Nisanlıyım ama bi baskasını unutamıyorum?

Merhaba arkadaşlar lütfen yargılamayın beni benim bi sevdigim vardı ailem beni vermedi kactık biz sonra eve geri döndüm nisanlandık cok seviyorduk birbirimizi bizim oralarda el öpme oluyor ben nisanlimi memlekete goturdum el öpmeye dugünde vardi orayada katilıcaktik 4 gun kaldik 4 üncü gün nisanlim sebepsiz yere beni bırakıp adanaya geldi ben sok oldum napacagimi bilemedim adanaya geri döndügümde ayrildik ailem cok sevindi istemedikleri icin ben psikolojik çöküş yaşadım annemin amcasının oglu da beni istiyordu uzun zamandir sevdigim var diye istemedim hic bi zaman sonra beni annemin amcasinin ogluna verdiler onunla nisanlandim hersey bi anda oldu ben sevdigimi unutamadım unutamıyorum hergün onu dusunuyorum resimleri bile silemedim ona cok asıktım hala beni bırakıp adanaya geldigine inanmak istemedim bile nisanlım iyi birisi ama sevmedigim bi adama kadınlık yapmak istemiyorum eski nisanlimi o kadar severdim ki onunla gitmeyi bile göze almistim ben ne yapicam nisanlim bu olaylarin hepsini biliyor onun gittigini benim onunla asik olarak nisanlandigimi felan biliyor kendimi öldurmek bile istedim kac defa dayanacak gücüm kalmadi napıcam akıl verin aglamaktan yoruldum artık
Nisanlıyım ama bi baskasını unutamıyorum?