Keyifli geceler..
#smellsmoke 🔥

yok demek istediğim kimse yok olmamalı da benim onu sevdiğim gibi beni sevmediği için onunda açık çekmesini istemek bencillik gerçi aşk zaten baştan başa bencillik
Merhaba👋🌹
Hayır yok. Beddua edecek kadar bir duygu taşımıyorum eski insanlara karşı.. tamamen nörtrleşiyorum. Umrumda olmuyor.
Kimin ne hali varsa görsün modundayım.. ben her zaman önüme bakarım.
Yok öyle biri. Yansında istemem. Uzak olsunlar yeter...👒
Cevap
52Cevap
Sende benim gibi yansan keşke dediğim kimse yok.
Olursa söyleyeceğim 😀
Eğer ben yanıyorsam zaten yakarım gibi bir hissiyat doğuyor içime. :D Ama Allah yakmasın diyelim. Şimdi durduk yere ağzımızın tadı kaçmasın. :D
sinema teklifimi kabul etmeyen biri vardı ona demek istiyorum 😂
ahah yanmasın be 😂
olur mu yansın yansın ceza ona 😂
ahaha 😂 aman banane o zaman yansın
Var öyle birisi ama usanma bıkkınlık geldi böylesine beklemekten kimlik değiştirip küle döndüm resmen artık yansada bir yanmasa da ben kendimden geçmişim nasıl olsa.
Evet bir tane yengem var gavur olası cennete gideceğimi bilsem yine de cehennemi seçerim sırf onun yanması için
Evet var
''.. ve kalbe sevda aktı.. Biri gönlünü açtı, diğeri çakmağı çakıp üzerine attı..''
Şiir hangi kitaptan ya da nereden alıntı öğrenebilir myişm
Benim cümlelerim bunlar.. Herhangi bir kitaptan değil.. 😊🌼
Nayır yok, anlıyor musun yok ! 😭
Tokat da alabilsem tam Cüneyt Arkın olurmusum ya 🤗
vaaaar. ya nasıl yaktiysa beni sönmüyorum. Çok seviyorum be ne zaman bitecek bu sevgi
Sevmedim bu "keşke"yi. Ne ben yanayım nede keşke diyeceğim bir şekilde 🔥yanılmak🔥 düşleyeyim...
Olmaz mı? Hatta keşke şimdi mesaj atsada görüldü atıp biraz meraklandirsam.
Hayır yok. Asıl istediğim benim yaktığım gibi birinin de beni yakması.
Kimse yok valla yanmasın kimse eli ayağı rahat dursun 😂
Ben yanmıyorum ki yansın biri. 😃 Durup dururken milleti cehenneme atmayalım. 😃
Yanan tek şey sigara olsun 😀
Herkes kendi cehennemini yaşar zaten ateşimize yazık.
Artık yok ben mutluyum oda mutlu olsun nasip değilmiş
Yok aman olmasın da, sarmayalim başımıza ateşli belayı🙂
Yoktur, nasıl olsa cehennemin o kor ateşi yakacak cayır cayır.😄😄
Olmaz mı? Ben onun aşkıyla yanarken o karısıyla birlikte, beni severken başkasıyla evlendi umarım başlangıçta oda yanmıştır.
O var ona demek isterdim ki "Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama sen beni öyle sevmedin ki beni attın bir ateşe çıkamıyorum ancak sende bu ateşe düşersen anlarsın beni."
Yan benimle uzun yola gider gibi bakma oyle heey yuzume aman can... Böyle miydi bilmiyorum
Evet var... Numaramı değiştim, sosyal medya kullanmıyorum yansa, bile haberim olmaz
Yok olsa soylerim 😁😀
Var sapıkça algılamayın kafasız anlayanlar ama beni tahrik edip yakan bir adam var o da keşke benim gibi yansa
Direk itfaiyeyi ararım. Yangın çok önemli sonuçta. Çıkar ise önlemini almak lazım.. 🤷🏻♀️
Off offf offfffff ever vaattrr ya sın deliler gibi hemde ben nasıl yandıysam oda yansın kalbi küle dönsün dirilsin yine yansın
Elfi var Eskişehir de Alla cennet yuzu gormesin. Yine Busra var Allah cennet yüzü gormesi
Hayır yok ben kendi kendime yanıyorum yeterli
"beni yak kendini yak herşeyi yak bir kıvılcım yeter ben hazırım bak" demek istiyorum sevdiceğime genelde
@deehaa gel gel ahdjfmvm
Vardı vardı artık yok oldu
Ne ah ederim ne ah alırım
Var ama o canım anlamıyor dilek sayalıoğlu karaer
acıları ben çekiyorum bu yeterli
Hayır yok
Bu zamana kadar o diyince 1 kişi geliyo aklıma o da mutsuz olmasını istemeyeceğim kadar sevdiğim biri :)) benden uzak mutlu mesut olsun kötülüğünü asla isteyemem
Böyle deyince yanmıyorlar ki
Yaktı zaten yakacağı kadar
Ben yakmıyosam bi önemi yok
Var ama benim gibi değil benden daha çok yansın
Yansın geceler demek daha iyi olmaz mi?
Birlikte yanalım demek varken
Yok, yine olacak bana..
Bir atasözü diyor ki yanmayalım mı Ertan
Yanacağız ikimiz de ateşte
Hayır yok ne yazık ki
Olmaz mı ya. Ama olmuyor
Ben yanıyorsam kimse yanmasın olum