4yıldır tanıdığım birisi var. Kendime acaba nasıl aşık ede bilirim her saat her dakika konuşyoruz 4yıldır zaten. Ama bana aşık gözüyle baksın istiyorum detaylı taktikler verin bana
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi şöyle 2019dan arkadaşıž benim matematik çöktü 4yıldır soylerken😂Ha bide bana bazen ben duygu katmayı sevmem falan soylemisti nebileyim ya beni buraya dusurtu iste
bende öyle değil kanka görsem kanka olarak kalır değişmez genelleme yapma kalırsın sonra ortada tamamen kimin kimden iyi olduğuna bağlı ve buna göre değişiyor
Knka seni öptüğüne göre sıradan bir arkadaşlığınız yok
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya burdaki mallar hepsi yargılamak ve kız tavlamak için geliyor siteye doğru dürüst cevap yazan yokki. şimdi bak sen anlamış gibisin mevzuyu. Evet sıradan değiliz hep mesafeli olduk ama içimde hep onu istedim hatta ruyamda gördüm 1hafta sonra gerçek oldu. Sarhostum evet beni öptü ve buna artık sarhos diyilken bile devam ediyoruz bazen kiskaniyor gibi oluyor bazen umursamaz gibi ama çok deger veriyor mesela 7/24hep konuşuruz hep şakalaşırız trip atarım haksız yere yine ya bi git demiyor. Sevgilisi 1kere oldu uzun zaman önce sonrasında olmadı. öpüşdükden sonra telefonumu karıştırmaya başladı şu kim şu kim diye o yüzden kıskan7yormu acaba ilgi sevgi var mı diye merak ediyorum
Kanka teşekkür ederim seni anladığımı düşündüğün için. Bak şimdi biz kızlar çok duygusalız ama erkekler çok düz kafa ya duygusuz pisliklr. Biz en ufak yaklaşımda seviyor sanıyrouz. Ama bak öpmesi normal değil. Normal arkadaşımı öpmem şahsen ben. Bence çokta boş değil sana karşı. Ayrıca 4 yıl ne demek koskoca 4 yıl. Bak hayat kısa ve belirsizlik hoş değil. Yerinde olsam hislerimi söylerdim. Boşuna beklemektense sonucu öğrenmek iyidir. Kötü sonuç alsan bile en azından belirsizlik ortadan kalkar adam gibi acını yaşarsın korkma 🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uzun zamandır olmamış. Bundan sonra olması imkansıza yakın. Ancak aşk olmadan sevgiyle ve uyumla bir ilişkiye başlayabilirsiniz.
Bu kadar zamandır aşık edememişsin bundan sonra hiç edemezsin.
Erkekler kanka gözüyle baksa bilen aşık ola bilir kadın erkeği arkadaş gözüyle gorduyse bir daha aşık olmaz ama
bende öyle değil kanka görsem kanka olarak kalır değişmez genelleme yapma kalırsın sonra ortada tamamen kimin kimden iyi olduğuna bağlı ve buna göre değişiyor
Knka seni öptüğüne göre sıradan bir arkadaşlığınız yok
Ya burdaki mallar hepsi yargılamak ve kız tavlamak için geliyor siteye doğru dürüst cevap yazan yokki. şimdi bak sen anlamış gibisin mevzuyu. Evet sıradan değiliz hep mesafeli olduk ama içimde hep onu istedim hatta ruyamda gördüm 1hafta sonra gerçek oldu. Sarhostum evet beni öptü ve buna artık sarhos diyilken bile devam ediyoruz bazen kiskaniyor gibi oluyor bazen umursamaz gibi ama çok deger veriyor mesela 7/24hep konuşuruz hep şakalaşırız trip atarım haksız yere yine ya bi git demiyor. Sevgilisi 1kere oldu uzun zaman önce sonrasında olmadı. öpüşdükden sonra telefonumu karıştırmaya başladı şu kim şu kim diye o yüzden kıskan7yormu acaba ilgi sevgi var mı diye merak ediyorum
Kanka teşekkür ederim seni anladığımı düşündüğün için. Bak şimdi biz kızlar çok duygusalız ama erkekler çok düz kafa ya duygusuz pisliklr. Biz en ufak yaklaşımda seviyor sanıyrouz. Ama bak öpmesi normal değil. Normal arkadaşımı öpmem şahsen ben. Bence çokta boş değil sana karşı. Ayrıca 4 yıl ne demek koskoca 4 yıl. Bak hayat kısa ve belirsizlik hoş değil. Yerinde olsam hislerimi söylerdim. Boşuna beklemektense sonucu öğrenmek iyidir. Kötü sonuç alsan bile en azından belirsizlik ortadan kalkar adam gibi acını yaşarsın korkma 🙏🏻
Sen kendin gibi davran yeter sevecek olan seni sen olduğun için sevsin taktiğe ihtiyacın yok bol şanslar💖
Teşekkür ederim güzel insan❤️
Baksa şimdiye bakardı. Niyeti olsa illaki anlardın
Ama beni ben sarhoşken öptü (belli ki ilgisi varmış hemde hiç sapik erkek falan değil sevgilsii 1kere oldu yani onca kız varken beni öptü diyelim
Oda sarhoş muydu
Hayır sadece ben
Hem yalnız dudaklarımdan değil yanak saçlar omuzlarımdan bile öpüyor bazen
Çok kolay aslında
Nasıl
Burada anlatmasam gizli olmasan yazardım da gizlisin yazamıyorum da
Hala edemedin mi?