İlla büyük olmalı diye düşünüyorum. Yaşıtım olursa ilerde sıkılır diye düşünüyorum. Bu yüzden erkek arkadaşlarımla mutlu olamıyorum. Çok küçük göründüğüm için büyük erkekler çocukmuş um gibi bakıyorlar sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
Evlilik için acele etmek doğru değil önemli olan temiz niyetli insan bulmak sabrederek yaşamaya devam edin, henüz hayatınızın baharında sayılırsınız en çok kendinize sımsıkı sarılın gönül işleri tam, anlamıyla kısmet gönlünüzü ferah tutun nar tanelerini tek tek kabuğuna yerleştiren yaradan yarattığı insanı da, hangi gönüle yerleştireceğini iyi bilir umudunuzu yitirmeyin karamsar olmayın, yarınların neler getireceğini bilemezsiniz kendinize odaklanın önünüze bakarak ilerleyin, hakkınız da hayırlısı olsun kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok aşırı büyüklere kaçma ama 30 - 36 arası senin yaşına göre ideal. Yaşıtlarımızın cebinde para yok. Evlilik düşünmüyo günü birlik. Onlara ne malzeme olucan. Git cebinde parası olan biriyle evlilik yap. O yaşlardaki insanın kariyer oturmuş da oluyo. Farklı şeyler düşünebiliyolar. Seni daha da mutlu ederler. Parası olduğu için de daha bakımlı oluyolar daha karizmatikler. Zaten çirkiniyle de evlenme. Genç gözükmen güzel niye dezavantaj olsun. Not : Kimse paracı olarak alandırmasın. İyi bir bölümden mezunum ve çalışıyorum kariyer yapıyorım. Yaşıtlarımın ihtiyaçlarını giderip güle güle demeleri için gelmedim bu dünyaya kendim kazanıyorum çulsuzlarla da işim yok.
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@siyahcorap O zaman sen de öyle bir evlilik yaparsin. Maddiyata bakan bir kadini kendine eş olarak alırsın. Ben sahsen kerhneden birine nikah kiymayi tercih ederim.
Cevap sahibi+1 yıl@aerolite G.. tünden okuma Bi 10 kere daha oku ne demek istediğimi anlarsın belki
Cevap sahibi+1 yılHayat kadını size daha uygun zaten öylelerini harca işleri o.
Bizim gibileri istiyosanız çalışın çabalayın ben de bir kız olarak kariyer yolundayım içip geziceğinize para biriktirin cinsellik Dr istiyosanız adam gibi evlilik yoluna gireceksiniz
+1 yılKadınların şu yaş takıntısı beni öldüruyor😪
Önemli olan anlamak, anlaşılmak, birlikte olmaktan keyif almak ve mutlu olmaktır. Olaya sadece yaş mantığiyla bakmamak gerekli. Büyük resmi görmek gerekli. Saçma yaş takıntıları yüzünden insan aşkı, hayatı kaçırmamalı.🙂00 Yorumla
inan benim de hiç kimseye güvenim yok evli olan kişiler gizli gizli başkalarıyla konuşuyor tiktoka baksana kimsede edep adap saygı hiç bir şey yok... bazı şeyler hayal de kalmalı diyordum ve bu bazı şeylerin içerisine benim için evlilikte girdi hayal olarak kalsın...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
97Cevap
Oncelikle hayat sizin bu nedenle kararlarda size ait olur
27 yaşında bir bayanın evleneceği erkek olgun istiyorsa 35 veya 40 li yaşlarda olur
Çünki bu yaşlarda olan erkekler daha sağlıklı görüş ve düşüncelere sahip olurlar
Bu yaşlardaki erkek daha cok sorumluluk sahibi olur
Siz 27 eşiniz 40 yaşında olsa aranizda kavga olmaz bilhakis sizi iyiye yönlendirir
Genelde bayanlar kendilerinden 10 yaş büyük eş arayışı içinde olurlar bu durum olgunlukla ilgilidir00 YorumlaBence senin kriterlerin var be bu Tc kızlarımızın %90'ında yok. Kriter demek mutluluk demek. İstediğin gibi birini bulamıyorsan üzülmemelisin. Kör aşık olup sorunları görmezden gelmiş hangi evli kızlarımız mutlu? Sıfır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendinden yaşca çok büyük biriyle evlenme pisman olursun. Sonra gözün daha genç olanlara kayar. Kadınlarda nasıl menepoz varsa erkekler de ona benzer bir şey var.. 10 sene sonrasını düşünerek karar ver.. sana her açıdan yetmeyecek.. Kendinden en fazla 5, veya 6 yaş büyük birini tercih et
13 Yorumla- +1 yıl
Yani beni etsin 😊
Cevap sahibi+1 yıl@suggar_mann hanfendi olgun istiyorum yazmış. Bu bayan hayatında kac erkek tanımışta genç olanlara çocuk damgası vuruyor? 23 yaşında bir çocuk tanıyorum gayet olgun ve eğlenceli :D yani sizin gibilerini tercih etse daha doğru olur.. ihtiyatların gönlünü mü hoş edecekmiş?
