#movie_colic

Hayır, yeniden birini sevmem, istemem.
Benim için aşk bir kişide devam ediyor. Olsa onunla olmazsa aşka olan inancım zaten bitmiş olur. Genelde herkes böyle söyler, aşık olan çoğu kişi. Ama gerçekten kalpten söyleyen çok az kişi vardır.
Kalbimdekileri bir ben bilirim, bir de Allah. Yeterince büyüdüm ben, aşk konusunda dersimi aldım.
Geçmişte ne varsa geçti, gitti ve kalbimi bugüne getirdi bence... Sadece geleceğe odaklandım, geçmiş umrumda değil, son bir kez daha sevmeye ve onun sonsuz olmasına niyet ettim, karar aldım, doğru erkeğe ve geleceğe odaklandım, net, amin...🦄🍀🍏⭐❤️
Her başlangıç zordur, herseye sıfırdan başlarsın.. Hele de yilginsan daha koyar insana ama bigun bi kadin gelir içinizdeki kahramanı cikariverir. Bi bakmışsın yine bir savaş içindesin 😅
Rica ederim 🌺🌺✌️
Gerçek aşkı bulursan peşinden giderimm.. aşka tövbe mi olurr? İnceldiği yerden kopsun
Cevap
25Cevap
Benim ixin aşk sevgi sevme bitmiştir
Cesaretim var ancak gücüm yok. Bir süre dinlenmek istiyorum.
Hayır çok olduğunu söyleyemem, cesaretimde yok, isteğimde yok. Fazla yorgun o yerlerim, toparlamışken tekrar dağılsın istemiyorum. Bu tarz endişelere mahal vermeyecek biri çok zor çıkar fakat çıkana kadarda böyle devam edeceğim sanırım.
Ben baglanmaya karşıyım. Korktuğumdan değil. Değmediğinden. Ama sadık bir insanım .
Ondan şüpem yok aslansın sen 💪
Bilmukabele 😬😂😂😂😂
Burayı terk et 😅😅
🥺🥺🥺🥺bilmukabele 😁😂😂😂..
tamam ulan anladım anladımmmm 😅😅😂
Yav ben bisey yapmadım bana suçlu muamelesi yapma sanki ben bıraktım seni ortada. Bak ne güzel de yazmış sadık oldugumdan şüphesi yok 😒nerden biliyorsun çünkü ben seni aldatmadım ama sen 🥺soylemicem mi sandın herkes bilsin herkes 🥺🥺😈🤣🤣🤣
Aşk fenomeninjn hazin sonu ifsasi😈bittin ula sen 😁😂😂
Beni öldür sen en iyisi 😂😂
Ne istek, ne arzu, ne çaba ne güven ne de başka bir şey...
Öyle her şeyimi benden alıp gitti ki ondan sonra öyle kendi hayatına devam etti, ama beni
Bir hiç gibi bıraktı kimse ile olamam olmam
Aaa hiç akıllanır mıyım olur mu öyle şey ahahaga tabiki de var
Delisin biliyorum 😅😅
🤭🤭💃💃
Güzel şeyler bir anda oluyor. O yüzden aşka küsmem yani ama arayıştada olmam. Birisi çıkar karşına bir hoşlantı olur falan.. Ben dersimi aldım demek zor.
Yok , sevmeye değecek insan da yok
Tekrar yorulmaktan korkmuyorum da boşuna yorulmaktan korkuyorum , duygularım her geçen gün daha fazla ölüyor sanırım yalnız öleceğim.
Doğru kişi olduğunu düşünürsem sanırım sevebilirim.
Aslında bir tecrübe yaşadım. Onbeş yıllık bir hayat birlikteği bitti. Güven sadakat çok önemli. Cesaret var ama maddi imkanlara bakacak olursak kimsenin gönlünü çalaya hakkımız yok.
