Merhaba. Yakın bi arkadaşım üniversiteye yeni geçti henüz hazırlıkta ve 2 ay oldu ama şu son 3 gündür instagram takipçisi 300 kişiden 680-690 kişi oldu ve yarısından çoğu üniversitesindeki erkeklerden oluşuyor. Üniversitenin instagram sayfasını takip eden bütün erkeklere takip isteği atıyor amacı nedir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka eğer bu kıza duygusal bağ ile bakıyorsan acilen bırak o saçma düşünceyi ucuz BİM kaşarına dönüşmüş , denkgelirse sağlam bi çak geçç
:(
Ortam yapma ve aranma, potansiyel insan ilişkisi çıkarma sevgili ve arkadaş olarak
Büyük ihtimalle
Tabiki de oltayı atıyor ağına kim düşerse
Banada öyle geliyor. hadi daha hazırlıktasın sınıf arkadaşlarını eklersinde 3. Sınıfları hatta 4. Sınıfları eklemezsin yani ve yaklaşık 250 kişi 3-4 günde
Belki de erkekler ona atıyordur
3-4 gün içinde oldu bu olay hiç sanmıyorum okuldaki 250 erkeğin 3-4 gün içinde takip atıcağını? Bide böyle düşünün 3-4 gün içinde ekleniyo hepsi ve hala 10 ar 20şer devam ediyor? Sizce onlar mı atıyor?
Atabilir üniversitelerin sayfaları var. Orayı takip eden tüm kızları erkekler tek tek ekliyor.
O zaman ekleme yapıyım okul başlayalı 2 ay oldu ve 2 aydır toplasan 20 istek gelmiştir. 3-4 günde 250-300 kişinin takip atması olası mı
O biraz fazla olmuş evet. Çok istek gelmesi normal çünkü dediğim gibi erkekler biraz o sayfalardan kiz arama peşinde. Ama iki üç günde bu kadar arttıysa takipçi satın almış olabilir mi?
Tek tek baktım hepsinin profilinde okulun ismi yazıyor. Şimdi tekrar instagram sayfasına girdim takipçisi sabit kalıyor takip ettiği insan sayısı artıyo bu da mı tesaduf :((
Sayfayı güncelliyorum gakip ettiği kişiler 1-2-1-2 artıyo. Yuh ya bu kadar da olmaz ama takipçisi sabit
Anladim iki ihtimal var. Ya instagramda çok kişi onu takip etsin istiyor buna takıntılı kişiler var ve konuşmasalar dahi takipçi istiyorlar. Görünüş açısından. Ya da flörtleşecek birilerini arıyor. Sadece erkek mi takip ediyor ki hiç mi kadın yok?
Şimdi bak profiline üni itiraf sayfası var mi hangi ünideyse eğer aynı bölümden kişileri eklemiyorsa arkadaşı ordan ekliyordur.
Ya zaten şuanda hazırlık okuyor. 2 ay oldu okul başlayalı. Şuanda hazırlıkta ve kensinde üst sınıfları 3. Sınıfları 4. Sınıfları da ekliyor evet eklesiği kadınlarda var aynı üniden. Ama saydım baktım yaklaşık 250ye yakın erkek belkide 50 tane kadın vardır diyorum ya üniversitenin sayfasına girip bu kız tek tek takip atıyor herhalde
Bu soruyu hazırlarken 720 kişiyi takip ediyordu şimdi baktığımda 732 olmuş gecenin 2 sinde. Yani 12 kişi eklemiş ama takipçisi artmamış çünkü daha geri eklememişler.
Ne düşünüyorsun bu konu hakkında?
Erkeklerin hepsini bu kızın eklediği kesin mi? Evet baya takipçi kasmış aslında. Hazırlık okuyorsa hepsini tek tek tanıyor olamaz diye düşünüyorum zaten.
okul ve bölüm dışından ekledikleri insanlar var mi?
Hepsini tanıma imkanı yok çünkü okulada haftada sadece pazartesi, çarşamba, cuma gidiyor diğer günler online. Büyük ihtimalle bu ekliyor çünkü bana biraz imkansız geliyor bi kıza 3-4 günde 250-300 erkeğin istek atması zor geliyor. Bana koyanda bu kızın sevgilim olması
Ve bende üniversite okuyorum az çok biliyorum az çok değil biliyorum yani ondan hatta 1 sınıftayım ben o hazırlıkta mezuna kalmıştı geçen sene.
Yakın bir arkadaşım yazmışsın soruda
3 yıllık sevgilimin böyle yapması beni çok şaşırtıyor.
