Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hesap ödeyip ödememekle ilgili düşünmedim zaten almanyada cidden herkes kendi yediğini öder arada sırada biri benim yerime ödediğinde tuhaf düşünüyorum. Bir gün türkiyede kız arkadaşımın doğum gününe geldim. Arkadaşları vardı ve erkekler sürekli ödüyordu. Elimi ne zaman cebime atsam vermeme izin vermediler ve arkadaşım büşra 'rahat ol' dedi. Bu konular türkiyede böyle işliyorsa erkeğin ödememesi garip geliyordur size ama açıkçası bana ödemesi garip geliyor. Almanlar biriktirmeyi o kadar seviyor ki almanya eğer parasını bankada tutarsa o kişilerden para kesiyor ve harcamaları için teşfik ediyor. Bir de burada herkesin parası o kadar çok ki insan ne alacağını şaşırıyor. Benim pazartesi yeni kıyafetlerim gelecek.
18 Yorumla- +1 yıl
İşte bu yüzden alaman kızı şart paracı türk kızlarından kurtulmak içün :ddd
- +1 yıl
Ahahaha Almanya'ya göç başlasın ya
- +1 yıl
Para harcamamak için
- +1 yıl
Çok mu sadıklar ve iyiler puhahahaha bu dediğine sen inanmdın inşallah 😂😂
- +1 yıl
Bencil bir hayata özeniyorlar. Burdan giden türk öyle olmaz yetişme itibariyle ama alman kültürü bencilliği ve kibri sürdürüyor. Kendinden başkasını umursamayan insan topluluğu. Parasını eşinden dostundan bile sakınan insan insanlıktan nasibini almamıştır ya
- +1 yıl
Ya sana o kadar örnek veririm ki aklını unutursun :D Türk kızlarını çok iyi biliyorum boşuna övme palavradan :d Paran yoksa hiçsin onlar için bu sadece biri. Csfsfs
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılDişi enerjiye sahip bir kadın, karşısında güçlü alfa erkek görmek ister. Bırak parasını yedirmeyi, ilişkiyi bitirir çünkü ağlayan, sürekli şikayet eden bir erkek itici gelir.
Erkeksi enerjiye sahip kadınlar alfa erkek sevmez. Kendilerine muhtaç, yönlendirebilecekleri, kendi sözlerinden çıkmayacak ve farklı konularda ihtiyaç sahibi erkekleri sever ve onlarla ilişki kurmaya bayılırlar.40 Yorumla
Son ilişkimde hep ben ödüyordum.
Memnun gibiydi.
Ben, her şeyi o ödemesin , zorlanmasın. Beraber ödeyelim diye yardımcı olmak istiyordum. Yıkılacak yer arıyormuş. O günden sonra hep ben ödedim. Bir defa yemek aldı ama onu aldıktan sonra bana 'sende tişört al ödeşiriz' dedi. Ben şok.01 Yorumla- +1 yıl
Çok itici ya. Cidden. Böyle oluyor işte sonra
+1 yılİlk buluşmada davet eden erkekse erkek ödemeli, kızın ödeme sırası daha sonradan olur...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖdemek isteyen öder bunu fazla abartmaya gerek yok. Önemli olan kaliteli vakit geçirmek.
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada erkeğin ödemesini nezaketen beklerim. Teklifimi de ederim ama. Sonrası neden ödenmesin ki, iki taraf da çalışıp kazanıyorsa üstelik. Ama fazla taviz verilmemeli, bir tarafa yüklenilmemeli. Aslında aklıma şey geldi: ilişki başladığında kişiler ortak bir hesap açsa. Her ay düzenli eşit aktarım yapılsa. Birlikteyken de o hesaptan ödense:))) Ne öncesi ne sonrası sorun olur☺️☺️☺️
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahaj güzel bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılDişilik normal kadınların hepsinde mevcuttur. Kimde ne kadardır bilemem fakat hesap ödemekle dişiliğin oranlanması izah edilemez. Maddi olarak babasından zengin bir kadın dişiliğin zirvesindedir hesap öder, izzeti ikram sever kadın hesap öder, maaşı yüksektir ısmarlamayı sever hesap öder, paraya değer vermez hesap öder vs vs dominant kadınlar alfa erkek sevmezmiş 😂 külahıma anlatsın, bir kadın ne istediğini doğru düzgün kendisi bile bilmez. Alfa erkek ister ama baskı ağır gelir pişman olur, romantik erkek ister maço erkek görür dibi düşer, maço ister bu defa şiir okuyan erkek görür ağzı sulanır ;) Bu bağlamda gelde kesin bir sonuca git!! Uzun lafın kısası bir kadının dişiliği ödediği/ödemediği hesapla ilgili değildir. Sahip olduğu hormonlarla ilgilidir, süper dişiyim diye hesap ödemekten kaçmayın komik duruma düşmeyin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Soru cok sacma diger ulkedekinlerin full düşuk o zaman soyledigin kullanicinin da bu konuda sadece kendi fikrini paylasmasi bunun dogru oldugu anlamina gelmiyor, burada fazla gorus yapmis fenomen olmasi disinda kim bu kullanici, ornek alinmasi gereken biri mi yani soyledikleri dogru olcak diye bir sey mi var?