- +1 yıl
İhtiyayarlar insan değil mi
+1 yılYaş olarak takılma derim seni mutlu eden seninle hoş sohbet edebilen eğlendiren yeri geldiğinde kızan hayatında bir heyecan uyandıran birisi ile birlikte ol nice insanlar var yaşı küçük ama kendini fazlası ile geliştirmiş ya da yaşı büyük ama hala çocuk olan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBugün derken en fazla bir kaç yaş büyük olabilir 30 üstünü ne yapacaksın denklik arayın biraz. Zaten çok ufak görünümlü olduğunu yazmışsın yaşı çok büyük adamla görünüm uyumu da olmaz. Yasa bu kadar takacağına adamlık ara, akıl yaşta değil başta...
10 Yorumla Ben de güvenmiyorum en sonunda 35 yaşında hrşeyden doymuş zengin kocaya varicam ajhdjfkd
43 Yorumla
Soran+1 yılDemi
Yani şahsen bende yaşıtım birini isterim çünkü yaşı küçük olanlar hep ergen kafasında evlilik çağımız da geldi kalkıp da ergen kafalı biri ile evlenip çocuk kafasında olan birini büyütemem yaşı ilerde aklı başında biri her zaman en idealidir
00 Yorumla
+1 yılSizden 4-5 yaş büyük birisi ile de evlenebilirsiniz. Bu yaş çok ta fazla değil. Tabii ki de görünüş olarak size de uyum sağlaması gerekir. İnsan ruhundan öte Güzel ahlaklı olmasına dikkat edin. Yoksa gerisi boş...
00 Yorumla
+1 yılDoğru insan çıkana kadar beklemeni öneririm. Kendi seviyende kaliteli insanlar edinmek için hobiler edinmelisin. Sertifika alınabilecek kurslar dans dernek akut vb yerlerde doğru insanlarla tanışabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKarşında ki insanı doğru sorularla doğru tanırsın. Eğer insanı tanımazsan evet gelecekte çok kötü sorunlarla karşılaşırsın. Bunun yaşla alakası yok. Hem 30 yaş üstü bir erkeğin evli olma ihtimali de çok yüksek. Kandırılabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBunun yaş ile alakası olduğunu sanmıyorum. Olgun karakter önemli. Ne insalar var 40 yaşında 35 yaşında çocuk gibiler halen. Kavun değil ki gidip koklayıp anlasan. Tanıya tanıya oluyor işte.
10 Yorumla
+1 yılSen git 30 yaşında birini bul la. Büyük erkek neden sana çocuk muamelesi yapsın. Demekki büyük diye 40 yaşlarından birini seçiyorsun herhalde. Ondan öyle oluyor
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek zorunluluk değil zaten, erkek arkadaşın da olmasına gerek yok. Bunlar büyütülecek mevzular değil. Kariyerine odaklan, bol bol su iç, yazılım öğren, spor yap.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi gel buraya sen senin gibilerini çok kötü yapasim geliyor neden biliyor musun istersen sende kız sıkıntı yok ama ben soyliyim birine güven darbe ye sonra affet kendi aptaligimin bedelini ödüyorum deme burada masum insanları suçla böyle bir dünya yok ne her erkek aynı ne her kız aynı kişilik karakter meselesi benim sevdim kız da beni askerde terk etti başkasıyla el elle gördüm ne diyim şimdi seni demi suçlayayim onun hatasını senden mi bileyim sence o zaman sen bana ne dersin bir düşün
00 YorumlaYaşıtların en idealidir çünkü hayat beklentisi ikiniz içinde eş zamanlı ilerler ama yaşı büyük olduğunda o lewel atlar sen çocuksu kalırsın asıl o zaman sıkıntı başlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güvenmemen daha iyi lakin evlilik diye bir kavram olmaz o zaman o yüzden güvencem ama güvenmediğini belli etmeyerek )
06 Yorumla
Soran+1 yılBelli ediyorum. Yaşım küçük duruyo hiç büyükler yanaşmıyo hep küçükler var. Yaşıtlarımı zor buluyorm
Soran+1 yılYa nasıl yapcam
Soran+1 yılÖyleyim zaten ama büyükler küçük çocuk gibi bakıyo
Her insanın yaşantısı farklı olur üstesinden geldiği sorunlar farklıdır zorluğu.
