Yaşananları düşününce evet değdi çok güzel günler yaşadım diyorum ama sadece sevgiliyken güzel günler yaşamak önemli değil bence. Önemli bir şey güzel ayrılmak. Ayrıldıktan sonra ki tavırlar çok önemli ve değerli benim için. Ben ayrıldıktan sonra çok kırıldım çok üzüldüm. Sevmeme değdi ama çok büyük keşkelerim de yok değil açıkçası
Merhabalar… Yaşadıklarımdan yaptıklarımdan pişman değilim. Aksine bana ders oldu, yön verdi, daha güçlü olup yoluma devam ettim. İlla ki düştüm kalktım, unutmaya çalışırken tökezledim, ama yılmadım… Bazı şeylerin tersi olduğunu görünce doğru insan dediğim yanlış çıkınca arkama bile bakmadım. Değdi mi sevdiğime; hayır değmedi.. Keşke sevmeseydim dedim mi; hayır … en azından gerçek yüzleri gördüğüm için iyi ki bitmiş dediğim bile oldu..
Pişman olduğum çokça kişi oldu hayatımda. Değmedi yani vermediğim değere hiçbiri Ama sevmek güzel şey zaten ben sadece sevmeyi seviyorum. Sadece çok belli ettiğim ıçın pişmanım.
Abla bugün çok zor sorular sormuşsun. Valla o zamanlar çok iyi değiyordu ama sonrasında pek hayra alamet gitmedi ne yazık ki. Ama sevmesini öğrendiğimiz için değdi diyebilirim. Neden değmesindi.
İyi misin? Soruların biraz sitemkar bugün, anlatmak istersen dinleyebilirim 🙃 Sevmeye değmedi bazılarını bence, ne karşılık gördüm ne de gördüklerim hakiki çıktı.
Bir söz var ya hani, "verilen değer geri alınabilseydim, zerresini bırakmazdım" diye.. Yaşamdan öğrenemiyor insan.. Bazı kişiler değerini kendiliğinden yok etti, iyi ki yoklar
Takıntım var, yanlış yazdıysam düzeltmem lazım. Verilen değer geri alınabilseydi, zerresini bırakmazdım.. Yaşamadan öğrenemiyor insan.. Keşke yazım yanlışlarını düzeltebilsek