ikisininde çekici olan kadar olmayanı var. Çevrede zayıf olup seksi olan kadar zayıf olup zerre cazibesi olmayan Kadınlar görüyoruz, aynı zamanda balık etli olup çekici ya da balık etli olup sağlıksız orantısız görünen Kişiler de var. Çok takılmamak lazım buna, tercih yönelim olabilir ama saçma sapan varsayımlar yapmak da fazla yüzeysel.
Bence kadın dediğin; Boyuna göre doğru orantılı bir kiloda olmalı. Kadın dedim; Çünkü soru böyle. Aslında her insan için geçerli bir durum.
Görsellere baktığımda genelde balık etli diye verdiğiniz örnekler daha bir çekti dikkatimi ama.. Ne kadar kilo alınacağı, sarkma olmaması ile sınırlandırılmalı diye düşünüyorum.
Çelimsiz bir vücuda sahip olup "zayıfım" diye övünmek de; "Ben kilolu değil balık etliyim" deyip sarkmış vücutla gezmek de sıcak gelmiyorsun bana.
Her balık etli kadının vücudu ve bölgesel kısımları aynı olmadığı gibi her zayıf içinde aynı durum geçerlidir. Her kadının kendine has farklı çekiciliği vardır lakin , bazı ozellikleriyle öne çıkan balık etliler ve yine bazı özellikleriyle öne çıkan zayıflar gercekten aşırı etkileyici olurlar.
Kesinlikle görseldeki gibi bir tombiş beni çekmez, şahsım adına konuşayım, zayıf, fit ve uzun boylu olacak, el ve ayak parmakları dolma gibi şiş şiş olmayacak, mutlaka bakımlı olup giydiğini taşıyacak
Genelleme yapmak olmaz bu konuda. Kışiden kişiye deģişiyor bu durum. Gözlemlediğim bu
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabiki zayf kadınlar. Balık etkilerin basen sorunu oluyor her kıyafetin içine giremiyor ama zayflar ole mı ne gyse yakışıyor (asiri zayıfları kastetmiyorum)
Benim ıcın balık etli ıyıdır ya ne oyleb kürdan gıbı elini atcan kemikler gelir eline et gelecek et 😏😏
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Balık etli kedi daha çekicidir. Çünkü erkekler kuru tahtaya mıh çakmak istemeyiz. Zayıf kızlar ne bileyim kemik gibi geliyor. Azcik etli butlu olmalı hatun. Çok şişman değil ☺☺
İnsanın kalbi çekicidir bir insanı güzel yapan onu sevendir ve bu söyledikleriniz geçici değiştirilebilir önce kalben kabul etmek lazım çünkü sevilen sen sevdiğin için güzel olur 🙂