Konuşmaniz ilerledi diyelim birbirinize fotograf atiyorsunuz görüntülü konuşuyorsunuz her an ne yaptiginizi bilip birbirinizle paylasiyorsunuz telefonlastiniz bir tek yuzyuze gorusmek kaldi dusunun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendimce şöyle geliyor. Bu kişi benimle konuşurken başka kişiler ile de görüşebilir. O yüzden bir temkinli yaklaşmakta fayda var. Burada olay biraz dediklerinde yatıyor sanki. Ben yatıyorum dedikten sonra hala aktifse ya da diğer kişilere beğenme atıp atmamasına göre değişir sanki. Dediğim gibi olaya temkinli yaklaşmakta fayda var.
14 Yorumla
Soran+1 yılYa aslinda ben yatiyorum diyip yatiyordu ya son gorulmesi falan heo acikti boyle sifre mifre verim diyip cekinmeyen biriydi nasil oldu da ben fake hesaptan yazinca yurumeye basladi anlam verebilmis degilim
- +1 yıl
gözü dışarıya dönük galiba :) biraz seni kaybetmekten korksun. biraz fakını gösterince o zaman kolay kolay bakmaya tenezzül etmez
Soran+1 yılIletisimi komple kestim ya halbuki cok samimi gelmisti inan dsdim boyle biri yok nasil harika birini bulmusum ama maymun istahlinin tekiymis 😒
- +1 yıl
boş ver hayırlısı bu belki :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBence güvenilebilir illa ki her insan kötü olacak diye bir şey yok sonuçta kötü insan da var kullanan iyi insan da var yüz yüze de kalabalık yerlerde ve kafeler de buluşabilirsin.
18 Yorumla
Soran+1 yılPeki oncesinde nasil bir insan oldugunu denemek icin birseyler yapar misin mesela fake hesaptan yazmak en basit ornegi
- +1 yıl
Ben bir başkasına yapmam yani konuştuğum bir kıza ama konuştuğum bir kızın bana böyle bir şey yapmasına da bir şey demem yani fake hesaptan yazıp bir şeyler denemesi benim için sorun olmaz sonuçta bunu kötü bir şey için yapmıyor güvenebilmek için yapıyor ki güven çok zor kazanılan bir şey bu dönemde maalesef.
Soran+1 yılYapman lazim üzerler seni
- +1 yıl
Güvenilir bir insan olup olmadığını anlayabileceğimi düşünüyorum. Bir insana güvenmek ne için bu kadar zor bir hal aldı üzücü gerçekten yani yalan söylemenin bir mantığı yok yalan söyleyince elbet bir gün gün yüzüne çıkacak yani.
Soran+1 yılHaklsin Allah bir sekilde gosteriyor sonucta yine de burdan yola cikarsan vaktini bosa harcamamis olursun zaman kıymetli boyle insanlar icin harcamaya degmez asla
- +1 yıl
Evet haklısın zaman kıymetli harcamaya değmez. Allah iyi insanlar ile tanışmayı nasip etsin hepimize ne diyeyim :)
Soran+1 yıl😊 amin
- +1 yıl
😊
Ben bu durumu yaşadım. Görüştüm kendisiyle ama uzun bir süreden sonra yani yaklaşık 2 yıl sonra. Aşk hissetmiyordum ama o âşıktı. Hâlâ daha öyle. Kişiden kişiye değişir bu ama güvenilecek insan anlaşılıyor bence. Zamana değil düşüncelerine bırak. Duygu ve düşüncelerin seni olması gereken yere götürür bu konuda bence.
