🤢🤮 Burada birçok kişi ile tanıştım iyi insanlar var ama tam ga*at inslarda var. Başka platformlardada karşılaştım ama bugün 2 gün olna önceki olaydan örnek vereceğim sevgilin ile ilgili bir sorun yaşadık KizlarSoruyor dan soru paylaştım adamın biri yardım etti özelden yazdı benimkide böyle s*ke si*e düzelir yorlar dedi sonra benim benim hattını gözrm3k istermisin dedi yakında evlenmez dedi geç oldu po*no arşivin yoksa gel atayım dedi yok dedim attı yinede 🤢🤮 Bir insansevdiğine bunu yaparım? Pisliksiniz Kızlar dikkat edin erkler siz bilmeden fotonuzu paylaşıyor olabilir 🤢🤮 Zaten Telegram butğr videolar ile kaynıyor 🤢🤮 Benmi anormalim 😿
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Puşt herif niye böyle birşey yapar yaa midem kalktı
Yazık ya böyle insanlar da var. Çok üzüldüm. Profil linkini atar mısın? Ben konuşurum onunla.
Karaktersizler mk
Nude mi bu
Video hepsi aynn
Normal fotoğraf da değil bu resmen g*vatlık o zaman
Adam yakında evleneceğı kızın çıplak videolarını falan attı ne yazıkki butür birsürü insan var
Haberi yok mu bu Kızın bundan
Ne bileyim engelledim bu tek olay değil
Fakeler foto olabilir
...
Adam bana paylaştı sevgilisin fotosunu faka neden versin
Fotoları taratsana Yandex de
Sen bu olaya nedne inanmıyorsun bunun fotolarını sildim ama eskiden bana yollayan kişilerin bir kaçının yarattım yand3cde yok
Sen bana özelden fotoları atsana bir bakayım doğruysa o adamı şikayet edelim o yüzden emin olmak istiyorum
Salla boşver sevgili side şerefsiz gurup falan yapıyorlar
Olum at özelden mesaj kutum açık yanına kar kalmasın
1. si sahte hesap o 2. Hesaptan tanıştık 2. Si bak aşşada biri daha yazmış
Yazık ya böyle insanlar da var. Çok üzüldüm. Profil linkini atar mısın? Ben konuşurum onunla.
Neyse iş başladı bye
sende atmiasin ki adam atmis
🤨Peki ben neden bu soruyu KizlarSoruyor da paylaşırım ozman alan razı veren razı olunca
2 yıllık ilişkim var sevgilimden hiç nude istemedim
banada bir kac kere attilar ama ben atmyinca kendileri engelledi