Aga 3 ay boyunca çok güzel giden bir ilişkimiz vardı hani sorunlar oluyordu gelip şey derdi işte ben bu huyumuzu seviyorum sorun ne olursa olsun birbimizi dinliyoruz diyordu neyse 4 ay oldu hani ben çok ilgileniyorum sevdiğimi belli ediyorum o bir tık geri çekiliyordu neden dediğimde de mental ve fiziksel yorgunluk diyordu ( hani bu gerçekti ) sonrasında ben hep sorguluyordum iyi miyiz iyi olalım vs vs diye bunun onu daralttığını biliyordum ama sadece iyi olmasını iyi olmayı istiyordum çok seviyordum anneme anlatacak tanıştıracak derecede bir gün bana benim yorgunluğum seni üzüyor ve bu oldukça bende daha çok üzülüyorum bitirmek istiyorum dedi en son sordum hala seviyor musun beni diye seviyorum dedi 2 gün sonra sevmiyorum dersem bırakacak mısın dedi sevmiyorum bitti vs dedi ama ayrıldığımız günün sabahı seni çok özledim demişti seni seviyorum vs demişti hani iliklerime kadar hissediyordum sevdiğini şimdi bitti demesine inanamıyorum yakın arkadaşlarım da aynı olayları yaşadı ikiside bana zamanla aklı başına gelir döner diyor ama ben bilmiyorum ya. Birbimiz için hani şunu derdik ne benim gibi birisi seni ne senin gibi birisi beni sever diye en büyük tartışmalar olduğunda bana s. et seni çok seviyorum sorunlar hallolur derdi Şimdi ise arkadaşları falan da kafasında bitirmiş sevmiyor diyor dönmesini çok istiyorum rahat bırakacağım hani ulaşmayacağım ona zaten zamanla döner mi sevgisi bitmemiştir değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
İstemesem de beklemem bir şey değiştirir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir anda sevgi bitmez. Ama bazen sevmek yeterli olmayabiliyor. Bir süre zaman geçsin, sessiz kal, sonrasında konuşmaya çalışırsın.
Heryerden çıkarmış numaramı silmiş hani bilmiyorum en azından benim için çok değerlidir anneme anlatmam tanıştırmam o raddedeydik dönse her şey hallolur aslında hani aşamadığı şeyleri aşar ve bende bu ayrılıkta yaptığım hataları fark etmiş oldum o yüzden diyorum :(
Umursamazsan 3 güne döner yter ki hadi güle güle de
Ayrıldıktan sonra 1 hafta hep bi çaba sarf ettim şimdi çekildim kenara kafasını dinlerse hallolur mu sence
Sence bu sağlıklı ilişki mi? Kız tekrar dönse bile seni çok yorar
Eğer geçmişe takılıp kalırsam dediğin gibi ama ben herşeyi inşa edebileceğimize sevince en azından olacağına inanıyorum kaç yaşına geldim hiç bu kadar masum ve güzel sevmedim sanırım
Kızın seninle aynı düşündüğünü düşünmüyorum.🥺 Dönse bile sen dönme ilerde pişman olursun gibi
O kadar hayal kuruldu plan yapıldı ve bunlar yakın zamanda da oldu özledim dedi çok yoğun bir tempodaydı okul evdeki problemler vs derken bende üstüne gidince tek çözüm bu gördü sanırım ama zamanla pişman olur mu diye merak ediyorum hani gerçekten seviyorum ;(
Çok yoğun olabilir ama gerçekten seni seviyorsa eğer ya da sevseydi böyle yapmazdı kendimden biliyorum 😬
Ona çok değer veriyor hatta bir daha böyle birini sevemem de diyor olabilirsin ama şöyle düşün kız tekrar dönse aynı durumları tekrar yaşayacaksınız
Bu seni daha da yoracak bu daha kötü
En azından bir süre hayatına birini almazsın sonra önüne bakarsın 🤷
Çevremde aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarım var ve eskiye nazaran daha iyiler ama dediğin de mantıklı onların dediği de ben ne düşüneceğimi bilmiyorum
Sen şu an ona değer verip sevdiğin için gerçekleri göremiyor olabilirsin
Senin ne düşündüğün önemli bizim değil herkes kendi açısından haklı bu senin kafanı daha da karıştırır :/
En iyisi şuanlık kafanı dağıtacak bir şeylerle uğraşabilirsin
Çık dolaş film izle kitap oku 🤷
Dönmez dönerse zaten yalancıdır
Peki ya gerçekten tek çözümü bu gördüyse hani uzaklaşmak iyi gelir seviyorum ama zarar veriyorum olmasın diyeyse?
Ergen edebiyatı kusacam
Görüşünüze saygı duyarım teşekkürler
Aranızdaki en büyük problem neydi?
Yorgunluğu hani bir anda bir tempoya girdi ve mental ve fiziksel yoruldu e bende ilgilensin istiyordum niye soğuk yapıyorsun diye tartışıyorduk sıkıyordum bide ben sanırım
Mümkünatı yok resmen silmiş
Belli olmaz donebilir
Çevresi diyordu onun karşısına senin gibi birisi çıkmadı çok değerlisin vs diye :/
Dünayda tek o yok kanka bence önune bak
Dönmez
Rıdvan