Ne olur ?! Avantajmi bu ,dezavantajmi ? İyimidir ? Kötümüdür ? Neler düşünüyorsunuz bu konuda ?
Hic kiz kardesi olmayanlar el kaldirsin :))))
Teşekkürler
Hic kiz kardesi olmayanlar el kaldirsin :))))
Teşekkürler
Kız kardeş bambaşkadır,apayrı bi sorumluluktur.En güzel dönemi 2 - 5 yaş arasıdır o yaşlardan sonra git gide başının etini yemeye başlar :) Eğerki kardeşini hakikaten seven bi abiysen günden güne ortamı görerek kardeşinin geleceğinden,karşısına çıkabilicek olaylardan kişilerden endişe duymaya başlarsın.Kız kardeşin en büyük dezavantajı budur. Avantajı ise laf dediğinde tavır yapmayan ve gönlü en kolay alınabilen tek kız olması :)
Kız kardeşi olmayan bir erkek evlilikte başına az çok gelecek şeylerden pek haberdar olmaz. Tabi ki kardeşiyle eşi gibi olmaz ama bir kızla nasıl konuşması gerektiğini nerede durması gerektiğini nasıl teselli edeceğini pek bilemez.
İyidir :D
Mesela, bir bayana birsey yapsa "utanmiyor musun senin bacina bunu yapsalar ne hissededin" deseler adam pat cevabi yapistirr "benim bacim yok ki " diye :D
Yada senin anani , bacini .. Diye küfür yese en azindan aileden birini feda eder :D
Kız kardeşi olan biri bir kıza karşı yanlış bir şeyler düşünürken tereddüt eder.
Cevap
24Cevap
Benim kız kardeşim yok ve kızları mükemmel şeyler olarak görüyorum o yüzden biraz çekingenim hiç sevgilim olmadı evleneceğim kadına kadar da zor gürünüyor :) bende durum böyle diğerlerini bilemem :D
bi avantajı var bi dezavantajı var kız kardeşi olan biri olarak konuşuyorum
avantajına gelirsek:seni kız arkadaşlarınla tanıştırıyo bu iyi bi şey
dezavantaj ise:çıktığı erkekleri pataklamak tehtit etmek sürekli onu takip etmek zorunda oluyosun mecburen..
benim kız kardeşim yok.üç erkeğiz.avantaj mı dezavantajmı dersen , her ikiside var.
kız kardeş şevkattir , bazen başını koyacağın bir omuzdur , dosttur , candır.layıkıyla davranırsan , pervane olur etrafında.Bi yandanda sahip çıkması , sorumluluğu çoktur.şerefsizin birine gönül ver acı çekmesi , kendini dönülmez yollara sokması hep ürkütür.Zordur...
olmasını istemezdim önceleri , cahillik işte.Şimdi çok isterdim diyorum.Belki bi kız arkadaşım olsa , daha farklı bakardım hayata.Rica ederim..
orası kardeş olacaktı yanlış yazmışım kusura bakma , kız arkadaş falan istemiyorum.Acıdan başka bir getirisi yok.
amin cümlemiz için.
bir erkeğin kız kardeşi olması süperdir , çokta güzeldir illaki paylaşılanlara ayrı tat katar ve gelin giderken ki burukluğu farklı oluyor
eğer kız kardeşim olmasa idi bana koşarak dayı diyen sevimli afacanlar olmaz dı iyi ki var
Dezavantaj, kötüdür, benim yok :D En azından olsaydı beğendiklerime gönderir konuştururdum :D
olmaması hiç iyi değil arkadaşlar. evede bir kız ve bir oğlan olacaklar ki karşı cinsin de normal bir insan olduğunu anlasınlar. değilse farklı cinse uzaylıymış hissi oluşuyor resmen.
Kız kardeşim yok ama olsaydı herhalde karışırdım hayatına ama onu her şeyden de korurdum. Ne olursa olsun canımdan değerli olurdu benim için. Erkek kardeşim var gerçi o da aynı şekilde her şeyi yaparım onun için. Ama hayatına karışmıyorum tabi.
tekbir kızkardeşim var benden 13 yaş küçük ve abisininbir tanesidir o
kiz kardesim var. normalde oldugunun aksine ona karsi korumaci manyagin teki oluyorsun hatta bazen kendi cinsine dusman :D fark bu sanirim
Benim kız kardeşim yok, olsun isterdim çocukken.
Artık yok. Hem yaş oldu kazık kadar, bu saatten sonra kardeşim olmaz
Evet nasip.. Şimdi hayatımdan mutluyum. Müstakbel eşimin görümcesi olmayacak olması güzel :))
benım bırak kızı kardesım bıle yok..
berbat bır durum yanı..
abım var evet ıyıkı var cok sevıyorum goz kulak oluyor herseyımıde paylasıyorum bıdenem o benım
Bilmem. Benim iki tane yakisikli erkek kardesim var. Abla olmak guzel.
Bir erkeğin kız kardeşi olmaması ksinlikle dezavantaj asla seni bacılarının yerine koymazlar.
Abimin kız kardeşi olmak isterdim, yaşasaydı eğer.
başın sağolsun :(
:(( kiz benimkisi varya 8yasindaymis ama buyuk bir adam kadar anlayisli duaunceliymis hala icim yanar dusundukce aglarim. Kalbi delikmis ameiyata yatinca kalkamamis. Cunku doktorlar sanirim iki ameliyati ayni anda ypmislar ya bu kadar olurmu yani. Annem yillarca ve hala onun uzuntusunden hayata kustu ya. O bir baskaydi der hep anlatir . Ben hic bilmiyorum remini gordm sadece
Benimde yok kız kardeşim, annemde yok , avantajlı oluyor bana göre
ne eylerse mevlam eyisini eyler.
ne konuşsak boştur
yok ama olsaydı güzel olurdu veya abim ablam fane olmazdı
erkek kardeşi varsa sizi ondan da kıskanır.en iyisi kız kardeşi olması
2 tane ablam var, faydasını gördüğüm oldu
kişilik olarak değil de maddi olarak fayda gördüm, sıkıntıda olduğum zaman harçlık falan veriyorlardı
Bence kötüdür, çeşke ablam olsaydı
görümce olayından kurtulmuş olursun bence çok çok iyidir
Görümcen olmaz işte.
Teoride güzel gözüksede pratikte felaket olabilir. Ya peki anlaşamadığın bir görümcelerin olursa. Amanınnn :))
Vuvvv... 5 tane baldızım olsa... 5 tane bacanak... Her birinin 5 tane çocuğu...
hiç kardeşim yok, gayet mutluyum
şfsldş
bi kardesim var o benim herseyim
hiç kardeşim yok çok rahatım
hiç kardeşim yok, gayet mutluyum
Olmaması daha iyi hiç uğraşamam bu devirde.
Avantaj bana göre =)
ben.
..
Avantaj :)
Kardeşim yok :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar