Sevgili Kuzen problemi nasıl çözünülür?

Sevgilim benim kuzenimi çok kıskanıyor şu sebeplerden dolayı:
1. Eskiden bişeyler yaşandı
2. Tatlı bir yüzü ve bomba gibi bir fizik
3. Onunla çok iyi anlaşıyoruz
4. Onunla daha çok görüşüyor olmam malum sevgilimi 7/24 göremem ailesi biraz sıkıyor ve diğer kız da benim kuzenim
5. Çekirdek ailem dışında kimseyi akrabağ olarak göremediğimden malum benim için akrabağ kan ile değil sadajat ile olur.
6. Bide müstehçen bir fotoğrafı var bende ama onu sadece lazım olunca çıkarcağımı biliyor malum akrabağ akreptir ve akrep sokmaya çalışırsa bende başını ezerim.
7. Kuzenim bana çok yapışıyor doğum günümde sevgilim bi yandan yapıştı bana ama o derecede kuzenimde.

Benim sevgilim biliyor ona ne kadar çok değer verdiğimi ben Türkiyede değilim şu an ama onu asla parasız bırakmam ve dünyanın neresinde olursa olayım asla aldatma gibi bir niyetim olmadı olmayacakta ki benim çevremde güzel kız çok genellikle slav kızları. Bana teklif eden çok var ama gözüm tek sevgilimi görüyor ama kız anlamıyor ve beni kuzenime karşı çok kıskanıyor ve telefonumdaki normal arkadaşları kıskanmaması için ayretten iphone 13 prmx almak zorunda kaldım Türkiyeye vardığımda onunla oynamayı ve kontrol etmeyi sevdiği için...

Sizce bu kıskanmasını nasıl köreltebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Benim sorum şu sevgilimin beni çok kıskanıyor. Bunu nasıl azaltıcam ben yol gösterin.
Sevgili Kuzen problemi nasıl çözünülür?