuyordu kimseyle belli başlı güvendiği arkadaşları biliyordu sadece bu arada mesafe ilişkisiydi aylar sonra hikaye attı ve erkek arkadaşlarına gizlemiş yakın olanlara da çenelerini çekemem saçma sapan davranırlar laf ederler falan diyordu ayrıldık bazı sebeplerden dolayı daha öncede ayrılmıştık şimdi sevgili yapmış daha bir ay bile olmamış hemen profil fotoğrafı yapmış benim baktığımı bildiği halde beni ayrılırkende seviyordu emindim ama beni aylarca paylaşmayıp bu kızı daha 2 haftadan profil fotoğrafı yapması çok garip hissettirdi sizce bi erkek sevdiği kadını saklar mı hemen fotoğraf mı paylaşır bu arada 7 ayın sonunda ailesiyle tanıştırmıştı beni
Seven erkek sevdiğini saklamak mı ister fotoğraf paylaşıp yaymak mı?