1.5 senelik evliyim mutsuzum?

24 yaşındayım eşim 34 yaşında 1.5 senelik evliyiz İstanbul 'dan gaziantepe gelin geldim uzaktan akrabalık var severek hızlı bir şekilde gelişti her şey, evliliğimizin ilk 1 yılı kabus gibiydi defalarca evi terk ettim ailemin yanına gittim yaklaşık 3 ay ayrı kaldık toplamda, sebep ise eşimin sürekli uygunsuz şeyler izlemesi ve sosyal medyada evli kadınlar ile yazışmasıydı, ve onu yakaladığımda karılık etseydin beni el de tutardın derdi, çok hayal kırıklıkları yaşadım 5 ay önce evi taşımak şartıyla eve döneceğimi söyledim çünkü ilk evimde hep olumsuzluklar yaşadım yüzüm gülmedi, yeni evimize geçtik her şey yoluna girdi,2 ay önce eşimin arkadaşıyla yazışmalarını okudum mesajda arkadaşı karısına çalışıyorum diyerek meyhaneye gittiğini yazıyordu bende karısına söyledim aramızda kalsın desem de gidip herkese söyledi, ve eşimle arkadaşının 15 yıllık arkadaşlığı bitti bunun üstüne telefonunun şifresini değiştirdi bu yüzden ne yapıyor ediyor bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum derken isteyerek hamile kaldım ve 2 aylıkken 3 hafta önce stresten aniden bebeğimi kaybettim, ruh halim berbat durumda, bütün gün sadece uyumak istiyorum herşeyden bunaldım lütfen bana yol gösterin
1.5 senelik evliyim mutsuzum?