O yüzden yaşına değil de yaşantısı olgunluğına bakmalısın10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bu zeka seviyesiyle evlilikte mutsuz olacağına garanti veriyorum. Sen hiç bulaşma bence o işe. Yetişkin görünümlü bir çocuksun sen.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşıtın olursa niye sıkılsın ne alaka? Bence kendini beğenmediğin güvenmediğin için yaşıtı büyük olan biri sırf daha gençsin diye senden sıkılmaz düşüncesindesin ama baya yanlış söyliyim sıkılacak adam en gencinden bile sıkılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki ucu pis değnek bu oluyor demekki :)
20 li yaşların başında olsan büyük erkek beklentini anlardım ama , senin yaşına gelmiş bir adam artık olgun bir karaktere sahip oluyor. Daha yaşlısını ne yapacaksın anlayamadım.00 YorumlaEvlilik için önce cidden evlenmeye karar ver ve çevrene bak seni seven birisi varsa muhakkak anlaşırsın
00 YorumlaKendi yaşıtınla evlenmek çok büyük bir hata olur her zaman olgun ve yaşça senden daha büyük bir erkekle birlikte olmak daha mantıklı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bence yaşa bakma, anlaşıyorsan seviyorsan uyumluysa fevri değilse tamamdır
06 Yorumla
Soran+1 yılBüyükler daha iyi oluyo
Soran+1 yılÇıkıyor ama bi süreden sonra değişilolür
Soran+1 yılPara kazandıktan sonra değişen. Gibi
+1 yılDunyada en zor verilecek karar ne derseniz evleneceginiz kisiyi secmek derim
Allah yardimcisi olsun simdiki genclerin00 YorumlaGüven yaşla kurulmaz ki? Karakterine güvendiğin insanla kurulur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılBence yaştan çok hissetmek karekter kişilik önemli büyük olupda olgunlaşmayan çok kişi var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde zaten erkeğin 3-4 yaş büyük olması gereklidir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı insanların yaşı küçük fakat çok olgundur. Bence bunu bi göz önünde bulundur... yaş değil önemli olan... uyum çok daha önemli
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Seni anlayan ve küçük göstermenden hoşlanan biri mutlaka çıkacak karşına
00 Yorumla
+1 yılHiçbir yaştaki erkeğe güvenme, bunun yaşla ters orantısı yok ki.
00 YorumlaBiraz daha büyümeye ve yaşantıya ihtiyacın vardır belki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi 27 yaşında iken yaşıtlarına neden güvenmiyosun sıkıcımı geliyolar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben öyle düşünmüyorum en i kendi yaşlarından biriyle olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılKaygılarını fazla abarttığını düşünüyorum. Konu hakkında konuşabiliriz istersen
00 Yorumla
+1 yılO zaman yere yakınsın demektir, merak etme küçük gözüken kızlar her zaman ilgi çeker
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan Kafa dengi birinin olması çok abartılı olmadığı sürece yaşta sıkıntı olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvlenecek hic kimse de yok ki kimsede evlenmiyor maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılSen en azından yaşıtlarına inanmıyorsun biz kimseye inanmıyoruz..
00 Yorumla
+1 yılYaşça büyük değil tecrübe olarak büyük ve olgun birini bulmalısın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 26 yaşındayım ve karşı cins yaşıtlarım kafayı evlenmekle bozmuş... 🥺
05 Yorumla- +1 yıl
Ben bozmadim
- +1 yıl
@simgee_yuuna insanların senin ne yapman gerektiğine karar vermelerine izin verme. İstemediğin hiçbir şey yapmak zorunda değilsin. Kendine mutlu olacağın bir yol seç, mutluluğun şartı evlilik ya da üremek değil. Ki günümüz şartlarında yalnızca mutsuzluğa yol açan bir olguya dönüşmeye başladılar. 🥺
- +1 yıl
Ben aşka felan inanmiyorum ve erkeklere ilgi duymuyorum zaten gecmistede yasadigim travmalarim var bu yuzden erkeklere bakis acim degisti
- +1 yıl
@simgee_yuuna senin tercihin, aradığın şeyi erkeklerde bulmak zorunda değilsin. Dediğim gibi mutlu olacağın şekilde yaşamalısın.