Yoğurt bile üfledim 🤣
Ben dersimi aldım ama yeter de demiyorum. zaten bağlanacağın biri de kırk yılda bir çıkıyor. Bulunca acısı da çekilir
Dersimi aldığım konular var elbette tecrübe oldu bazı ilişkiler.. Yeniden sevmeye gücüm de var daha temkinli adımlar atacağım sadece..
Karşıma düzgün birisi çıkarsa severim ha ama canımı yakarsa onun canını alacağımdan cesaretim oluyor.
asla sevemem bir daha kanım ısınmaz kimseye eyvallah :)
Hakkını veremezsem diye korkarım sevginin de hakkı vardır
Bağlanma fobim var ya herkesi her an gidecekmiş gibi severim
Yok öyle bir içime kapandım ki bi gözyaşım anlıyor beni
Ders falan almak degilde kimseyi sevemiyorum sevebilecegimi de sanmiyorum
Cesaretim var herkes 4pic çıkacak hali yok sonuçta 😂
Zerre yok. Başıma kim bilir ne çoraplar örülür yine
Hayır yok. Artık kimseyi sevebileceğimi sanmıyorum.
Benim için cesaret gerektiricek bi durum değil bu. Severim...
Cesaretim yoktu ama yeni bir ilişkiye başladım benim açımdan çok daha iyi oldu fakat korkularım devam ediyor elbette bağlanıp bitmesinden kırılmaktan üzülmekten...
Eşim ölürse ya da ola ki ayrılırsak TC kadını hariç her kadını sevmeye cesaretim var.
Sigaraya bile bağlanamayan ben kime bağlancam ya. 🙄
Adamlardan nefret ediyorum. Bir daha hiç bi adamı hayatıma almayacağım. Çoğu sevilmeyi hak etmiyorlar. Şiddet onlarda, öldürmek onlarda, aldatmak onlarda. En büyük kötülük onlarda.
Gardas cesaretle alakasi yok herkezi istedi bir izellik vardir oyle biri cikarsa her turlu
Genel olarak birini sevmeye cesaretim yok. Korkuyorum erkeklerden
Sevilecek bir özelliğimin olmadığının farkındayım. Hanımefendilere kaslı uzun boylu zengin ortamcılarla mutluluklar dilerim.
Cesaretten ziyade istek kalmadı
Mario kimseyi sevmiyor 😄
ulan mario 😂😂
Hala birine aşığım. Ama boyumun ölçüsünü aldım. Bitti. Bi daha asla aşık olmam.
Severim de güvenemem bu saatten sonra :/ imkansiz gibi geliyor tekrar aşık olmak
Ben dersimi aldım diyip geri çekiliyorum. Bu kadarlık macera yeterli benim için.
Sevmek birden olan birsey sen ne kadar cok ARTK sevmem desende elinde diyil bu
Vardı geçen gün kırdı cesaretimi sanırım cesaretten ziyade sevmeye yuregim kalmadı yok ettiler onu
Sevmeye cesaret her daim olmalı
Benim sevmeye cesaretim var, sevilmeye yok.
Önce bir aşkı bulayım , sonrası eksik olsun.
İkinci seçenek. Fakat bu durumdan hoşnut değilim.
Hayır yok yeterince yorgunum.
Seveni bulursak belki bir gün
Mantık adamıyım duygularımla hareket etmem :)
yok aga uzaklaştık o işlere
Elimizde olan bir şey mi sevmek
Onca zaman sonra zor benim için.
Hayır aşk konusunda bir cesaretim yok
Yeniden sevebilcemi düşünmüyorum.
Hiç kimseyi sevmedim onun için kredim tam
Cesaretim var da guvenim yok
Cesaretim yok ama sevilmeyi çok isterdim.
Şu an istemiyorum aşk.
Var güzel ciddi biri karşıma çıkarsa
Alerjim var sevmeye
Dersimizi aldık
Hayat okulu hiç bitmiyor
Maalesef
Bana yeter😂
Eskıdende swvmwdıgım için yenisi yok
Hayır yok. Olmasın da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?