Show TV sayesinde hepimizin bildiği Güldür Güldür isimli programda, çok sevdiğim ve takdir ettiğim değerli tiyatro oyuncusu Çağlar Çorumlu'nun canlandırdığı Kemgöz Şevket isimli karakterin dillere pelesenk olmuş bir sözü vardır. "Keşke benim olsa" Genellikle ne zaman bu söz duyulsa ardından bir aksilik yaşanır ve işler ters gider. Bununla birlikte de biz güler geçeriz. Peki, gerçekte bunu hiç söylediniz mi? Söyler misiniz? Keşke benim olsa diyerek içinizden geçirdiğinizde şekilden şekile girdiğiniz özel veya bilindik şeyler var mı?Buyurun sahne sizin! Dediğim gibi bu istediğiniz herhangi bir kişi de olabilir herhangi bir şey de...
Valla biraz kemgöz Şevket gibiyim bu ara. Neye "keşke benim olsa" desem nazar değiyor. Artık kimse yeni aldığı bir şeyi göstermiyor, tırnaklarını uzatan arkadaşlarım saklıyor falan, ilginç şeyler yaşıyoruz :D Ama yine de keşke benim olsa listesi yapsam şunlar olurdu: - Yer çekimsiz ortamda muz yiyip çilek tadı alma lüksü keşke benim olsa - Komşunun bebesi var, dünyalar tatlısı, keşke benim olsa - Dünya üzerindeki tüm çilekler keşke benim olsa - Dünya üzerindeki tüm vanilyalar da lütfen keşke benim olsa :D
Adam, adamın dibi cidden... Sen onun Eşofmanlı Şevket Hoca olduğu hallerini de bir izle arkadaşım. Salonu güldürmüyor resmen koparıyor! Bu arada bizim evin yakınına çip köpte tükkanı açtılar. Ne zaman önünden geçsem sen geliyorsun aklıma :)
:D Ya o değil de kocaman tabakla getirmiş. Marulu, limonu falan filan... Bil de hakiki el yapımı, yani etli ve bol acılı... Vallahi direkt aklıma sen geldin. Lavie olsa da yanımda birlikte öğütsek şunu diye... Ama ayran yok:/
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Şimdi, bütün keşkeleri bir bavula toplayıp çekip gitmek vardı... Şebnem Kısaparmak'ın söylediği gibi; Keşkeleri çıkardım hayatımdan Eyvallahlar bana göre degil artık Bana göre değil pişmanlıklar Keşkeleri çıkardım hayatımdan.
Severim o skeçi. Okurken bile gülümsetti😌 Ama öyle bir “keşkem” yok. Keşke demek için hayat kısa. Olanlarla mutlu olup olamadıklarım için çabalarım sadece.
En İyi Cevaplar