Sevmeye, sevmemeye, kalmaya ve ya gitmeye neye sayarsanız artık gerçekten değdi mi?

Sevmeye, sevmemeye, kalmaya ve ya gitmeye neye sayarsanız artık gerçekten değdi mi?

Hiç bir zaman kim için ne ifade ettiğime dair bir düşüncem ya da zaafiyetim olmadi. Bu hayatta çok sevilen ya da çok önemli bir kişi olmaya çalışmadım. Doğru yolumdan sasmadim. Birileri bana kıl , tüy diyebilir ama kimse p*şt diyemez çünkü kimseye p*ştluk yapmadım, kimsenin hayatında kötü bir ani olmadım.
Ama yakın zamanda abimi kaybettiğimde anladım ki belki kimsenin hayatında 1 numara değilim, birilerinin en değerlisi de değilim ama çok saygı duyulan birisiyim. Bana da bu yeter. Gerisi teferruat.
Hayata bir daha gelsem yasadiklarimin aynisini yasamama izin vermem desemde suanki beni ben yapanda bu yasadiklarim olsa gerek. Yasadiklarim bir pismanliktan ziyade bilgisiz bir canlinin yasami ogrenmek icin aci cekmesi gerektigi gercegi. Bu aciyi zaten tattim. Ancak bu bilince birey 30unda degilde 20sinde, 20sinde degilde 15inde vs erismeli ki hayatin yumruklarini kucuk yesin. Ben ve bircok insan agir yumruklar yiyoruz bazilarimiz bu surecte ya oluyor ya da travmatik anormal yasiyor. Guclu kalmak bir secimden ziyade bir basari. Degdi mi? Evet cunku hayat bu. Hayir cunku kimse benden daha degerli degildi.
Genelde bu sitede sorular hep anlik dusunmem ile cevaplanabilecek kalitede oluyor. Senin sorularini dusunuyorum. Hayatimda kendime cok soru sorarim. Senin sorularin kendime pek veya hic sormadigim sorular. Onceden soyledim mi bilmiyorum ama guzel sorular. Tebrikler.
Aslında değiyor en azından ben mutlu hissediyorum gadası
Haa insanlar değerin ne olduğunu bilmiyorlar o ayrı konu ona da yapacak bir şey yok
Oyunu kuralına göre oynamak gerekiyor
Karşı taraf nasıl gelirse bende öyle giderim
Her kaybı bir kazanç sayarım
İllaki kayıp olacaktır önemli olan kayıptan sonra ki ben
Bazen kalbine bir bakıp “Bunca yaşanan, her gözyaşı, her gülüş… hak etti mi acaba?” diye sormak öyle iyi geliyor ki! Kahvenin köpüğü gibi, bazı anlar da biriktiriyor içinde insan. Herkese değdi diyemem ama her deneyim, bana bir renk kattı. Yeri geldi kalmak, yeri geldi gitmek; ikisi de bambaşka cesaret. Şimdi geriye bakınca, pişman olduğum şeyler de oldu, iyi ki yaptım dediklerim de. Hayat bu, deneyip yanılarak güzelleşiyor, bazen bırakmak bile bir başkaldırı. Duygularını tartmak çok insanca, değip değmediğine kendin karar vereceksin.🥲🧿☕
Cevap
9Cevap
Yaptıgım hiç
bişey için karşılık beklemedim ben ben onu yaptım sen şunu yaptın tribinede girmedim açıkcası elimden geliyorsa er ya da geç yaparım ama değermi değmezmi orasını bilemem açıkcası
Pusulayı denize attım, kürekçiler iskorbütten öldü. Artık rüzgar nereye götürürse bende oraya gidiyorum.
Değse ne değmese ne geri dönemeyiz değmesede değmiş demekki bi zamanlar
Evet değdi, yaşadığım hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorum
Hiç değmedi, değer verdiklerimden verdiğim değeri görmedim, yalan oldu hepsi, değmedi yani
Herşeye değdi. Yaşananlar beni oluşturdu.
Hayatın heyecanı meyecanı yok ki değsin
Maalesef. Afiyet bu arada.
hiç bir şey için değmiyor maalesef
Asla değmedi ve değmiyor
Tartının altında kaldım.
Kesinlikle değmedi.
Değmedi.
Hiç değmedi..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?