Bence evlenme adayı olan kişinin doğurganlığı ve görseliyle de alakalı.. Bir yaştan sonra birilerine kendini beğendirmek ve birilerini beğenmek daha da zor bir hâl alıyor diyedir.. Bunun yanında bir de insanların ölmeden önce mürüvvetini göreyim bari durumu da var.. Heh bide torun yok mu torun muhabbeti var 😃 Keyifli günler..
Sanırım bazı kişiler bunu kendine bi nevi görev ediniyor, akılları bir o konulara çalışıyordur zira. Konuşacak başka bişey bulamayıp oradan yürüyorlar. Evlendikten sonrada çocuk ne zaman, yok ikinci gelsin artık, yok üç olsun yok devenin nalı. Bi salın milleti ya.
Çocuk bakımından geç kalınmasın diye çünkü 30 lu yaşlardan sonra kalite düşüyor. Ayrıca çevredeki anne baba ise bir an önce çocuğunun yuvasını yapma derdinde oluyor. Yarın birgün ölür giderim bu çocuk kalır böyle düşüncesi
Geri kafalılık, eğitimsizlik, hayata karşı plan ve amaçları olmama, erkeğin üstün oldugunu düşünme ve bunu kabul etme, erkeksiz hayatın geçmeyeceğini düşünmeleri, herkesin çocuk sahibi olması gerektiğini düşünmeleri...
Kimse için evlenmiyorum millete sevecek çocuk yapmak için de evlenmiyorum. Hayat benim kimle ne zaman paylaşacağıma ben karar veririm ki zaten 30 yaşından önce evlenmek istemiyorum. Kendimi geliştirdikten sonra evlenmek daha sağlıklı. Bilinçsiz biriyle kim evlenmek ister ki?
Yaşım 30 oldu evlilik cağına geldim evlenemiyorum çünkü ülkemde çıkmaz bana kısmet. Ben yurtdışında bulacam gibi hissediyorum. Ukrayna olabilir mesela.
bilinçsiz şekilde 'yaşıtların çoluk çocuğa karıştı sen ne beklıyorsun' düşüncelerinden başkası değil , yo sperm kalıtesı yok çocuklarla arkadaş gıbı olunması vs. fikirleri pek çoğu beynınde barındıramaz