110 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapcam artik napim olmuyo baska turlu cunku
Soran+1 yılAy biliyo musun aslinda cok mutluydum taki fake hesaptan yazana kadar nasil yurudu bi bilsen sonra yikildim resmen
Soran+1 yılAy oyle degil ya ben yazdim ona baska kizmis gibi dustu hemen canım
Soran+1 yılcanım iste mis gibi kizla konusuyosun ne isin var elin fakeleriyle
Soran+1 yılOyle ya goruslerin icin tesekkur ederim tatlim 😘💛
Soran+1 yılAy cok tesekkur ederim birtanem seninde ❤
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
12Cevap
+1 yılOna güvenme buna güvenne nereye d.. bu inssnlar 🤣😅😂😂🤣
https://youtu.be/qXHPyNHq_wA11 Yorumla
Soran+1 yılHahajajssj manyak ya
Ben ribony diye anonim siteden tanıştığım 3 kızla buluştum biriyle üni de aynı evde yaşadım 2 yıl sen hesapla işte 😅
113 Yorumla
Soran+1 yılWaoww
Soran+1 yılHüsrana komşuyuz
Soran+1 yılAldatti mi seni
Soran+1 yılPeki neden olmadi
Soran+1 yılSenin amac bastan belliymis yegen
Soran+1 yılGerci 2 yil da devam etmissin bunu da dusunmek lazkm
Soran+1 yılEyi bakalim
+1 yılKonuşmaya göre güvenebilirim ama yüzyüze görüşmek şart bence
112 Yorumla
Soran+1 yılBence de sart ama oncesinde denemek lazim bize gore biri mi diye
- +1 yıl
Aynen zaten konuşmalarından sorulardan filan anlarsın az çok nasıl biri kafalar uyuşur mu diye ondan sonra ilerlerse görüşülür
Soran+1 yılKafalar asiri uyustu da karajteri noksanmjs bea
- +1 yıl
Acele karar vermemeni tavsiye ederim, karakter meselesi çok ciddi ama hata yapmış olabilir veya bazı şeyleri bilmiyor olabilir belki
Soran+1 yılFake den yazdim dustu hemen hata mi sanmam bana da yazan oluyo mesela biriyle konjsuyorsam baskalari umrumda olmaz
- +1 yıl
Şimdi mesele değişti, baya ciddi ciddi düştüyse bence salla gitsin onu
- +1 yıl
Zaten herkesin bi düzine flörtüydü, sevgilisiydi, sanalıydı daha bilimum konuştukları var. Doğru düzgün birisini bulmak çok zor hale geldi
Soran+1 yılÖyle yapmam lazim gorus soran kız iyi biriydi herkesi kendi gibi saniyordu 2 ay oncesine donebilsem bak derdim Instagram yalan dolan kanma bunlara
Soran+1 yılYa sorma ya
- +1 yıl
Ya çıkar illa ki vardır sosyal medyada da iyi birisi ama çok şans be
Soran+1 yılMilyonda bir
- +1 yıl
Ben de kovaladım baya konuştuk biriyle de sonra ilişki istemiyorum dedi ben de saldım mesela zorlama işlerle olacak işler değil bunlar çok kurcalamamak lazım bence
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılArtk ciftler instagrada tanısıyolar
14 Yorumla
Soran+1 yılTanisiyorlar da ne kadar guvenebiljrsin
- +1 yıl
Güvenmezsen baskasıyla yzıs güven veren birini bulana kadar
Soran+1 yılTovbe ettirir
- +1 yıl
Ettirmezzz
+1 yılee bunlari yaptoysan bulustsunda
11 Yorumla
Soran+1 yılBulussun tamam yine de guvenur mi
+1 yılSosyal ağda kimseye güvenmem.
18 Yorumla
Soran+1 yılDenemek istesen napardin
- +1 yıl
Ben istersem kendime reel de sevgili bulurum. Sanal ortam ııı ııııhhhh. Güven = 0
Soran+1 yılVay cevre var sanslisin
- +1 yıl
Çevre olsa nolcak , düzgün erkeği bulmak her yerde mesele :)
Şansımıza hüpleteyim.
