Sevmeye Cesaretim Varda Hala Severim Ama Sonucunda Mutlu Olur muyum Yoksa üzülür muyum üzülmekten Korkuyorum Çünkü Ben Hep Aşkta Hep Hayal kırıklığına Uğradım Üzüntü Yaşadım hangi kızı Seviyorsam Kıza söylerim yanlış anlar Ben Aşkta Gerçekten Bir kızı Canımdan Çok Kalbimden Yüreğim İçimden Çok Seviyorum O Kadar Seviyorum Ki Gözüm ondan başkasını görmüyor ama Olmuyor işte maalesef Yani 😥 Aşkım tek taraflı oluyor Keşke Benimde sevdiğim yanı beni seven elimden Tutan kız olsa Daha ne isterim ki ben
hayır eğer dediğiniz gibi olay geçirdiysem kendi adıma tüm güvenimi cesaretimi kaybeder ve bir daha sevmekten kaçardım çünkü her nere gidersen git yaşadığın olay hep aklına gelecek ve seni hep rahatsız edecek ve asla sevme cesaret edemezsin etsen bile içinde hep şüpe ile yaşayacaksınız
Her zaman var sevmek sevilmek aşık olmak insanı hayata bağlar mutlu olur değer görmek hoşuna gider sevilen insanın yüzüne aydınlık gelir güzelleşir. Bunlar güzel şeyler bir kişi üzdüyse hepsi mi üzücek hayır tabiki hak ettiğini en sonunda insan bulur ya Allah herkese en hayırlısını versin.
Sevmek böyle istediğin zaman ya da belli bir zaman başına gelebilecek durum değildir ki zaten elimizde olan bir durum olsaydı hiç kimse aşk ilişkilerinde üzülmez Herkese mutlu olur ve aşk ilişkileri diye bir durum aşk acısı diye bir durum söz konusu olmaz.
Çünkü Aşkın zamanı yoktur Aşk zaman düşünmez mekan düşünmez imkansız düşünmez sadece doğru zamanı kendisi bilir ve olmadık zamanlarda olmadık yerlerde başımıza ani şekilde gelir.
Kadın gibi kadın yani son derece dürüst (bu çok şey barındırır içinde), güçlü, açıksözlü, tutkulu, yalanda master yapmayan, özü sözü birini sevmek ne demek vurulurum. Ama öyle biri olmadığı için de kimseye güvenmem. O yüzden bu zamana kadar yanılmadım hiç.
Bence sorunun icinde sevmek yerine aşik olmaya diye sorulsaydi daha farkli olabilirdi sevmek bir denklemdir ve sonucu her zaman nettir aşk ise karma karisik bir sonucu olmayan bir denklem aslinda her zaman sevmek 1 iken aşkin sonucu 0 dir
Geçmişte yaşanan kırgınlıklar.. insanı çok yaralayip üzüyor kiminle tanisirsan herkesi ona benzetiyosun bir süre sonra çünkü o kişi bayağı üzmüş yaralamış oluyor etkisinden kolayca çıkılmiyor ama zamanla değişiyoruz , hayatımızdaki yaşantı, okuduğumuz kitaplar , izlediğimiz filmler /diziler vs vs insanı çok değiştiriyor fikir olarak hayal gücü olarak biraz farklı bakıyoruz ama bir süre sonra kimseyi sevememek herkesten kaçmak sanki bir daha sevilmeyecegim hissi insanı en çok kıran bu...
Pire için yorgan yakılmaz geçmişte yaşadığım hayal kırıklığından ders alıp daha düzgün kalbiyle dili bir olan birini bulur severim hemde bir ömür geçmişe takılmamak gerek hak etseydi geçmiş olmaz şu an olur du
Herzaman ki gecmiste yaşananlar insanı zamanla olgunlastirir aynı hataları yapmamak aynı durumlarda nasıl davranması gerektiği konusunda öğüt olur insana onun için korkmak sevmemek saçma geliyor bana