Sevgilim başkasını sevdiğimi sanıyor ne yapacağım ben?

Sevgilimle aramızda hiçbir kavga bir şey yoktu bana ondan önce birini sevip sevmediğimi söyledi ona doğruyu söyledim sevmiştim dedim ama sonra ona olan sevgimden şüphe etti hâlâ seviyorsun onu dedi benim sevgimi kullanıyorsun beni görünce o gibi görüyorsun öyle konuşuyorsun falan dedi ama böyle bir şey yok çok seviyorum ayrılmak istedi çok kez konuşmak istemediğini böyle düşününce ona zarar verdiğimi söyledi konuştuk kaldı ama konuşunca iyi davransam kafamda başkası var ona karşı böyle bir şey konuşuyorum gibi düşünüyor kötü davransam olmaz ben ne yapayım nasıl inandırayım sevdiğime?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya da acaba bahane mi arıyor ayrılmak için çünkü aramız çok iyiydi hiçbir şey yoktu ayrılmak için neden bunu mu kullandı o okumuyor çalışıyor yaş olarak da benden büyük evlenme kafasında tesettüre gir ailemle yaşa falan diyor acaba ev hanımı birini mi istiyor kafasını mı karıştırmış ailesi ben okuyorum kapalı biri değilim farklı şehirlerdeyiz bir de bundan dolayı kendine göre biri değilim bunu mu düşünüyor?
Sevgilim başkasını sevdiğimi sanıyor ne yapacağım ben?