Sevgilim bana geri döner mi çok pişmanım?

5 önce ayrıldık ben ayrılmak istedim sorunlarım olduğunu söyleyerek kabul etti sorun çıkarmadı. Doğumgünümü kutladı. Bundan 2 ay önce de yasadığım yere gelmiş beni görüşmek için çağırdı kosarak gittim sevindim normal sohbet ediyorduk sonra ben biraz yakınlaştım ve ileri gittim oda kendini geri çekip korkuyorum dedi eve bırak beni diye biraktım ve görüşmeyelim biz diye mesaj attım özür diledim. 2 gün öncede aradım nasıl olduğunu merak ettiğimden benimle cok soguk konustu silcem numaranı bidaha rahatsız etmeyeceğim seni dedim kapattık sonra bana mesaj attı senle konuşmak istiyorum diye bende bianlık gurur yaptım bidaha yazma bu kadar hos karşılamam dedim bana o zaman brni ne diye arıyosun ne güzel görmusüm senin yuzunu bırakmıssın beni ne diye ariyosun nasılsam nasılım dedi. Keşke seni hiç tanımasaydım bana hic yazmasaydın hissettiklerimin hiçbirini haketmiyosun hakedene vericem dedi bana bende özür diledim geri yazmadı çok naif iyi niyetli bir kız. Ama böyle oldu sizce beni hâla seviyor mu ve ne yapsam geri bana güvenir geri dönerr
Sevgilim bana geri döner mi çok pişmanım?