Bana yardım edin canım yanıyor?

Merhaba arkadslar benim 10 aydır konuştuğum bir çocuk vardı kavuşmamız falan çok zordu ben evlenmiş ayrılmıştım o ise bekardı defalarca git dedim gitmedi şu son 1 haftadır bana soğuk davranmaya başladı ama bende yaşadığım şeylerden dolayı kötü davranıyordum çoğu zaman çocuğa ama çok seviyorum benim için ölüp bitiyordu 3 gunde ayrılmak istedi 4 gün önce uğruma ölen adam ayrıldık ben bugün aradım resmen 3 saat dil döktüm barışalım bana şans ver diye nuh dedi peygamber demedi beni seviyor biliyorum ama bana çok kızgınmış çok kötü şeyler söyledi bana istemiyorum seni dedi ama bitmiş halde çok mutsuz hiç iyi değil gururumu kıracak şeyler söyledi o başka şehir de yaşıyor ben başka şehirde yanına gidip yüz yüze konuşsam mi sizce yoksa kenara mi çekileyim hiç umut vermedi hayata karşı inancınıda yitirmiş ama ben onu iyi etmek istiyorum sizce ne yapmalıyım ne olur bana bir yol gösterin hayatımamı bakayım son kez yanına gidip konuşayım mı bende eşyaları var onu verme bahanesiyle belki beni görünce iyi olur sizce ne yapayım geri döner mi ya sen beni bitirdin bu senin eserin bende bir şey bittiyse bitmişti r dedi ama 2 saat dil döktüm umut vermedi canim çok yanıyor bana yardım edin ne olur
Bana yardım edin canım yanıyor?