Canım yanıyor yardım edin?

Nişanlımla Pugb oynarken seytan dürttü FAKE bir profille denedim kendisi asker bana hiç bişey söylemedi biri yazdı bile demedi bana neyse işte nişanlım var dedi isteği kabul etti Watsaptan konuşalım mı dedim olur dedi nişanlın bişey demesin dedim ses etme ver numaranı dedi bana bende tamam dedim sonra gittim kendi hesabımdan yazdım kanıt olarak yüzüne vuracağım oyun oynarken sürekli bana kızdı doğruyu söylemedi sürekli sıkıştırdım ama asla demedi ne yapmam lazım Annem ağzından lafı zorla aldı hala inkar etmeye devam etti görüntülü konuşurken annem aldı ağızından lafı hala doğruyu söylememeye devam etti çok kırıldım yüzüne kapattım telefonu hakaret felan da etti kendisi asker bişey sanıyor kendini yardımcı olur musunuz bana çok moralim bozuk Kız demiş ki yanıma gel nişanlım demiş ki gelirim yaptıklarını inkar etti annem konuştu da yaptım dedi en sonunda ne yapacam moralim çok bozuk 1 ay sonra nikahım var benim 😭😭😭😭 gönlümü bile almadan çekti gitti uyumaya sürekli hakaret etti inkar etmekten başka bişey yapmadı okadar pişmanım ki annem bile beni suçladı kızın yanına gidicekmiş sözde öyle demiş kıza nszamn istersen diye

Canım yanıyor yardım edin?