03 Yorumla- +1 yıl
Diğer ülkelerden söz ediyorsan stajyer filmini izlemeni tavsiye ederim. Avrupa kültüründe bir yerden sonra adamlar kendi çocuğuna para harcamıyor zaten yeni tanıştığı oturup kalktığı birine harcayacak? Bir de neden sürekli Avrupa ile kıyaslama ezikliği içindesiniz
- +1 yıl
Bu eziklik degil, ayrica ben avrupa demedim diger ulkeler dedim farkinda misin? Diger ulke diyince aklina avrupa geliyorsa sen avrupa ile kiyaslama ezikligi icindesindir ben degil ve ben soruya sacma dedim zaten ornek olarakta diger ulkeyi verdim cunku tr de hep erkek odemeli diye bir algi oldugundan baska nereyi ornek vericektim? Dunyada diger ulkeler iste, senin bahsettigin konuya gore diger ulkedekinlerin disil enerjisi dusuk bu sacma algidan bi kurtulun erkek odeyince alfa erkek kiz odeyince alfa kiz falan ne alaka yani, bir iliskide vs arada bir sadece kiz oder erkek oder ismarlar ama surekli erkek odemeli diye bisi yok her iki tarafta parasini kazaniyor neden odemeyi hep bi taraf yapsin ki? Dedigin avrupada olan dogru olan zaten tr de olan anormal kizlar alismis tabi ohh erkek ödesin, tersi bisi olunca da garip karsilaniyor tabi sacmalik yani
- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılEvliyim
Evlenmeden önce de sürekli eşimin ödemesinde rahatsızdım. İlk buluşma da erkek ödemeli. Ama onun dışındaki buluşmalar da hesap ortak ödenmeli. Yediğimin parasını ödeyemeceksem masaya oturmak istemem.10 Yorumla
+1 yılHesap ödemeyen kadın gözümde kadın değildir hiç bir zaman. O kadın yiyici kadındır Hayat müşterektir. Erkeklerde bankamatik değildir. Bu işin alfası betası düşük enerjisi yüksek enerjosi yoktur.
Hesap ödeyen kadın çiçektir ödemeyen yiyicidir110 Yorumla- +1 yıl
Abart
- +1 yıl
Abartılan bir konu yok ortada gördüğün gibi
- +1 yıl
Değişik. Böyle fikirlere sahip olduğunu bilmiyordum
- +1 yıl
Fikrimde ne varmış ben gayet herkesin hemfikir olduğu bir konuyu açıkladım açıklamam gayet yerli ve olgunca bir açıklama. Bence asıl ben senin böyle bir fikre sahip olduğunu bilmiyordum
- +1 yıl
Benim sitemim her şeyi erkeklerden bekleyen kadınlar üzerineydi seninde hak vermen gerekirdi buna
- +1 yıl
Her şeyş erkekten bekleyen kadınla hesabı erkeğe ödettiği için erkeğin parasına çörenen kadın ne alaka. Benim dediğim ilk buluşmalar için geçerli. Sonrasında zaten ortaklaşa ödenir. İlk buluşmalatda teklif erkekten geliyor ya hani? Benimle yemeğe çıkar mısın diyen kaç kadın var
- +1 yıl
Ayrıca herkes hemfikir değil. Yiyici kadın ne kadar itici bir tabir
- +1 yıl
İllk buluşmada kim davet ettiyse o ödemeli doğal olarak bu ilk buluşma değil bütün buluşmalar için geçerli davet eden kadınlarda var neden olmasın ki
- +1 yıl
Ayrıca yiyici kadın tabiri kötü bir tabir değil her şeyi erkeklerden bekleyen kendi bile davet etse parası olduğu halde erkekten dahi bekliyorda bu yiyicidr zatem bende bunu kastedmeye çalisıyorum
- +1 yıl
Parası olan neden yiyicilik yapsın mantıklı mı şu dediğin? Öyle bir amacı olsa zaten çalışmaz kadın gider zengin kıca bulur ya da ondan bundan geçinir bu kadın için zor bir şey değil inan ki. Ama karşısında güçlü centilmen biri görmek istiyordur. Gidip adamı sömürmez zaten. Ama bi iki hesap ödemesini beklemesi yiyicilik değildir. Ki ayrıca bu düşünce İslam'dan çok uzak. Ben biraz inanç minvalli düşünüyorum. Sen daha modern bakıyorsun. Saygı duyarım
+1 yılValla ben kimsenin hesabını ödemem, kimseye de hesap ödetmem. Herkes kendi hesabını ödeyecek.
