Bir kız bir erkeği neden sadece arkadaş olarak görür?

Aramız çok iyi, sevdiğimi direk söylemesem de belli edecek iltifatların, güzel sözlerin haddi hesabı yok. Biliyor yani. Dün akşam resmen dananın kuyruğu koptu. Bana ben seni sadece arkadş olrk göryorum, sevgilim olarak düşünemiyorum dedi. Sordum şimdye kadar biliyodun neden şimdiye kadar yapmadn bu konuşmayı dedim. Bilmemezlikten geldim dedi. Niye ümit verdin dedim? Ne zmn ümit verdim dedi. Zamanında bana nasl istyosan öyle devam edelim dedi.(Bu ne demek?)
Sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi. Zamana bırak dedim. Şimdiye kadar bir şey hisaetmiyorum dedğim hiç bir erkeğe zamanla bir şey hissetmedim dedi. Bu konuştuklarmzı untacam. Ssn de aklndan çıkar çünkü arkadaşlar arasnda böyle şeyler olmaz dedi. Tamm dedim deniyim arkdaşın olarak kalmayı.
Merak ettiğim şu neden bir kız sadece arkadaş olarak görür. Senle ben sevgli olamayz gbisnden bir dşünceyi, kanıyı, önyargyı kafasna koyar da asla aksini düşnmez? bir bu sefer değil bu başıma çok geldi. Hani tipimi, bir huyumu beğenmiyosa söylesin yüzüme bn de ona göre davranyım.
Güncellemeler
+1 yıl
Aklnda biri yok bundan eminim. Çünkü; bana "Bi insan ömründe bir kere aşık olurmuş diğerleri ya kaçış ya da arayışmış ben o aşkı bir kere yaşadım. Çok sevdim, o da beni çok sevdi, bana güvendi. Sonunda onu da üzdüm terkettim. Artık öyle sevemem hem bir insanı sevmek onun içn fedakarlık yapmak; yaptıklarna, kusurlarna sabretmek; onun için hayatnı kıstlamak demek. Ben bunları yapamam, ben öyle biri değilim." dedi
Bir kız bir erkeği neden sadece arkadaş olarak görür?