Soran+1 yılSans meselesj haklisin iste nebilim belki cevrede sansini denedin iyisini bulamadin sanalda denemissindir diye sanalda bulup evlenen bile var
- +1 yıl
Yok yaa öyle bir derdim bile yok benim. burada hele hiç yok. Millet ağlanıyor evlenmeye geç mi kaldım diye ama ben bu yaşta umursamıyorum. Önce okul ve kariyer, sonra bakarız :)
Soran+1 yılEn iyisini dusunmussun canim haklisin
- +1 yıl
👍👍👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzyüze tanışmadan asla güvenmem
115 Yorumla
Soran+1 yılPeki dener misin
Cevap sahibi+1 yılTanışmayı mi? Evet madem foto falan atmışsın seni artık görmüş, gidip dışarda kalabalık bir yerlerde buluşmak da bir sıkıntı kalmamış. Ama yüzyüze buluşmadan asla. Yani internet üzerinden yalan söylemek kolaydır. Yüzyüze buluşunca anlarsın bir insanın karekterini.
Cevap sahibi+1 yılÖnce yüzyüze buluşurum sonra karar veririm. Sanalde yalan söylemek kolaydır, bir insanın karekterini yüzyüze buluşmadan zor anlarsın. Zaten foto vs her şey yollamışsin neden kalabalık bir alanda yüzyüze buluşmuyorsun?
Soran+1 yılDiyelim ki uzak ondan gorusemedin bir sure onu dener miydin gercekte nasil biri oldugunh ogrenmek icin
Cevap sahibi+1 yılYok hayir
Soran+1 yılBunu denemelisin
Cevap sahibi+1 yılNiye deneyim ki?
Soran+1 yılKaraktersiz oldugunu ortaya cikarmak icin tabikidee
Cevap sahibi+1 yılÜlkede kaç milyon erkek var, günde kaç tane erkeği yolda, kafede vs yüzyüze görüyoruz. Neden internette bana uzak olan birini bulup, onu tanımadan sevgili olmayı deneyim ki 😂
Cevap sahibi+1 yılNeden internette rastgele bulduğum birinin karaktersiz olduğunu ortaya çıkarmak için uğraşıyim ki 😂😂
Soran+1 yılYa varda disarda tanifdigin insanlar digru duzgun degildir bir de bu sekilde denemek istersin ya hani o mesele dedigim gibi biraz tercih meselesi sen tanimak istemeyebilirsin ki bazilari evleniyor bile bu sekilde
Cevap sahibi+1 yılTercih meselesi tabi. Ben de bazen internetten gördüğüm insanlarla iletişim kuruyorum hatta buluşadabilirim. Ama Instagram'a pek güvenmem. orada sahte bir kimliğe bürünmek çok kolay. Mesela aslında gerçek hayatta çok asosyal olan biri, kendini Instagram'da attığı storylerle veya resimlerle çok sosyal biriymiş gibi gösterebilir. Ya da profiline yaz, bilmem ne şirketinde yönetici olarak çalışıyorum. Bunun doğru veya yanlışlığını ispat edemezsin ki. Ya da Instagram'da kendini çok kibar ve nazik olarak göstermek çok basittir ama gerçek hayatta belki de çok kaba biridir. Kısaca sen internette tanıştığın birinin kendi hakkında söylediği hiç bir bilgiden emin olamazsın. Fotoğrafları manipüle etmek çok basittir.
Ama gerçek hayat öyle değil. Gerçek hayatta karşında kişinin söylediğinden çok, kendi gözlemlerin sayesinde onun hakkında fikirler edinirsin. Karşındaki adamın yürüyüş tarzı, duruşu, giyim tarzı, giydiği kıyafetlerin temiz olup olmaması, gömlek ütüsü, ayakkabıları, tirnak kesimi, saç-sakal tıraşı, ses tonu, kullandığı parfüm, konuşurken göz teması, cafede vs garsonlara hitap şekli, yemek yerken çatal-bıçak kullanımı, hayvanlara karşı davranışı vs bunlar o kişi hakkında emin ol kişinin kendi söylediklerinden daha fazla bilgi verir. Sen farkında olmadan bile bilinç altında o kişiye dair çok net bir profil oluşur ve ona güvenip, güvenmeme kararını daha net verebilirsin.