12 Yorumla- +1 yıl
bireysel yani
- +1 yıl
Bence de şunu bi normalleştirelim artık
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılDişil enerji ve hesap ödemek arasındaki bağı anlayamam
16 Yorumla- +1 yıl
Dişil ve erik enerji hakkında biraz okuma yaparsan bağı kurabilirsin
- +1 yıl
Peki shshshd
- +1 yıl
Beyaz orkidenin yorumuna bal çabuk
- +1 yıl
Baktım da ordaki "para yedirmek" le hesap ödemek bence aynı şey değil. Ve dişil enerjiye de baktım biraz, anladığım kadarıyla pek bi alakası yok
- +1 yıl
Çok alakası var. Bu ilişki başları için düşündüğümüz. Ama genel olarak erkek emek ettiği kıza daha çok bağlanır. Bu psikolojide de böyel zaten. Kadın da öyle ama kadının emek etmese de bağlanması zaten kolay yaratılış itibariyle. Eskiye baktığımızda aşkı için dağ delmeler, çöle düşmeler vs gibi efsaneler geçer. Şimdi ise günümüzde emek etmek o kadar kolay değil. Biri uğruna bir şeyler yapmak. O nedenle kişi yatırım yaptığı kişiye daha çok bağlanır. Hesap ödemekte ısrarcı olan kadınlar eril enerjiyle hareket eder. Bu arada her insanda eril ve dişil enerji var. Dişil enerji denilen şey sadece kadında yok ya da eriş enerji sadece erkekte yok. İkisi dengeli olmalı. Bu tip kadınlarda ise eril daha baskın olabiliyor ekseriyetle
- +1 yıl
Öyle diyosan öyledir heralde
Cengaver gibi atlayıp bendensin demediği sürece sorun yok bu sefer de ben ödiyim diye belirtirse olabilir erkek ödemesini istemiyosa zaten ödemesine gerek yoktur, eğer kız ödemek istiyo erkek ödetmek istemiyosa o başka bi durum aralarında konuşmaları lazım kızın kendini anlatması lazım
10 YorumlaTabiki de düşüktür. Ben feminist olduğum halde , hesabı erkek ödemesi taraftarıyım. Kusura bakmasın benim paramı yiyemez. Lafa gelince erkek adam kadına para ödetmez diyorsunuz ödiyceksiniz.
12 Yorumla- +1 yıl
@bigudiist birçok konuya eskiden kalma cahillik diyen kadınlar para mevzusunda modernliğini unutuyolar ne acayip? erkeklerin yanında sığıntı gibi yaşayan kızlar dışardan çok komik görünüyo benden söylemesi. Çorbada biraz sizin de tuzunuz olsun derim o çorbayı sadece erkek içmiyor ;)
Gizli Üye(25-29)+1 yılDişil enerjimin yüksektir benim ama hesap ödediğim de oldu çok. Yalnız sevgilime değil tabi arkadaşlarıma, ortamda falan yani.
12 Yorumla- +1 yıl
Sevgili için soruldu bu soeu
Cevap sahibi+1 yılSevgilim olsaydıda öderdim sorun değil benim için.
Yoo alman usülü herkes yapabilir, hesabı erkek öder diye bir şey yok
41 Yorumlayeri geldiği zaman sorumluluk almasını bilen güçlü güvenilir bir kadın oldugunu düşünürüm. Erkeklerin yanında sığıntı gibi komik bir şekilde durmasından kat ve kat daha iyi bir kadın profilidir , olması gerekendir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsaygı duyarım, kendisini öyle rahat hissedecekse buluşmalarımızda zaman zaman hesabı ödeyebilir pek tabii.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılValla benim saygım artıyor. Ödetmem genelde ama böyle habersizce ödeyenlere o an kızsam da içten içe acayip hoşuma gidiyor
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. O kullanıcının ciddiye alman gereken tek bir cümlesi bile yok.
