Merhaba arkadslar benim 10 aydır konuştuğum bir çocuk vardı kavuşmamız falan çok zordu ben evlenmiş ayrılmıştım o ise bekardı defalarca git dedim gitmedi şu son 1 haftadır bana soğuk davranmaya başladı ama bende yaşadığım şeylerden dolayı kötü davranıyordum çoğu zaman çocuğa ama çok seviyorum benim için ölüp bitiyordu 3 gunde ayrılmak istedi 4 gün önce uğruma ölen adam ayrıldık ben bugün aradım resmen 3 saat dil döktüm barışalım bana şans ver diye nuh dedi peygamber demedi beni seviyor biliyorum ama bana çok kızgınmış çok kötü şeyler söyledi bana istemiyorum seni dedi ama bitmiş halde çok mutsuz hiç iyi değil gururumu kıracak şeyler söyledi o başka şehir de yaşıyor ben başka şehirde yanına gidip yüz yüze konuşsam mi sizce yoksa kenara mi çekileyim hiç umut vermedi hayata karşı inancınıda yitirmiş ama ben onu iyi etmek istiyorum sizce ne yapmalıyım ne olur bana bir yol gösterin hayatımamı bakayım son kez yanına gidip konuşayım mı bende eşyaları var onu verme bahanesiyle belki beni görünce iyi olur sizce ne yapayım geri döner mi ya sen beni bitirdin bu senin eserin bende bir şey bittiyse bitmişti r dedi ama 2 saat dil döktüm umut vermedi canim çok yanıyor bana yardım edin ne olur
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kacan kovalanir takdini uygulamis sende yemissin oyle karaktersizlere ne diye yalvariyorsunuz anlamiyorum ya engelle gitsin hakkinda hayirli biri degilmis iste
Hayır karaktersiz biri asla değil öyle olsa sevmezdim son 2 günde bu hale geldi tanıyamıyorum ilk sevgiliside benim ilişkiden hesaptan kitaptan hiç anlamaz düz
Ondan umudunu kes zorladikca küçülursun gözün de geride birak onu yoluna bak
Canim çok yaniyor ama 🥺
Hayat bize her türlü acıyı tattiriyor merak etme oda geçecek
Kenara çekil emin ol eninde sonunda döner
Ama çok kötü davranıyordum çocuğa ona göre ama cokta seviyordum ne olduysa her şeyime katlanan beni ölesiye seven adam gitti yerine ruhsuz vicdansız adamın teki geldi gerçekten döner mi ya o bana çok emek verdi çok seviyorum onu
Bak tatlım sen onun üzerine düşünce adan başka moda girdi. Dediki köpek oldu sürünsün. Ama sen napacaksın geri vites.. Ve bekle
O beni engellememiş ben engelleyeyim mi gündüz 2 kere engelledim geri açtım kendiside bir kere engelledi geri kaldırdı kapatırken de birbirmizi engelleyelim dedi ama engellemedi ben yapayım mi
Bak burdan anla günlük seni düşünüyor eli engele gidiyor geri açıyor kapıyor. Sen engeli aç sessiz bekle
Beni düşünüyor zaten biliyorum ama ona zarar vermişim çok fazla içinde bana zerre bir şey kalsa dönermiş ama kalmamış hayatına bakacakmış kimseyi sevmeyecekmiş sende ömür boyu mutlu ol dedi
Desin her dediğine bakma sen mazluma yat bekle. Yalvardıkça o eski gizemini kaybedeceksin emin ol
Hayatımda ilk defa birine yalvardım zaten geri çekilmem gerektiğini biliyorum ama canim çok yanıyor bende dedim bu kadar seye böyle yaptın pişman olacaksın ama artık ben yokum dedim
İşte bunu dedin bidaha dönme hamlesi yapma ki ciddiyeti anlasın dönsün. Vırt zırt engeli kaldırıp durma. Engeli kaldır açık kalsın