Ama yine de deneyebilirsin. Hislerin ona güvenmen gerektiğini söylüyorsa dene. Ama unutma insanlar sanal ortamda hiç sahip olmadıkları bir kimliğe çok rahat bürünebilirler.
Soran+1 yılDenedim yanildim ama erken yanilmak guzel oldu.
Cevap sahibi+1 yılNoldu? Yani nasıl yanıldın?
Soran+1 yılSoyle ki tanistik falan sonra goruntulu konustuk yani artik buluscaz bi o kaldi dur dedim bi fake hesaptan deniyim bunu. Cocuk cik efendi cok ilgili sutten cikmis ak kasik dusun sonra bi baktim ufff neler neler dedim Allah kahretsin djxkxk
+1 yılGüven inanbelli oluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor inan ben anlayamadim fake hesaptan deneyene kadar
- +1 yıl
Ee ne çıktı
Yani güvendim
213 Yorumla
Soran+1 yılSonuc peki?
Soran+1 yılAnlqtsana bi merak ettim
Soran+1 yılTam
Soran+1 yılMesaj atamiyorim seviyem yetersiz
- +1 yıl
Instagram dan tanıştık ilk başta sadece normal sohbet muhabbet ettik aramızda hicbisey yoktu bu 1 sene sürdü birbirimizi görme muhabbeti olmuştu ama hiç denk gelmedi bulusmadik en sonunda buluştuk ondan sonra olay sevgililige döndü yani ama hepsi iyi çıkar anlamına gelmez bu sen yine dikkatli ol tanımaya çalış niyetini anla
Soran+1 yılAy evet ya senin dedigin gibi ilerledi benimki de gercekten cocuk cok iyi geldi bana sonra bi fake hesaptan yazim dedim yazmaz olaydim bambaska biri cikti resmen kahroldum
Soran+1 yılBende buyuk konusuyorum ama husran iste sonu hep
Soran+1 yılSenin adina cok sevindim umarim sonsuza kadar murlu olursujuz
Soran+1 yıl😘
+1 yılgüvendm buluştum boşandm dedi evliymiş
16 Yorumla
Soran+1 yılVay kappe
- +1 yıl
ama boşanma aşamasndaymış gerçi öüğrendğimde iş bitmişti
Soran+1 yılAma bosanmamis sonucta ger neyse ne oldu sonra
- +1 yıl
yaz anlatyım burdan yazamam gerisini
Soran+1 yılYazamiyorum seviyem yetersiz
- +1 yıl
takp at
Reelde gorusursem kısa sürede olur
15 Yorumla
Soran+1 yılYine de guvenirsin yani
- +1 yıl
Bir kaç kisi ile gorustum bulusalim dedim gelmediler zaten sanal yalan dolan dolu
Soran+1 yılÖyle ya
- +1 yıl
Kısa sürede kafeye gelmezse 1 hafta süre tanırım en fazla yoksa engellerim
Soran+1 yılYine de xok guvenme dene mutlaka baska hesaplardan
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüven böyle olmaZ
17 Yorumla
Soran+1 yılDener misin peki
- +1 yıl
Tabikide denerim oda insan sende insansın
Soran+1 yılAma guvenmezsin
- +1 yıl
Tamam zaten güven yavaş yavaş zamanla oluşur
Soran+1 yılPeki gercek ksrakterinj ortaya cikarmak icin birseyler yapar misjn
- +1 yıl
Tabikide zamanla denerim
- +1 yıl
Oda beni dener
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılGüvenmem
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki dener misin
- +1 yıl
Bu dediklerini iki kez yaşadım ikisi de aldattı bundan sonra sosyal medyadan tövbe
Soran+1 yılSarilalim kardesimm🤗
- +1 yıl
🤗🤗
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlendım 😀😂😄
47 Yorumla
Soran+1 yılWaow nasil basardin pekii
Cevap sahibi+1 yılValla bındebır şans dıyelım hayatımda bulamıcam eşı buldum nasıl bır şans sa bu aılesı de kendı gıbı cok karakterlı cok harıka ınsanlar böylesını ınstada nasıl buldum ben bıle şaşırıyorum bazen
- +1 yıl
Yani herkes art niyetli değil şu Instagramı kullanıyorsak kız aramak için değil yani 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Hüseyin5834 sen hemen bulursun merak etme😀
- +1 yıl
Neden?
