Abim bir kizi begendi ailem kizin ailesiyle irtibata gectiler tam bisey demiyorlar, diyorlarki kiz baska sehirde yapamam kimsem yok diyor, bilmiyom flan diyormus ama abimi begenmis... abim istek atmis kiz Kabul etmemis, ailem diyor yine istek at simdi abimde diyor bir kerr attim bida atmam istiyorsa gelsin istek atsin, sizce haklimi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abin haklı , zaten aileleriniz işi ciddi anlamda devam etmek istemişler. ama kız kesin bir cevap vermediği gibi abininde isteğini kabul etmemiş..
Yok birbirlerini tanimiyorlar bile bir sefer denk geldiler o kadar bide aile dostu ama öyle tanidik degil sadece diyoz tanissinlar konussunlar oluru varsa olur olmasada nasip kismet sadece bi tanissinlar diyoz
Abin kıza ilk adımı atmış ama kızdan bir adım yok bu konuda abin haklı daha kaç adım atsın uşağımız..
Ama kiz evi naz evi degil mi?
Evet naz evi 🤭o zaman yine aile olarak teklif edin abinizlede tekrardan konuşun kısmetse olur 😊 (belki kız utangaçda olabilir veyada ciddiye varmadan konuşmakta istemiyordur şimdi düşündüm de bir şans verilmeli🤭)
Aileler istiyor ama Anne biraz sey yapiyor kizi baska sehire gitcek diye ama aileler istiyor kizda bilmiyom diyor baska sehirde yapabilirmiyim yapamazmiyim diye yani Şu an onuda tek abimle tanisirsa zaten bilir istermi istemezmi ama ondada abinin tekrar istek atmasi lazim ama gurur yapiyor :/
Abin istemiyorsa zorlamayın.. başka birilerine bakın
Abin biraz gururu kırılmış ve kızın yaptığı tavırdan dolayı hoşlanmamış kızdan.. başka kızlarla görüştürün
Bunda gurur birakacak bisey yok ki beyfendi instada onu takip etmeyenler takip ediyor onda gururu kirilmiyor istek Kabul edemedi diye mi kiriliyor bundanda kirilinmaz heleki bide diyoz duyanlar olmus kiz begenmis diye yani ortada naz var
Abin kızı beğendimi bak bak bizim uşakda naz yapıyy🤭
Evet begenmisti ama kendine guveni yoktu diyordu kiz istemez... yani aileler konusmadan önce bile o yola girmek istemedi cunku kafasina koymustu kiz istemez diye özguveni yok ya da red eddilmekten korkuyor bilmiyom... yani abim diye demiyorum ama yakisikli neden böyle dusundu bilmiyom...
Bence abini ikna etmeniz gerekiyor hemde fazlasıyla kızında onu beğendiğini anlatın ortalıkta böyle dedikodu var diye
Söyledik diyor iste ozaman öyle bisey varsa kiz istek atsin
Annen bir tane merdane alsın anca ikna solur🤭
Veyada sizin evde anne terliği var mı dnjssk
Kız evi naz evidir ama artık kızlar oğlanların üstüne atladığo için unutuldu. Bence istek atmalı
Kiz evi naz evidir bizde öyle diyoz abim anlamiyor diyor istek attim ama Kabul etmedi demek istemiyorsa istesemde kendisi istek atsin... ama bizim bir tanidik bunlari konusurken duymus kiz begenmis ama baska sehir oldugu icin biraz sey yapiyorlar hem annesi hem kiz...
Naz yapıyorlar işte belli bence. Biraz konuşup ısınırsa oğlana umursamaz başka şehri falan. Abin şu büyük burnunu biraz küçültsün. Kolay kızlardan istemez zaten bence
Oof of ben kendim mesela kolay kolay kimseye yuz vermem ama cabalayaan biri her zaman 1 adim öndedir... bunu nasil abime söylicem :/ zaten kizdi bana ona Kabul etmedi diye gururuna mi gitti dedigimde simdi hic bu konuyu actirmaz bile
Artık Allah kolaylık versin diyorum o zaman bacım ne diyeyim 😊
Sagol🥺❤️
Haklı tabi şimdi o kızın kafası karışık ve güvenmiyor
Kendine yola cikmaktan korkuyor abin istek atmasın kafası karışık biriyle yola cıkarsa yolda kalır
Ama normal degilmi kafasinin karisik olmasi hesap kitap yapmasi lazim birak baska sehir daha karsindakini tanimiyor, iste diyoz abimle konussa en azindan biraz cesaretlenir baska sehit kulaga korkunc gelse bile o kadar kötu degil olmadi ucakla 1 saatte tekrar Ana ocaginda istetiginde
Neticede mesafe var ama mesafeler engel değildir insanın karakteri bozuk olmadığı sürece abinin kararına saygı duymanız gerek bu konuda zorlamaya gerek yok baksana kız isteği bile kabul etmemiş demi
Evet ama kiz evi naz evi sonucta bida istek atsa bu sefer msjda atsa ozaman zaten belli olur mesaj yanit veriyormu vermiyormu... abim diyor kizin numarasini isteyim ya da benim numarami verin öyle
O konularda naz yapilmaz bence insan isterse isterki dünyanın bir ucunda olsun yine çaba gösterir isteğini belli eder şu an abin onu yapınca gururuna yenik düşer buda ters psikoloji yaratır kendisinde üzülür bırakın ellemeyin adamı bir kez istek atmış Kabul etmemis birazda kız elini taşın altına koysun demi
Ama kiz abimi tanimiyor hic görmemis bilmiyor sonucta ilk begenme abimdi
Tanımak ve görmek için konuşmak gerekmez mi kız buna gerek duymamış isteği kabul etmemiş bile zorlamaya gerek yok abin doğru yapıyor
Iste gerek duymiyordu cunku baska sehir var arada kilometrelerce mesafe var kiz diyor yapamam diyorlar konusursa baglanir flan daha zor olur
Aynen bırak abin üzülür gerek yok adam hayatına devam etsin ısrar etmeyin sizde
Abim evlenmek istiyor 32 yasinda isi gucu var ondan yani birak hayatini yasadin diyonda... hayati guzel bir evlilik kurdugunda baslicakmis gibi geliyor
Ya kötü bir evliliği olursa o yüzden nasibindeki kişiyi beklesin zorlama ile olmaz bu işler evlilik olmasada mutlu olamıyormu sanki mutluluğu illa evlilik ile olacak diye birsey duymadım görmedim
Iste bizim korkuda o heryerden baski geliyor abime bisey yok mu dugun flan... abim kendisi istiyor evlenmek ama cevresi yok... ailemde kötu evlilik yapmasin diye iyi birini buldumu uzerinde durmak istiyor baska turlu abim acele eder hiic tanimadigi biriyle hemen basar nikahi ve böule olmasini istemedigimiz icin uzerinde durmak istiyoz ama bilmiyom kötumu yapiyoz iyimi
Şimdi sizin beğendiğinizi abiniz beğenmez filan o bulsun bence sizin görüşünüzü alsın bu konuda sonrası olur zaten abinde bir kaç kişiyle tanışsın konuşsun evlilik istiyorsa eğer demi size bırakmasın herseyi