Hemsiresin calisiyorsun guzelsin yalniz yasiyorsun. eve gidip tekrar yks icin cabaliyorsun. haftada 2 gun spora gidip ayda 1 ya da 2 kez yalnizca arkadasinla kafeye/klube gidiyorsun. Ne asik oldugun biri var ne kayda deger asik olanin var. Ne de can dostum dedigin birileri... bu mu hayat ya
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Valla bende hemşireyim aöfden okul öncesi de okuyorum ama bı lazımligi da yok yani mesleğine devam et
Yaniii kısaca mesleğine devam et yksyi sal kendini daha çok değer ver
Idealler meselesi. hemsireligi ben de seviyorum ama tip hayalimdi
Ya tabiki kararın saygı duyarım ama az çok sınav stresini anlıyorum hayatını etkiliyo
@kürkçüdükkanıkapandı silinmis mi ben silmedim
@kürkçüdükkanıkapandı birkac yuruyen erkeginkini sildim sadece sen ne yazdin ki
Arkadaş AÖF ten okul öncesi öğretmenliği okuyorum demiş bende onu aydınlatmak istedim
Staj gerektiren bölümler AÖF ten olunmaz ve dediği bölümde yok
şu an yazdın galiba 3. Yılım
Çocuk gelişim 4 yıllık kesin o
Şimdi şöyle genelde çocuk gelişimi için önlisans 2 yıllık geçiyo 4 yıllık da lisansta dimdirek okul öncesi diyolar ki benim için bı farkı yok diploma olsun diye
maalesef diyen kişi bilmediği için diyor doğru 4 yıllık lisans mezunları öğretmenlik yapmaları için 1 yıllık formasyonu almaları lazım ve kadrolu çalışamaz ücretli çalışır bu arada 4 yıllık çocuk gelişim hastanelerde rehabilitasyon merkezlerinde çalışıyor
Toplum 2 yıllık sağlıkçı ya hemşire diyor
Yani dediğim gibi mesleğimi bırakmayacağım için nasıl çalışılır nerede çalışılıyor vs bilgisi araştırmadım vize final giriyorum o kadar
Ne güzel
hem hemşire hem güzel hem yalnız yaşayan biri. birazdan milyon tane yorum mesaj gelir yürüme amaçlı
Sanki KS den birisine sans tanirmisim gibi. silerim bende yuruyenleri
ya peki hastanede çevren yok mu gerçek hayatta da yürürler sana nasıl yalnız kalıyorsun mesafelisin galiba
Knk mis gibi meslegin elinde yanliz yasiyosun sporunu yapiyosun daha ne olsunku
Bizim oradada hemşireler var
Gerçekten hastanenin en çok ezilen memuru olabilirsiniz
Çalışma saatleriniz çok yogun
Evet maalesef
Çoğu hemşire yalnız mı?
Erkekden yoksun mu
Ne alaka be
Ciddi soruyorum
Çalışma süreniz çok
Yorgunsunuz
Hayir erkeksizlik cekmiyoruz.
Kaç yaşındasın ve hangi bölüm için yine yks hazırlanıyorsun? Bende yks hazırlanıyorum
24 ve tip icin
Bende tıp istiyorum ilk mezun senem ama hemşirelik gelse gidicem diyorum sıkıldım artık sen pismanmisin keşke zamanında mezuna kalmayıp hemşireliğe Gittiğin için
Yok hic pisman degilim cunku o zamanlar mezuna kalacak psikolojik gucum yoktu en kisa zamanda atanip para kazanmam gerekiyordu. hemsireligi bu yuzden sectim zamanla sevdim de ama tip hep ukteydi tekrar hazirlaniyorum
Anladım hayırlısı olsun netlerin tyt ayt nasıl sene başından beri mi çalışıyorsun yksye
Kasimdan beri calisiyorum. denemelere baslamadim ama gecen gun 2019 ayt mat i cozdum 30 cikti fenden de bi 25 olsa ayt 40 50 duzeyidir diye tahmin ediyorum. tyt 85 te zaten garanti
Vay iyiymiş kusura bakma çok soru sordum ilk sene kaç bine girdin ve fen lisesi çıkışlimiisn Anadolu mu
Fen cikisliyim ilk 120k yapmistim mezuna kalmadan direkt tercvih yaptim. sorun degil bu arada
Ya ben 432k yaptım geçen sene bu sene baya saldım gene kalan 4 buçuk ayda 100k yapılır mı ayt yetişir mi yeni başladım tyt 55 denn 80 civarına çıkar mı 🙄obp 92 anadolu çıkisliyim
Bence biraz zor realist olmak gerekirse. cok asilman lazim
Çok asılırsam olur mu🙄ayt yetişmez mi kalan sürede
Yetisir tabi imkansiz da degil gerci hatirladim da ben 120k yaprigimda ayt ye martta baslamistim hicbi zaman gec degil
Henüz yolun çok başındasınız...
Kanadada aynısı heryer aynı sıkıcı hayat cidden
Yurtdisinda yasam gereksiz sakin gorunuyor bu yuzden istemiyorum
Baya dediğin gibi herşeyi yapay herşeyi sahte
Sadece parası başka bişey yok
Isvecten tr ye sirf heyecanli diye yasayan kadini duydum bugun. tam bizim kafadanmis fsgdhs
tasinan*
Türkiye’nin heyecanı güzel burada haber bile yok haberlik bir şey yok
Çok büyük derdin var
Haklısın
Sorma be dert aynı