Eşim kızımı benden cok sever oldu , ne yapmalıyım 😔?

Kızım şu an 12 yaşinda ve son 2 seneye yakindir bu durum böyle. Eskisi gibi pek aramızda özel birşeyler gecmez oldu, gun içerinde eskiden ara sıra arayan adam atamaz oldu. Hafta sonları beraber yemek yemek için alışveriş merkezi gitmeler , sinemaya gitmetler , bisiklet sürmeye gitmeler. Tamam bunlar kotu seyler değil , baba kiz güzel vakit geçirmeleri hoş bir şey , ayrıca kizimiza vakit ayırması onu mutlu etmesi istediklerini alması , üstüne titremesi , her yerini konturol edip sürekli benden cok takibinde olması cok tatlı bi durum. Hatta bazen bana yapacak iş bile birakmiyor. Okula bile sabah işe giderken kendisi bırakıyor. Dönüşte ise servis ile geliyor. Fakat ben yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. peki o zaman neden benden uzaklaşıyor , sanki boyle soğudunu hisseder gibiyim. Mecbur olmasa konuşmicak ya da küs imiş gibi bana karşı. akşamları bile eskisi gibi pek ne sırnaşir nede yatarken gelip satılmaz oldu 😔🥺 simdi bana "kendi evladını mi kiskaniyorsun?" diyeceksiniz biliyorum ama mesele aslında kıskanmadan farklı. tamam ilgi görmeyi özledim ama asıl sorunu net olarak bi turlu cözemedim. Ne zaman konuşmaya yeltensem hep bi kaçıyor ya da aksilik oluyor ya da sormaya cesaret edemiyorum durumu yanlış anlar diye. Kendi kendime abartiyorsun deyip kendime kiziyorum ama emin de olamiyorum. sizce abartıyor muyum? Ayrıca kendim mi konuşmaliyim bunu yoksa araya birini mi koymak daha doğru olur. Ben biraz ev içi konuları pek dışarı yansıtmayan biriyim , akraba bağlarımız ise eşimin tarafı ile pek iyi değil. kendi ailem ise sizlere ömür 😔😔 yani ne yapacagimi pek bilmiyorum. Konuşup da daha sonra pişman olup konuyu bambaşka yerlere getirip kavga etmek istemiyorum. Çocuğun da psikolojini düşünüyorum ister istemez bizi kavga ederken görmesini istemiyorum. Lakin içime ata ata da baya doldum ne etsem ne yapsam kararsizim şu an...😔😔
Eşim kızımı benden cok sever oldu , ne yapmalıyım 😔?