Sen bu işlerden baya anlıyorsun galiba son sorum peki nasıl paylaşımlar yapmalıyım normalde çok nadir şeyler paylaşırım mutlu mu üzgün mü nasıl şeyler paylaşmalıyım sence
Sıradan davran asla normalden farklı olma. Ne mutlu ne hüzünlü nede laf çarpar paylaşımlar uzak dur hepsinden derin sessizlik iyidir
Benim benzer bir hikayem var ve şu an 1 yıl geçti aradan ve kendi bana ulaştı
Ama bizimki çok farklı ya ben 25 yaşındayım o 22 benim 2 çocuğum var o annesine bile söyledi bunkizi alacağım diye ben sadece eski evliligimde çok problem yaşadığım için çok sinirli ve dominant bir karakterim var buda onun kalbini çok kırmış bana dedi ki benden adam olmaz ben bir öyleyim bir böyle bilmem ne falan ne yapmaya çalıştığını çözemedim hiç bir diyor ki benden adam olmaz bir diyor ki beni bu hale siz getirdinix sizin eseriniz kafası hiç yerinde değil
Gidip biriyle bir beraberlik yaşarsa bu hengamede onu aşkımdan ölsemde affetmem ondan da korkuyorum ilki benim çünkü
Yani birkaç özel soru sormak isterim ona göre yorum yapmak istiyorum izniniz olursa
Tabiki sorabilirsiniz
Burdan mı sorayım?
E sorun ne olacak ki
Bu kişi ile birlikte oldunuzmu
Evet olduk dini nikâhımız vardı zaten boşadı beni bende zorladım boşasın diye biz gerçekten evlenecektik eşimden sonra tek ilişkimdi bende onun ilk sevgilisi ve birlikte olduğu kişiydim belkide ondan o kadar çok bağlanmıştı bilmiyorum normalde gitmeyeyim diye salya sümük ağlayan bir insandı ne oldu anlamıyorum
Ama toplasan 3 kere falan oldu zaten gidip gelemiyoruz farklı şehir olduğu için en sonda üzerinden 4 ay geçti
Anladım. Peki bu kişide bu birliktrlikten sonra ne tarz değişimler gözledin. Bide bu birliktelik ilişkinizin son zamanlarına yakın zamanda mı başladı
Daha çok sevdi beni daha çok bağlandı ve ben istemedigim sürece asla dokunmadı orada bile bir tek ben mutlu olayım diye uğraştı yani asla onun için heves değildim ilk 4. Ayında oldu zaten şu anda 11. Ayımız çünkü bu hiss-i ilk bende tattı ve beni çok seviyordu ölüyordu resmen öyle diyeyim tabi bende onu çok seviyordum
Sana net diyorum dediğin gibiyse sessizliğinde döner vicdan yapar yine döner. Ama heves ise asla dönmez
İnan eksiği var fazlası yok kimsenin hevesi olmayacak kadar çok şey yaşadım asla heves değildim gerçek seviyordu bu yüzdende bir anda unutacaginu sanmıyorum beni sadece ağır depresyon geçiriyor galiba
Sanmam ağır depresyon olsa engeli bir açıp bir kapamaz. Kapatır bidaha açmaz. Benim hiç arama umudu olmayan bile geri döndü. Benim karşımdaki kişi evli vicdan yapıyordu ve oyuzden konuşmayı kesti. O bile geri döndü heves değilsen döner. Çünkü bende heves değildim biliyordum emindim.
Umarım öyle olur 🥺
Umarım
Ya istemiyorsa zorlama bence kendini de üzme
Ama beni ölesiye seven adam 3 günde nasıl bu hale geldi
Sorunları vardır vs
Var zaten ailesiyle alakalı çok fazla hemde dünyada sevdiği tek insan bendim
O zaman biraz zaman ver düzelince sana yazar
İnşallah ya çok seviyorum onu
İnşallah 🙏
Seni takıbe alıcam ne oldu merak ettim dönecek mi sana
İnşallah döner çünkü bir daha böyle birini bulamam
mesaj atamıtorum sen de takibe al