Aldatıldınız mı?
ya da aldattınız mı?
Sizce bu surecin isleyisi nasil olmalıdır?
ya da aldattınız mı?
Sizce bu surecin isleyisi nasil olmalıdır?
Gayet de güzel toparlandım, hem de gözlerimle yakaladım ve arkadaşımla bastım.
Evet, o an öfkeleniyor insan ki olabildiğine dizginledim kendimi. Hem kendime hem de onca yıl okuduğum kitaplardan öğrendiklerime saygısızlık etmiş olurdum.
İlk sevgilim miydi, hayır tabii ki. Seviyor muydum, evet. 2.5 yıl kadar sürmüştü. Fakat hiçbir zaman, hiçbir koşulda yaşantımın birebir merkezine koymadım onu. Kimseyi koymam, koymamalıyız da.
Abartısız 3 yıla yakın süre boyunca da yalvardı bana, belki de hemen hemen her gün yazdı. Mevzunun temelinde yatan o sevgi, anılar veya soru işaretleri kavramı, mantığın süzgecinden geçebilecek olgular değil.
Bir yaşa gelmişsin, gerçek anlamda adımlar atmışsın bu hayatta. Ölümden 2 defa dönen ve sevdiklerini de kaybeden birisi olarak geçmişte, bu gibi detaylar çok mantıksız geliyor bana.
Aldatıyorsa, düşünmeyeceksin. Soru sormayacaksın kendine. Hayat gösterir diye de beklemeyeceksin.
Geç olmadan kurtulduğun için teşekkür edeceksin kendisine beyninde.
değil aldatmak bu yüzden hiç bir kadına hayatımda göz yaşı döktürmedim.. terk edildim ama aldatılmadim.. ama tavsiye dersen kedine hayata olan inancını kaybetmemek içine kapanmak yerine ruhunu boşaltmak odak noktani değiştirmen gerek, kendini asla suçlayıcı davranmaman gerek.. yaşanmışlari tecrübe olarak yinelemek gerek özgüvenin her zaman yerinde olsun duygularını hislerini asla kapatmamak ve kendine bu anlamda zaman tanımak 🙏
Bir kere aldatıldığımı öğrendim ben biraz kalpsiz bir insan olduğum için bu durum beni hiç sarsmadı hatta karşındaki insan böyle berbat bir karakterde olduğu için ondan kurtulduğuma sevindim. Bu nedenle ben de herhangi bir olumsuz durum yaratmadı. Kendine önem vermelisin ve o kötü karakterli insandan kurtulduğunu sevinmelisin.
Soru ile açıklamadaki sorular bir biri ile tutarsız. İlk soruya cevap arıyorsan detayda soru sormak yerine yorumlarda sorulabilecek sorulara cevap vermeye hazır olmalısın...
Cevap
15Cevap
4 yıllık ilişkinin bitişi böyle oldu ben evlenmek için gece gündüz çalişrken sonuç şaşmadı kendini kurtulmuş olarak gör ilerisi daha kötü olucaktı çünkü şu an sen manada bile derdini anlatasın vardır
Kadınlar ne kadar toparlasada kafalarının içinde kavga ederler
Başkasıyla veya çikolata yiyerek. Sohbet etmek istersen musaitim yazabilirsiniz
Busefer tam tersi oldu bende uzun hikaye 18 sene sonra
Dur bir dakika sen aldatılmış olmamalısın buna inanmam 🥺
Aldatıldım. Hemde çok ağır.
Bişi olmadı süründük ama ölmedik
Birlikte olduğu kişiyi gözünde kucultunce.
Hiç sevgilim olmadı ki abla
Aldatıldım... Aldattın aldatuldın öylemi
Tabiki zamanla toplar
kişiliği güçlüyse duygusal değilse toparlar
Sen mi aldatıldın?
evli misin?
Baskasini bul dùzelirsin
tabii
Aldatıldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?