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle bu ön yargınız dan kurtulmanız sizin ve eşiniz olabilecek kişi için en güzeli. Siz iyi bir insansanız sizin gibiler de vardır bu dünyada öyle değil mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. 30 yaşına geldiğinde 20 yaşında 1 genç ile evlen. Çok mutlu eder seni.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Doğru düzgün işi olan, düzenli geliri olan ve merhametli birini bul
00 Yorumla
+1 yılBak sadece düşünüyorsun bence bu düşünceni aşmalısın, ben de böyle düşünüyordum ama şu an eşim benim yaşıtım bile değil benden bir yaş küçük ve hem anlaşıyoruz hem mutluyuz, yani tamamen kafasının olgun olması gerekiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen ciddi ilişki insanıyım banada ciddi düşünen denk gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılBuyukler bana itiic geliyo sorumluluk sahobi oluyoar ama seytan oluyolar sulu goturu susuz getirirler valak kucukler yine dhaa saf masum
20 Yorumla27 yaşındaki erkeğin en fazla 1 yıl flört edip nikah masasına oturtması lazım
010 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıllık erkek arkadaşım vardı bu yıl evlenmek istiyor ama korktum ayrıldım. Yaş tan dolayı olgun değil gibi
- +1 yıl
4 yıllık sevgilin mi anlamadım?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İlişkide evlenme niyetin olmadan mi başladın? Takilmalik gibi
Soran+1 yılHayır ama ilerde 10 yıl sonra örnek başka larına bakar diye düşündüm
- +1 yıl
40 yaşındakiler bakmıyor mu?
Soran+1 yılHayır 27 ler bile bakmıyo. 20 25 arası genelde
- +1 yıl
Sen öyle san :)
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
Bence sevgiline geri dön, istersen bu konuyu özelden konuşabiliriz. Bende 27 yaşındayım.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 ila 7 yaş küçük kızlar bana ideal geliyor. Ben de 27 yaşındayım. En az 3 yaş büyük olsam iyidir.
06 Yorumla- +1 yıl
Niye yaşıtın istemiyorsun
Cevap sahibi+1 yılAnlaşamıyorum yaşıtlarımla
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası mesleğimi de elime alamadım. Yaşı büyük olunca evlilik muhabbeti dönüyor ama 20 lerinde evlilik düşünmeyen üni öğrencisi bana ne iş yapıyorsun diye de sormuyor kafam rahat oluyor.
- +1 yıl
Anlaşamadığın için yani tamam o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@Butterflysz Neden anlaşamadığımı da açıkladım :D Mantıklı gelmiştir
- +1 yıl
Evet
Takıntılı olma bu konuda. Büyük veya yaşıtın olsa şöyle olur böyle olur diye düşünmen yanlış. Kişiye göre değişir
02 Yorumla
Soran+1 yılTakıntı olmuş sanırım. Büyük olsun istiyorum ama 1 kişi bile yok
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Düşünme bunlari sadece ilişkini yasa zaten bı sure sonra düzene girer hersey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük erkekte seni küçük bulduğu için kendisini daha akıllı zannetme ihtimali var. Kendisini tecrübeli olgun zannedip arkandan işler çevirir.
00 YorumlaYaş olarak küçük ama kafa olarak olgun olan erkekler de var, öyle düşünme...
20 Yorumlapederin arkadaslarina bakmalisin yas olarak onlar uygun olurlar, hem babanlada iyi anlastiklari icin ailevi sorun da cikmaz.
00 Yorumla
+1 yılBen de bu kafadayım yaşın biraz geçmiş ama beğendiğin kişiyi iyi tanı
10 Yorumla
+1 yılBen de 37 ve minyon baksan 27 dersin 😀 gel tanışalım
00 Yorumla
+1 yıl27 yasindasin en fazla 22 gozukursun abartma sende 15 degilsin bakarlar
00 Yorumla
+1 yılBende küçük göründüğüm için, büyükler beni küçük sanıp adım atmıyor. Bazen komik oluyor. 😁😁
05 Yorumla- +1 yıl
Siz şimdi gerçekten 29 yaşında mısınız?
- +1 yıl
Evet 😁
- +1 yıl
İnanmıyorum desem yeridir.
- +1 yıl
Sık yaşadığım bir durum olduğu için alışkınım. 😁😁
- +1 yıl
O zaman sorun yok 🙏
+1 yılDüşün ve hayatın için en doğru kararı ver burada bunun yorumunu biz yapamayız ne söylesek boş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılYaşıtın olsun kızdıgınızda birbirinize kıza bilesiniz
00 Yorumla - Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 27 yaşındayım ve yaşıtlarıma güvenmiyorum. Evlilik için sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler