Sevgilimle kavga ettik. nasıl davranmam gerekiyor akıllanması için?

3 yıllık sevgilim. Bazen çok odun biri oluyor. Küfürlere bayılır biraz agro tiplerden. Benim yanımda pek küfür etmez ama bazen yinede kırıcı konuşuyor. Günlük hayatında hep böyle arkadaşlarıyla konuşuyor yani normal halim bu alış senin yanında dikkat ediyorum üzülme diye diyor. En ufacık şeyde aptalsın beynin yok gibi kelimeler kullanıyor. Sevgilimin bana böyle şeyler demesi hoşuma gitmiyor. Bir kaç kere söyledim sevmiyorum diye hala devam ediyor. Mesela kalın giyinmedim üşüdüm diyorum bana sende beyin yok havalar soğuk olduğunu biliyorsun ona göre giyinsene seni uyarmam mı lazım senin beynin çalışmıyor mu tarzı şeyler diyor. burada biraz abarttım ama genelde kavgalarımız böyle. Dün iyi geceler dedim beni tersleyince geri yazmadım daha çok sinirlendi. Biraz egolu sinirli biri ama çok seviyorum onu. Beni koruyup hep yanımda olan biri. Bu konu düzelse başka sorun yok ama hatasını anlamıyor. Bana bir kaç kere seninle böyle konuşmak gerekiyor yoksa akıllanmayacaksın dedi. Benden yaşca büyük diye bazen biraz eziyor hayat tecrübem fazla diye. Dünden beri yazışmadık nasıl davranmam gerekiyor? Benden özür dilemesini ve hatasını anlayıp düzeltmesini istiyorum. Kötü davranamıyorum ona hemem affediyorum gönlümü almaya çalışınca ve kinci biri değilim.
Sevgilimle kavga ettik. nasıl davranmam gerekiyor akıllanması için?