Soran+1 yılHelal olsun valla milyonda bir o bin bile az gelir
Cevap sahibi+1 yılAynen ya o konuda cok şanslıyım nasıl olduysa tam aradım gıbı bırını buldum
+1 yılBi buluş bakalım ona göre karar verirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılAy buluscaktim da bi baska hesaptan yazim dedim yazmaz olaydim hemen dustu malcocuk
- +1 yıl
Hala düşen var mi ona ya 😅
Soran+1 yılSonsalakbuydu
Soran+1 yıl😁😁
- +1 yıl
Normalde tanıstığın birisinin de vereceği güvenin garantisi yok ama sanalda herkes atıp tutar belki adı bile yalandır oyuzden temkinli davran. Bulusacaksan da kalabalık bir yerde bulus bak bakalım anlarsın az çok.
Soran+1 yılKestim muhabbeti benim o dedim zaten birsey de yazamadi canım neyse artik yeni birilerini tanima zamani ama sanal alemden uzak birini
- +1 yıl
Hayırlısı olsun ne diyeyim :))
Soran+1 yılAyben tatlim 💛
+1 yılHayır babama bile güvenmiyorum ben
00 Yorumla
+1 yılAranızdaki iletişime bağlı
01 Yorumla
Soran+1 yılIletisim kuvvetli
+1 yılBen sevd7m
14 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne oldu
- +1 yıl
Evl3ndi
Soran+1 yılVay o. cocu
- +1 yıl
Öyle deme
+1 yılAsla
19 Yorumla
Soran+1 yılHic mi
- +1 yıl
Belki
Soran+1 yılKarar veeer
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılDalga gecme ya dener miydin oncesinde
- +1 yıl
Fotoğraf atıyorsa görüşüm
Soran+1 yılGorustun sevdin diyelim yine de guvejir misin yoksa kqrakterini denemek icin birseyler yapar misin
- +1 yıl
Denemem
Soran+1 yılOho
Evet canım
110 Yorumla
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
Sonuçta görüyorsun konuştukça karakterini belli eder uygunsa güvenir÷m
Soran+1 yılPeki karakterini denemek icin birseyler yapar misin
- +1 yıl
Yapmaya gerek yok bence konuşmaları ele verir
Soran+1 yılEle vermiyor iste sanalda yalan kolay be
- +1 yıl
Canım kolay ama konuşmalara bak aşırı iyi ise alttan alıyorsa vardır bunda bir hata
Soran+1 yılVay demek bundanmis
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılTesekkur ederim 🥳
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
+1 yılHangi konuda güven?
011 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olma konusunda
- +1 yıl
Beraber vakit geçirmelisin önce
Soran+1 yılPeki öncesinde dener miydin
- +1 yıl
Asla
Soran+1 yılFake hesaptan yahu gercek karakterini ogeenmek icin
- +1 yıl
Boş
Soran+1 yılDiosun
- +1 yıl
Ergence geldi açıkçası
Soran+1 yılErgence ama hayat kurtarır
- +1 yıl
Sanmam
Soran+1 yılBence oyle birsey dusunuykrsan oncesinde baskalarina da sana davrqndigi gibi mi davraniyor denemen lazim tabi yine de sen bilirsin
Sanmıyorum
10 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026