Kıskançlık güçlü ve can sıkıcı bir duygu
nasıl tarif ederdiniz?
nasıl tarif ederdiniz?

Kıskançlık özgüven eksikliği, yetersizlik duygusu ve kıskanılan kişiye güvensizlikten gelir.
Kıskançlık zamanla değersizlik, çaresizlik, öfke, mutsuzluk ve yalnızlık gibi duyguları beraberinde getirip yaşatan huzursuz edici can sıkıcı bir duygudur.
kıskançlık biraz güvensizliği tetikliyor gibime geliyor
hiç tasvip etmediğim bir şey :)
ehten püften her şeye kıskanıyorum diyen bir kadın ya da erkek bunun altında bir güvensizlik besliyordur
Cevap
15Cevap
Kıskançlık bende biraz daha koruma amaçlı, içgüdüsel bir şey. Başka şahıslara karşı bir duvar misali.
İnsanı yiyip bitiren, kiskanilandan çok kiskanani tüketen, ilişkilerde genelde pimi çekilmiş bomba görevi ustlenen, özunde saçma ama kimsenin kurtulamadigi, kiminin taşımaktan gurur, kiminin nefret ettiği duygu.
Soran burada Bana kıskançlığın resmini ciz demiş ama cizemem 🤣🤣
Ama şunu net söylerim. En nefret ettiğim duygu. Keşke hiç taşımasam.
Bakışlarımla belli ederim zaten , giydiği güzel bir elbiyi bile kıskanırım. Daha fazla dikkat çeker diye
Öz güvensizlik, güvensizlik, paylaşma ve kaybetme korkusu.
kıskanacagım durumlar var ıse karsımdakı dogru kısı degıldır.
Deger verip kiymetli olanin zarar gormesinden endise ettigin guclu hemde cok guclu duygudur
Mecnuna , Leyla nin öldüğünu söylemişler sevinmiş. O derece kıskançlık
Sana benim gözlerimden başka göz bakarsa oyarım o gözleri falan gibi kıroca şeylerle
Rehberinde akraba hariç tüm erkekleri silerek 😀 evlenecekse benle erkek arkadaşı olamaz net
İçim alev 🔥 lenir yanarım
Duygu değil kişilik bozukluğu anlayın artık şunu
Nefesini içine çekenin ciğerini keserim
Yapmam
Yıldırım düşmesi gibi bir şey
Tarifi imkansız 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?