Asalak olarak yaşamayı tercih etmeyen, kendi ayakları üstünde durabilen, kadın erkek eşitliğine inanan bir insandan daha çekici ne olabilir?05 Yorumla- +1 yıl
Erkek eşitliğine inanan kadın çekiciliği mi... Yeme bizi yeme bizi
- +1 yıl
İstisnasız o zaman:D ya da daha önce hesap ödeyen bir kadınla çok fazla vakit geçirmemiş olmalısın
- +1 yıl
İyi bakalım
+1 yılHesap ödemesini istemem ama ortak ödeyebiliriz eğer yoksa ben öderim var ise ortak ödeme daha doğru olur
10 Yorumla
+1 yılEğer çok ısrar ederse saygı duyarım. Ama onun dışında daima 2 kişiyi kaldırabilecek kadar nakit taşırım yanımda.
10 YorumlaHer zaman ödemesi teklif etmesi sen dur ben öderim filan demesi ise dnsksk tabikide düşüktür ama ara ara öderse bu seferde benden olsun diye o kabul
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle düşünenlerden değilim.
Eşit ve adil bir hayat içinde sıradan bir aksiyon. Ekstra hiç bir manası yok. Normal bir olay.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBen Müslüman bir kadın olarak kendi hesabımı kendim öderim.
Ha yanımdaki kişi babam, amcam, halam, teyzem, kardeşim, eşim veya dayımsa onlar öder.
Çünkü geri kalanı hakkını haram edebilir =/00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. ben o kızı bulsam kaçırmam.. karakterli ve kişiliklidir... öyle bir kız var mı acaba?
10 Yorumla
+1 yılBen hesap ödemesine izin vermiyorum ya 🙄 yakıştıramıyorum kendime ne bileyim 🙄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkegi atm olarak gören hatunlar mevzunun adını değiştirmiş 🤣🤣
20 Yorumla
+1 yılOlgunlaşmış insandır. Erkeğin ödemesine lüzum da yoktur. Fikri kim ortaya koyuyorsa teklifi kim sunuyorsa o ödemeli. Kızı erkeği yok bu işin. Hep eşitlik olgusundan bahsediyoruz ama bazı kesim erkeğin ödemesini savunuyor bazıları gururuna yediremiyor son grup olgunlaşmış insanlar😂
00 YorumlaBenim disilik algim farklı
Şunun gibi vücudu ve giyimi olan kadini dişi buluyorum ben
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Basit bir olayı , fazla büyütüyorsunuz.
Dişil enerji , yok şu enerji.. Neden anlamıyorsunuz, asıl olan anlaşabilmektir. Küçük ayrıntılara boğulup , hayatı kendinize zehir ediyorsunuz..00 Yorumla
+1 yılAlman usulü iyidir kimse kimsenin yediğini içtiğini ödemek zorunda değil bunun erkeklere zorunlulukmus gibi hissettirilmesi de çok kötü bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dişil enerji ne alaka hep erkek mi ödeyecek bence gayet normal bir durum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Medeniyet kavramından uzaktan yakından alakası olmayan bu saçmalığı terk eden kadınların sayısı bir hayli az. Geriye kalanlarıyla zaten ilgilenmem.
00 Yorumlaikisi de ortak ödemeli bir gün ben ödediysem diğer gün sevgilim ödemeli ve kaç yılındayız hala bunlar konuşuluyor erkek ödemeli diyen hemcinslerimi de kınıyorum sizin ben kafanıza tüküreyim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDegildir. Lafa gelince eşitlik diyenler hesap ödemeye gelince erkek ödemeli diyorsa buna İKİ YÜZLÜLÜK denir.
10 Yorumla
+1 yılYoo hesap ödenekle dişil enerjinin alakası yok
Erkeksi davranışlar yapma yeter10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHayat müşterektir. Bugün erkek öder başka bir zaman kadın. Aradaki samimiyete bağlı bir durum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılDişil enerji ayağına hesabı iteleyin erkeklere ohhh
00 Yorumla
+1 yılBence de ödemeli. Değer verdiğini gösterir böylece.
00 Yorumla
+1 yılzerre alakası yok hesap ödettirmeyi zayıflık olarak görürüm arkadaşıma bile yaptırmam
00 Yorumla
+1 yılBeyazorkidem kim mk onu bilmen ama cimri kadınların öleceği kesin böyle yaparsa ruhu gider mk
01 Yorumla- +1 yıl
Bu söz de parayı Allah bilen bi kancığın sözü gibi
Para odemekle dişil enerjinin ne ilgisi var 🤷♀️herseyi birbirine karistiriyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılOlabilir. Hesabı erkek ödemeli abi. Bırakın ödesin kendini degerli güçlü hissetsin. Biz ödeyince büyü bozuluyor.
