26 olucam iki ay sonra ve hiç sevgilim olmadı benim. Sevgili de kastım tanışma flört vs değil öyle bir yapım olmadı hiç sadece hoşlandığım ya da sevdiğim birinden karşılık görmekten bahsediyorum. 5 sene birini sevdim sevmedi istemedi beni reddedildim yani. Bu sene de ilk kez birinden hoşlanmıştım devlet hastanesine dişçiye gitmiştim dişçimden hoşlanmıştım. Kendisi 10 yaş büyük ama evli gibi durmuyordu instagramına mesaj atmıştım hatta, pek aktif birine benzemiyordu ben de boş hesaptan yazmıştım ama ismim vardı sonuçta randevu kaydından bu kimki diye bakabilirdi cevap bile gelmedi. Belki de görmemiştir dicem ama bir ay durmuştu attığım mesaj..
Bu yaz da öyle red yemiştim yani. Bilmiyorum psikolojim bozuldu yaşıtlarımın hayatlarına bakıyorum bir de benimkine
Bu yaz da öyle red yemiştim yani. Bilmiyorum psikolojim bozuldu yaşıtlarımın hayatlarına bakıyorum bir de benimkine
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendını bıraz sorgulasan nerde eksık yapıyosun acaba..
🤷♀️ yaptığım bir hata yok ki bilmiyorum. Yaptığım bişi bile yok nasıl hata olsun. Dişçi beni tanımıyor bile ama dönüş bile yapmadı dediğim gibi
Bunu tartısabıkırız..
Ben erkek oldugum halde senin yaptigini yapmam. nasil bir yokluk bu anlamadim.
PARDON? Hahahhahahaha ne ne anlamadım 😂 yoklukmuş napmışım pardon? 26 yıllık hayatımda sadece birini çok sevdim, ve sonra da ilk kez birinden hoşlandım. Ne yapmışım neymiş yokluk ahahahahha allah beyin versin başka bir şey demiyorum. Yaşadığın ülkenin farkında mısınız sen burada bir kadına 50 tane erkek düşer cinsel açlığın üllesi burası? Ben kendi tercihlerim üzerinden kendi hayatımı değerlendiriylrum. Yoklukmuş kim yoklukta belli oldu merak etme 😂
Ben cesaret edemem. bu yasima kadar instagramdan tanimadigim hicbir kiza yazmadim karakter meselesi sanirim.
Ben hergğn yazıyırum sorma... ayrıca ben instada görüp yazmadım sapık hemcinslerinizle karıştırmayın.
Seni yargilamadim duygularini yasaman guzel umarim sevecegin adami bulursun.
Bence sen biraz kendi kendini bu hale sokuyorsun
O nedenmiş
Yanlış anlama mana yaptığın şeyler pek mantıklı değil ama sonuç bekliyorsun
Mana yaptığın şeyler mantıklı değil derken
Klavyenin azizliği onu görmezden gel
Dişçi fantezisi benimde hep ilgimi cekmistir
Ne fantazisi ya hoşlandın diyorum. Önüne oturduğumuz her dişçiden hoşlanıyor muyuz
Zaten hayatın boyunca kaç discinin önüne oturacaksın ki
NE? 6 ayda bir dişçiye gider normal kişisel sağlığına ve bakımına önem veren insanlar ama yine sen bilirsin.. ayrıca 9 yaşından 18 yaşına kadar düzenli diş tedavisi gördüm dişçinin önüne oturmak benden başkasına sıradan olamaz herhalde
Her defasında başka dişçiye mi gidiyorsun?
Tel tedavim için aynı dişçiydi. Ama evet geçen gün aynı hastaneye yinr gittim ve önümdeki doktordan hoşlanmadım doğal olarak. Potansiyel sapık değilim sizin gibi. İki defa daha gideceğim beyefendi dişçim diye bir hoşlanma olmadı. Ses tonu ve gözleri kirpikleri vs hoşuma gitmişti hoşlandım yani bunun krnfisinin dişçim olmasıyla alakası yok
Benim sapık olduğum kanaatine nerden vardınız anlayamadım. İnsanların fantezilerinin olması onları sapık yapıyor da ben bilmiyor olmalıyım. Ayrıca espri amaçlı yazilan bir şeyi de fazla ciddiye alıp insanları sapık olarak nitelendirmek de hoş değil.
Bölümün ne
Ben seni severim ama tabii iateraen yani 🙂🙃🙂🙃
Hayat uzun kimler denk gelir geçer merak etme
Hayat öyle uzun falan değil dün 20 yaşındaydım bugün 26. 20 yaşındaki hayatımdan hiçbir farkı yok şu anlkinin
Anladım peki 20 yaşında olsanız neler yapardınız? Tavsiye verebilir misiniz
Dil öğrenirdim. İngilizceyi hallet bu dediğimi yap kesinlikle.
Aşk konusunda peki ben de öyle pek sevgili işine vs girmedim
Aşk konusunda tavsiye verecek son kişi olabilir miyim 😄 ama o yaşlarda aşk çok da önemli değil aslında, özellikle erkekler için. Sen bir taraftan hayatını yaşa her anlamda ama daha çok kendine yatırım yap o yaşlar güzel geçiyor ama geçiyor sen o zamanları aşk için değil kendin için güzel değerlendir
Teşekkür ederim aşka falan değil de mesleğim için çalışıyor eğitimime daha çok değer veriyorum. Aşk işi meslek olunca hallolur demi😂
Nasil bi seysn
Çirkin misin?
yaşlanmışsın kanka
İroni mi bu
yaparsın ya, sap adam çok, demekki erkek beğenmiyon, öylesine bir şans verseydin birine böyle kalmazdın
Öylesine birine şans verecek birine mi benziylrum? İstediğim şey benim beğendiğimin bana şans vermesi
sevdiğin birilerde sıkıntı var demekki, olmayacak kişilere göz dikiyorsan olmayabilir. Adam yüz vermiyor, sen de ilgi bekliyorsan olmaz tabi.
Olmayacak kişiler derken? Müneccim miyim adamların nasıl kadınlardan hoşlandığını nereden bileyim. Beş yıl sevdiğim sevilmediğim adamın bile nasıl kadınlardan hoşlandığını anlayamadım ben. Bir kez gördüğüm dişçiye sadece mesaj attım dönüş bile olmadı benim hakkımda hiçbir şey bilmeyen erkek bile dönüş yapmadı öyle çirkin bir kız da değilim ayrıca, yani ne olsa tanışıp iki konuşulabilincek bir insanım
dişçi olayı komedi yalnız :D erkek aynısını yapsa kadın ürker lan :D 5 yıl sevip karşılık beklemek de akıl işi değil. Birine 5 sene kafayı takarsan gözün etrafındaki kıymetleri görmez ve sen de öylece kalırsın, yazık olmuş ama geç değil hiçbir zaman, kolay gelsin
Dişçi olayı niye komik anlamadım erkek yapsa abes olur evet aklınız fantazik şeylere gidiyor. Ben hoşlandım ya hoşlandım anlatamıyorum galiba. Niye cevap vermedi ki bana çok kırıcı gerçekten. Bi de 3 ay sonra yabi bu hafta yine aynı hastaneye dişe gittim ve aynı kattaydı. Onun odasının tam karşısındaki odaydı muayene olduğun yer aynı kattı. Sesini duydum arkamdaydı onun muayene odası. Ama işte o görse tanımaz bile beni