Ya işte öyle yazdığıma bakma konduramadığım için öyle yazdım ama 3 yıldır beraberiz
Değişik duygular içindeyim hani bu kadar meraklı mı erkeklere farklı insanların ilgisine ne biliyim üzülüyorum
Yani senin göreceğini tahmin etmiştir bu kız bunu yaptığında. İlgisiz davrandın da acaba ilgini mi çekmeye çalışıyor desem? Neden onunla konuşmuyorsun bu durumu?
Çünkü daha bu gece fark ettim. 3-4 gün önce ben bu kızın ınstagram lrpfilne baktım dedim 300 küsürdü bu gece bi baktım 750 lere dayanmış. 1 saat önce bana uyucam iyi geceler dedi telefonu kapadı ama hala birilerini ekliyor uyumamış
Ne yapmam lazım bilmiyorum. Birkaç gün bir şey olmamış gibi gözlemlesem mi
Yarın bence söyle. Arkadaşlarını ekliyor veya onlar bunu ekliyor olabilir bu gayet normal. Ama çok aşırı arttıysa bir anda bu cidden garip. İlla bir şey olacak diye bir şey yok ama rahatsız olduğunu söyle. 3 senedir yapmadı da bir anda ne olmuş olabilir? Belki de dediğim gibi takipçi istiyor ondan herkesi takip ediyor hemen kötü düşünmek istemiyorum çünkü yeni birisi değil uzun süreli sevgilin. Ama konuş sen. Bakalim ne diyecek sana.
O kadar arkadaşı olması imkansız artık okullar hibrit olarak devam ediyor ve bu kız daha 2 aydır okula adımını atıyor 3. Sınıflarla 4. Sınıflarla nasıl tanışabilirki. Ben okulumda 3.4. Sınıfları göremiyorum bile. O kadar arkadaşı olması, imkansız
Kendi hazırlıktan sınıf arkadaşlarını ekledi hatta hazırlıktan tanıştığı başka kişileride ekledi ama 15 kişi 20 kişi bu gayet normal arkadaşıdır tanımıştır eklemiştir ama kalkıp 3 günde 250-300 erkeği eklersen ben işgillenirim
Yani şimdi kendimi senin yerine koyuyorum benim de erkek arkadaşım olsa ve bunu yapsa ben de kötü olurum. Bence kendini hiç tüketme. Yarın konuş kızla. Böyle hesap sorar gibi değil ama instagramdan konu aç aradan söyle. Ha bir de kızın profilinde senle fotoları var mi? Sevgilisi olduğunu kanıtlayan?
Benle ilhili fotoğrafları yok
Bu arada tam şuanda 2 kişiyi daha takip etmeye başladı 734 oldu
Sana karşı soğuk mu peki son zamanlarda normal mi? Takip ettikleri kadın mı erkek mi
Bana karşı normal ya soğuk diyemem takip ettiklerinin %75i erkek 100 kişi ettiyse 75i erkek 25i kadın bak net rakam veriyim fotoğraf atabilsem atıcam atamıyorum
3 günöce takipçisi 350 takip ettiği 353
Şimdi takipçisi 694 takiğ ettiği 734
3 gün önceye kadar takip ettiği kişiyle takipçi sayısı aynıydı ama şimdi herkese takip attığı için takip ettiği kişi sayısı ile takipçi arasında tam 20 kişi fark var
Anladim. Sen böyle veri verme ayrıntılı ama konuş kızla. Hiç tüketme kendini yani. Bakalim o ne diyecek sana. Onun üzerine konuşalım. Ama söyle yani seni kısıtlamak için değil ama bu kadar fazla artması beni çok rahatsız etti diye. Çoğu da erkekse bunu da belirt. Sen daha önce böyle bir şey yaptıysan kız takip etme gibi sana misilleme yapiyor dicem ama öyle bir şeyden bahsetmedin.
Benim kızla mızla işim olmaz öyle bi insan değilim ki bunuda çok çok iyi bilir. okuldan eklediğim kız bile yok hani sayılıdır bir elimin 5 parmağını geçmez
Yok bazı erkekler var da sürekli kız ekliyorlar sevgilileri oldugu halde. Akşama kadar. O yüzden acaba öyle miydi diye düşündüm.
Yarın konuş bakalim ne diyecek
Sanmıyorum o kadar erkeğin yaklaşık 250-300 tane erkeğin 3 gün içinde istek atıcağını. Bence beb birkaç gün gözlemliyim ne dersin?
Atabilir erkeklerin potansiyelleri yüksek sırtlan gibi hepsi. Ama sen o takip ediyor gördüm diyorsun. İyi peki gözlemle. Ama eninde sonunda konuşman gerekecek. Bak bakalim resimlerini beğenen falan oluyor mu.
Hala takip ettiği kişi artıyor 2 şer 2 şer keşke ekran görüntüsü alıp atabilsem ya keşke
Ne yaptın ya seni merak ettim 😂