Nişanlıyım. Ve nişanlım benim öğrenci evime geldi geçen. Sonra abim geldi nişanlımın üsr tarafı çıplaktı nişanlıma saldırmaya başladı benim bacıma el sürmeye mi kalktın diye. Bende sanane abi ben reşitim sanane dedim hala devam edince defol git abi seni ilgilendirmez dedim içerledi gitti sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Once abinden ozur dillemelisin cunku aille herseydir karsindaki kisi sana neyapacagi belli ollmaz yarin evllenirsin seni satmaya bille kalkar aillenin deyerini bill abin hakli orada seni korumaya kalkio iliski yasa senin hakin istedin kadar yasa hatta ama gizlli yasa acik acik yasama normal bi tepkide bekleme burasi turk topllumu aillenin deyerini bil bence unutma kadim cinayitini hic kimse kocasinin oylle bi erkek olldunu billerek evllenmedi cok kafa sisirdim galiba iyi gunller
Çok farklı yerlere taşısın olayı
Kardeşim Dinimizde Evlenmeden Önce Yapılan bu tür eylemler günahtır. Abiniz evlendiğiniz de bile böyle bir durum karşısında Şaşkınlığını belirtebilir. Abinizden özür dilemenizi öneririm
Hangi dinimiz aynı dine mi mensupuz?
Abiniz ile Demiştim?
Abim hangi dine mensup kendisi içki içer namaz kılmaz. Her bok yapar. O yüzden o dinden bahsedemwz bile
Neyse Siz bilirsiniz Sizin hayatınız.
Sen biraz fazla yabanci dizi izlemissin😅turkiye oyle bir yer degil😅
Türkiye'nin ya
Yaptığın yanlış bence abin sonuçta böyle bir şeyi görmek ya da düşünmek bile hoşuna gitmeyeceğinden biraz normal bir tepki vermiş aslında
Onane?
Kızım s4lak mısın abin o senin, senin öpüşüp koklaşmanı görüp bir de üzerine ohhh aferin iyi yaptınız mı diyecekti? Hayır yani nişanlının da nasıl bir kişiyi varsa artık asıl onun özür dileyip gitmesi lazımdı o evden.
Sen kimsin bana hakaret ediyorsun? Ben anayasaya göre reşitim istediğimi yaparım ! Abim benden daha mı iyi düşünecek
Hajajhahzjahajjd anayasaya göre reşitmiş kdlsldpsşcğdşcşş madem reşitsin kimse sana karışamaz, umursamıyorsun da eee yapacağını yapmışsın zaten daha ne dert edip de burada soru soruyorsun?
Ben fikir almak için sordum sen fikir ver. Ama bende sana kendi fikrimi savunduğum zaman sinirlenme!! Ayrıca attığın randomdan anladığım kadarı ile lise bebesi felansın yazık
Fikrimi söyledim zaten dikkate alıp akıllıca davranıp davranmamak sana kalmış, sinirleniyorum çünkü mantıklı düşünüp akıllıca davranmıyorsun bana göre yaptığın şey yanlış.
Ayrıca ilişkiler özgürlük konusunda falan pek bi biliyorsun ama yaşadığımız zamanda randomu sadece "lise bebeleri"nin kullanmadığını bilmiyorsun..
sana tavsiyem böyle çok özgürüm istediğimi yaparım ayaklarına girmemen zarar gören pişman olan sen olursun çünkü Türkiye’de yaşıyorsun!
Ha bir de kendini ve aklını biraz daha geliştir özgürlük konusu dışına çıkmaya çalış, yapabilirsen..
İyi günler.
Sen sana göre davranmadığım için bana mantıksız davrandığımı diyorsun 😃 buna felsefede büyük filozoflar özellikle Aristo doğmalıktan kurtulamayan cahillerin tarzı diyor. Evet haklısın randomu orta okul birey de kullanıyor unuttum kusura bakma sen beynin yokmuş gibi abinin babanın dediklerini yap ama ben kendim düşünen varlığım bir erkek kocamda olsa bana karışamaz nokta !!
Bana göre değil olması gereken bu zaten anlamadığın şey bu.
Eğer bu dediğine göre ben cahilsem sen de cahil oluyorsun yalnız sonuçta herkes kendi bildiğini savunur..
Aynen sadece ortaokul ve liselerde kullanılıyor bu random sakın sen kullanma tamam mı, sen kendi istediğin gibi yaşadığını falan söylüyorsun ama aslında özendiğin ve insanların sana laf etmeyeceği şekilde yaşamaya çalışıyorsun bu yüzden laf anlatmaya çalışmayacağım sana.
Ayrıca gayet Özgür ve rahat bi hayatım var istediğim hayatı yaşıyorum, kimse ne yaptığıma kiminle yatıp kalktığıma dahi karışmaz ama ben bunları neyse ki senin givi saygısızlık yaparak kazanmadım.
Kendi bildiğini savunmak. Rasyonelliktir. Sana uymayana mantıksız demek dogmalıktır. Ayrıca iki üniversite mezunu kadınım şu an tez yazıyorum senin gibi eğitimsiz kim oluyor gelmiş birde bana uyarsan akıllıca davranışın diyor sana ne uyayıö aklın olsa okue bir bok olursun çöp olmazsın
Özentilik mi 😃😃 kızım kendi içinde beyin sarsılması yaşamızsın cümlelerin devrik anlam dışı. 😃 Ne olur az kitap oku
Her zaman olduğu gibi şuanda da, her okuyandan bir halt olmadığını görüyoruz..
Hakkımda hiç bir şey bilmiyorsun okuyup okumadığımı ve eğitimsiz olup olmadığımı da.. şükür ki okudum eğitimliyim ve şükür ki senin gibi bir zihniyete sahip değilim.
Ben kitabımı da okurum her şeyi de yaparım sen hiç merak edipte küçük beynini yorma böyle şeylere iki üniversite bitirmekle olmuyor senin dediğin şey.
Abin haklı o adam senle beraber olup evlenmeden senden ayrılsa o zaman ne olacak seni korumak istemesi kötü bişey değil o senin nikahlı eşin değil
abin haklı ya evlenene kadar senden hevesini alıp bırakır giderse
Kendi bilir. Nasip kısmet
Abi git dedin ve gitti
Guldum 😀😀
Evet o lafları yedi ve gitti Allah'a şükür
Aynnenenenenene
İyi olmuş ben olsam gebertirdim. Edepsizler sizi.
Sen kimsin abim kim ne. Hakla?
Ya harbiden trolsün yaa
Abinden özür dilemeliisniz
senden bi durum olmaz
yalandan bi iki tokat yeseydi o da nedir yani.
abin yerinde olsam pardon rahatsız ettim derdim.
Nişanlın değil bence sevgilin
Abin haklı.
Abin saçmalamış yaptığı terbiyezizlik
Magaraaaaaaa