10 YorumlaKızlarda öder hesap ödedi diye niye enerjisi düşsün kızın :) param gitti diye modu düşebilir :=)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıkın şu kafadan kızın hesap ödememesi asıl sorun. Kızları sanki erkeğe mahkum gibi davranılması ya da sınıflandırılması benim canımı sıkıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel işte kadın erkek eşitliği varsa arada kadınlar da hesaba dahil olabilir
07 Yorumla- +1 yıl
Kadın erkek eşitliği yok
Cevap sahibi+1 yılVar nasıl yok muz cumhuriyeti mi burası kadında çalışıyor erkekte çalışırken eşitlik var hesap ödemeye gelince eşitlik yok. Bize kredi kartı gözü ile bakmayın artık
- +1 yıl
Canım kredi kartı gözüyle bakmak ne alaka. Kadın çalışıyorsa amacı para yemek midir sence de?
Cevap sahibi+1 yılHer şeyi erkek oduyorsa kadın elini cebine atmıyorsa kadının amaci para yemektir. Bu açık bir şey parası yoksa ayrı ama çalışıpta her şeyi erkeğe ödeten kadına su parası bile vermem gitsin b
Cevap sahibi+1 yılGitsin başka kazı yolsun
- +1 yıl
Canım düzenli ilişkiyse lafı olmaz zaten bir yerden sonra. İki tarafta öder. Sen bir şey alırsın o bir şey alır. Kimin yanında varsa kim daha uygunsa öder vs. Ama ilişki başında erkeğin kadından beklemesi bana göre itici bir durum. Erkeği aciz gösteriyor.
Cevap sahibi+1 yılSen yolmaya devam ett o zaman
+1 yılalakası yok..
gururlu ve kendi ayakları üzerinde durabilen kadındır..00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes yediğini ödesin basit konu senelerdir tartışma konusu olarak sürdürülüyor ne saçma ya
00 YorumlaDişil enerjiyle hesap ödemenin ne alakası var herkes kendi yedigini ödeyip , aradabir de karsındakine ısmarlarsa hiçbir sıkıntı çıkmaz
10 Yorumla
+1 yılHesap ödeyen kadın görmedim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılAçıklamana hak verdim
10 Yorumla
+1 yılAy girmişim alfaya boydan, kendi hesabımı kendim öderim.
10 YorumlaBence gereksiz takılınıyor bu konuda bi o ödesin bi o ne var yani 😂 bence çok normal kızdır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Ben ödeten traf olmam yani ben kendimi yadırgarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç param yok bu aralar
Çok iyi olur bence10 Yorumla
+1 yılAdam gibi adamdır
25 Yorumla- +1 yıl
Kadın gibi kadın olmaz mı
- +1 yıl
Adamlık cinsiyet değildir
- +1 yıl
Biliyorum da ironik olarak mı yazdın diye sordum.
- +1 yıl
Yok ciddiyim. Hesap muhabbetinde cinsiyetçilik yapılmasından nefret ederim fazla sığ halk dilinde kezbanca
- +1 yıl
Kezbanca değil bence de, erkekler hesap ödeyen kız bir yerde hoşlarına gitsede ilerleyen süreçte bu tip kızlara pek bağlılık gerçekleştiriyor genelde. Biraz emek= para yedirme gibi bakılıyor.
+1 yılne güzel ödesin işte erkek parası yemesin herkes kendi yediğini öderse ne güzel olur
00 Yorumla
+1 yılYıl olmuş 2021 siz hala hesap ödeme mevzusundasınız mk
00 Yorumla
+1 yılValla kiz arkadasim cok odedi hesap masallahi var
16 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıldır sevgilisiniz
- +1 yıl
4 olcak niye
- +1 yıl
İyiymiş. O kadar uzun süreli ilişkide zaten ödenir ya. Başlarda basıldı
- +1 yıl
Nasıldı*
- +1 yıl
Baslarda oduyodu zaten param pek yoktu o siralar biliyodu , vardi onda veriyodu. Paranin hic lafi gecmediki aramizda kimin odediginin bi onemi yok yani evli gibiyiz oyle dusun
- +1 yıl
Güzelmiş Allah daim etsin ilişkinizi
Gizli Üye(25-29)+1 yılzaten bu hesap ödeme seyside bi türkiyede var gibi
20 YorumlaGayet normal abartmayın bence bu durumları artik
10 Yorumla
+1 yılBeyazorkidem bi boş yapmasın lütfen ksjejejejeue
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı. Bunun erkek kadın ayrımını konuşmak dahi üzücü
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat