Bazi kizlar gibi erkegin cuzdanina tipine, bakmadim. Sadece sevdim, elimden gelenin fazlasini yaptim. Niye gercek sevenler mutsuz?

Belli bir yastan sonra da insan asik olup sevemiyor. Ha deyince de asik olunamiyor maalesef. Alelade asik olmadigim biriyle de evlenip mantik evliligi yapnak da hic bana gore degil. Fakat yas ilerliyor. Sevdigim asik oldugum biriyle, beni cinsel yonden uyarabilecek, guzel sevisen, beraber guzel vakit gecirebilecegim, kilolu olmayan, egitimli, spor yapan bir esim olsun istiyorum. Zenginlikte gozum yok. Ama egitimli olmasi tercihim. Cok mu sey istiyorum? Para delisi bencil kizlardan neyim eksik? Ama hala beni hayal kirikligina ugratan pisligi seviyorum. Hatasinin farkina varip varmadigini da bilemiyorum.6 ay kadar once gizliden sesimi dinledi. Ben ses vermedim ve gizliye hattimi kapattim. Aciktan gururuna yedirip de arayamiyor. Ne hissettigini neden gizliden aradigini bilmeme de imkan yok. Ben adim atsam, reddederse dayanamam. Artik zerre hayal kirikligina tahammul edecek gucum yok. Ben nasil gizliden arayanin bogazindan kendine has cikardigi sesten o oldugunu onun anladiysam, ustu kapali benim aradigimi anlayacagi bir yontem de aklima gelmiyor. Bu arada onun numarasi gizliye kapali.
Bazi kizlar gibi erkegin cuzdanina tipine, bakmadim. Sadece sevdim, elimden gelenin fazlasini yaptim. Niye gercek sevenler mutsuz?