19yasima girmeme günler kaldı ama benim hala bir erkek arkadaşım olmadi çünkü flört ederken midem bulanıyor çok rahatsız oluyorum ve gergin oluyorum geriliyorum
Yurtta kızlara özeniyorum ya keşke benim de sevgilim olsa gezsem ona sarilsam opsem diye dusunuyorum hatta arzuluyorum da ama galiba istedigim gibi birini bulamadığımdan flört ederken rahatsız oluyorum ve hemen bitirmek istiyorum o iliskiyi.
Kiminle sohbet ettiysem kankalarimdan hepsi şok oldu hiç sevgilim olmamasına ama sorun dış görünüşümde değil işte erkeklerle flört midemi bulandırıyor yani şu an bile mecburen (sevgili yapıp ayrılmak için konuşuyorum) biriyle konuşurken çok geriliyorum nolur bana bir çare bulun i love ya'll💛✌🏻
Yurtta kızlara özeniyorum ya keşke benim de sevgilim olsa gezsem ona sarilsam opsem diye dusunuyorum hatta arzuluyorum da ama galiba istedigim gibi birini bulamadığımdan flört ederken rahatsız oluyorum ve hemen bitirmek istiyorum o iliskiyi.
Kiminle sohbet ettiysem kankalarimdan hepsi şok oldu hiç sevgilim olmamasına ama sorun dış görünüşümde değil işte erkeklerle flört midemi bulandırıyor yani şu an bile mecburen (sevgili yapıp ayrılmak için konuşuyorum) biriyle konuşurken çok geriliyorum nolur bana bir çare bulun i love ya'll💛✌🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
o kadar ığrenç mi mideniz bulanıyor madem olumlu güzel bir ilişki kuramıyorsunuz o halde neden flört etmkten de vaz geçmiyorsunuz.
Denemeye calsiiyroum midem bulanıyor diye simdiden birakirsam ömür boyu böyle yaşarım
o zaman aceleci davranmayın bıraz zamana bırakın doğu kişi sizi bulsun o kişi çıktığında karşınıza teslimiyet tum duygularınız ıle arzularınızla ona yoğunlaşabılırsınız sanıyorum ki biraz duygsall bıraz da tutkusal bakıyorunuz ilişkinize
evet gerçek aşkı arıyorum diyebiliriz ama o da yok iste erkekler sadece dış görünümümü beğendiği için bana yürüyorlar
biseksüel olmayı deneyebilirsin iki cinsin de hissiyatına bakarak ya da ne bileyim farklı deneyim olur vs
öyleyim zaten ama dediğim gibi erkekleri de arzuluyorum hem de kızlardan daha çok
o zaman flortlestigin birisiyle deneyimleme fırsatı bulabilirsin cok arzuluyorsan gerginligi gecirme düşüncesiyle an ya da ilk defa konustugun birisiyle konusmaya başlarsan falan bilemiyorum
Hemcinslerinle flört etmelisin.
Bir kızla flört ederken çok rahat ve huzurluu hissederim diye düşünüyorum ama erkekleri daha cok cinsel acıdan arzuluyorum o yüzden buna bir çözüm bulmam gerek
Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
ıyy bi git ya sapık hepiniz aynısınız yeminle
unı. mi gidıyordunuz bırının lafı ıle tum erkeklerı aynı kefeye koydunuz neyse zeka akıl üstün olunca ne diyebilirim beni aşar. yalnız birşeyi merak etmiyor değilim hni dış görünüşünüzü beğenen erkekler tabiki zekanızı sevecek değiller sizi daha çok cinsel anlamda düşünüyor olmlılar yanılıorsm lütfen söyleyin
Neyden miden bulanıyor anlamadım. Gerginlikten mi?
Evetcokgarip bir his içerisinde oluyorum
Flört fobin mi var ki
Ay olabilir özellikle internet üzerinden konusurken oluyor
O zaman ya direkt nikah isteyeceksin ya da bu sorunu çözmek için uğraşacaksın.
çocuğum ben daha evlenemem ki..
56 yaşına gelmişsin çocukluk mu kalmış teyze 😂
Onu yanlislikla seçtim duxyshshsbsshsjsh daha 18 bile sayılırım 19 olmama gunler kaldı 2. sinifim beee
Hangi şehirde okuyorsun
mersin
Önce büyüdüğünü kabullen ve anla. Çocuk değil artık bir yetişkinsin.
şimdi benden iğreniyor musun sen :D
Hayir igrenmiyorum ama online flört edersek her mesaj attığında üf bu canım ne diyo yine diye tiksintili ve gergin bir yüz ifadesiyle bakarım telefona🙄😔
benimle konuşurken yapmazsın garanti veriyorum :)
Sen erkeklerle çünkü onların iyiliği için. 😄
Geçmişten gelen bir travman falan mı var?
lise sonda bir flrotum vardı hocamizin yegeniydi ben dış görüntüsünden çok tiksinirdim ve kendime yakistirmazdim ama 1 hafta kadar flört ettik israriyla biraz saftım o zamanlar daha sonra sevgili olmak isteyince ayrıldım çünkü çok yakisikli olup da beni sevenler oluyordu ve bu kişiyle ilişkimi sonlandirmadan önce çok gergindim bir an önce bitsin istiyodum. bitirdikten sonra kuş gibi hafifledim gece kafami yastığa rahat koymaya basladim ve de hiç uzulmedim yani
Hmm anladım, sebebi bu mudur bilemiyorum ama senin için zor olmalı. Belki çevrenden duyduğun bazı şeylerin sende oluşturduğu tedirginliğin bir yansıması olabilir bu durum.
Kızları dene
Ama erkekleri daha çekici buluyorum o nolacak
kadınlarla şansını denemelisin bence
O uyar bana da.. Erkekleri beğeniyorum yani arzuluyorum demek istiyorum o nasıl olacak
demek zorunda değilsin arzulamak zorunda da değilsin. bence sana ne çekici geliyorsa oradan devam et
Hollandada yaşasaydım düşünürdüm bunu ama beni erkekler begeniyor kızlardan pek bir ilani ask duyamadim o yüzden zor
buna uygun siteler ve uygulamalar var. kız arkadaşları olan kız arkadaşlarım da var. yaşamak istediğin şey için hollandaya gerek yok ararsan bence istediğini bulma şansın yüksek özellikle büyük şehirde yaşıyorsan
psikolok
Kus rahatlarsın
Baya dengesizsin
Maalesef öyleyim yay burcuyum ikizler stelyumum da var deliyim birazcık aslında aşık olsam bihter ziyagil gibi olurum venüs akrep oldugum icin ama ben olamıyorummmm
Etme o zaman
🙄😔 olmaz etmem gerek