Gündem Erkekten hemşire olur mu? ByWood Takip Et Master Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birileri şu yobaz ve cahil insanımıza hemşireliğin cinsiyeti olmadığını anlatabilir mi. Erkekten hemşire olur mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı. simdilerde oldukca cok hatta :)aslinda şoforun tepkisi cehaletmi yoksa ulkenin zor durumunda bundan faydalanan sahtekarlara refleksel bir tepkimi bilmiyorum evet haksız ama hassas zamanlarda bu hatalar oluyor malesef 1 0 Yorumla
lilyummisali Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kadına her işi yapabilir diyorlar da erkek neden yapamıyor 🙂 1 3 Yorumla ByWood +1 yıl Yapıyoz da cadaloz :) Yorumla lilyummisali +1 yıl 😝 Yorumla white_wolf +1 yıl Kadın : Hostes - Erkek : HostKadın : Hemşire - Erkek : HemşirKadın : Müdüre Hanım - Erkek : Müdür BeyKadın : Hakime Hanım - Erkek : Hakim Bey Yorumla
şaakişaki Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 32% +1 yıl Hemşire kelimesinin kadın için kullanılan bir kelime olduğunu sanmalari vedahi hep kadın hemşire görmeleri nedeniyle oluşmuş bir ön yargı 1 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl olur niye olmasın. memlekette sığır çok olunca normaldir. 1 0 Yorumla
Ηaziran Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl İşte bu cehalet zihin yüzünden gelişemiyoruz 1 0 Yorumla
badelideli Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Olay iç anadoluda geçiyor sandım istanbulmuş puhh 1 0 Yorumla
white_wolf Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl Erkeğe Hemşir denir 0 2 Yorumla ByWood +1 yıl Eskı koye yenı adet çıkartmayın hemşire işte Yorumla white_wolf +1 yıl Kadın : Hostes - Erkek : HostKadın : Hemşire - Erkek : HemşirKadın : Müdüre Hanım - Erkek : Müdür BeyKadın : Hakime Hanım - Erkek : Hakim Bey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
simdilerde oldukca cok hatta :)
aslinda şoforun tepkisi cehaletmi yoksa ulkenin zor durumunda bundan faydalanan sahtekarlara refleksel bir tepkimi bilmiyorum evet haksız ama hassas zamanlarda bu hatalar oluyor malesef
Kadına her işi yapabilir diyorlar da erkek neden yapamıyor 🙂
Yapıyoz da cadaloz :)
😝
Kadın : Hostes - Erkek : Host
Kadın : Hemşire - Erkek : Hemşir
Kadın : Müdüre Hanım - Erkek : Müdür Bey
Kadın : Hakime Hanım - Erkek : Hakim Bey
Hemşire kelimesinin kadın için kullanılan bir kelime olduğunu sanmalari vedahi hep kadın hemşire görmeleri nedeniyle oluşmuş bir ön yargı
olur niye olmasın. memlekette sığır çok olunca normaldir.
Mesleklere cinsiyetçilik yüklenemez.
Niye olmasın tabiki olur
İşte bu cehalet zihin yüzünden gelişemiyoruz
Olay iç anadoluda geçiyor sandım istanbulmuş puhh
S et cehalet kötü bişey
Erkekten de hemşire olur.
Elbette..
Olur tabi
Yobaz çok işte
aptallar
Erkeğe Hemşir denir
Eskı koye yenı adet çıkartmayın hemşire işte