kızlar daha yeni konuşuyoruz çocuk kardeşim değil oluru var ama nası davranırsam aşık olur biraz şımarttım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
aşık edemezsin severse sever zaten kendisi
Makyaj yap saçlarını yaptır dudaklarını şişir konuşurken dudaklarına bakmasını sağla yaptı ğı esprilere gül selfie çek yürürken koluna gir
o kadarmı yani
Daha bir sürü şey var instagram da reals videosu yolla onu ilk başta toplu buluşmalar çağır sonra tek buluş kahvaltı bowling vs futbol konuş ve o benim erkeğim benim olacak die düşün ve senin olacaktır o
ya şimdi şöyle biz onla aynı mahalledeyiz ve futbolcu zaten futbol konuşuyoruz ve ona destek oluyorum ama toplu buluşmuyor ortak arkımız yok
soğuk davransam istermi
Yo yo soğuk davranma ortasını tuttur bu çok iyi bir şey sürekli futbol konuş utangaç erkekler çok tatlı olur belkide toplu buluşmaya çekiniyor biraz da soğuk yap onu kendine bağlamaya çalış aynı mahallede olmak çok iyi güzel bir buluşma ayarla kafede maç izlemek gibi ama güzel giyin süslen pozisyonlara yorum yap
tamammm bide çarşamba dığum günüm eve gelicek nasj davranmalıyım
Oha çok iyi olabildiğince süslen ona özel olduğunu hissettir ne güzel modern Bi ailen var onu eve alıyor mesela herkesi dans ettir güzel bir müzik aç onu kendine al gelsen bu gece biraz geçince müziğini aç
bizim eve gelmicek yaaa arkadaşımın evine
Daha rahat olursun onunla dans et
Güzelce de bir fotoğraf çekil şu izlenim i ver ben doğum günü kızıyım partinin en yakışıklı erkeği de benim
Yalnız taktikler çok iyi 😂
@Gizem9913 tabiki de istersen istek at konuşalım buradan daha taktikler veririm merak etme o senin senşn olacak 😂
Valla hayır diyemem, böyle absürt şeyler yaparsam sevgili olur muyuz bilmem ama beni asla unutmaz ona eminim 😂😂
Otelde randevu yap yemek versin yatağa geçersin sonra
Soğuk davran olacağı varsa olur
ben çok yakın davrandım şimdi r yapmam lazım nası olcak
Şimdi soğuk davran ki, arkadaş şoka uğrasın. Kaçan kovalanır misalı.
çarşamba doğum günüm eve gelicek anaı davranıiyim
bide mesajlarda mesela ne diyim
Doğum gününüzde arkadaşlarınızda ailenizde olucaksa problem değil gelsin normal davranın. Mesajlarda çok yazmayın çalışın ilk başlayan ve son bitiren o olsun. Zaten size ilgisi varsa son yazını kendisi atmak isteyecekdir. Arada sırada can, canım falan yaza bilirsin ama çok da sınırı aşmayın. Çokda ilgili gözükmeyin. Ha birde saf rolunu oynayın. Misal bir şey almak istiyorsunuz ama şunu yapın eğer napıyorsun? Yazarsa o zaman şöyle yazın, "ben şunu almağa gidiyorum" filan ya da "ya ben şunu bu gün almam lazım ama şimdi bir işim var ne yapıcam bilmiyorum" falan yani kendin akıllıda olsan hep s*alaklığa yat. Ha birde bilmiyorum ya sen bana daha bir sempatik gelmeye başladın gibi gibi. Birde erkeklere yakışıklısın falan söylemezler, ileriki zamanlarda onu görünce şöyle diye bilirsin "ya kaç zamandır söyleyemiyorum ama şimdi bakıyorumda sen me kadar güclü kolların var, spora mı gidiyorsun?" Diye bilirsin. Yani bunların hepsini bir arada yapma.
yüz verme o zaman aşık oluyolar
ama benim hoşlandığımı biliyor geri adım atmam lazım napıcam mesajlarda bulışunca falan
çok rahat davran asla kasma kendini kendinden emin gözük ve konuşmanız bittiginde ağlayıp sızlanacak gibi değil de sanki hic umrunda olmazmış gibi davran
çarşamba günü benim doğum günüm eve gelicek nası davraniyim
sevişirsen hemen aşık olur erkekler şaşırtmaz
harbidenmi ya soğursa peki
soğumaz kullanıp atar
o zaman ne aşık olur diyon
erkeklerin aşk anlayışı -sevişmek, seks, yatak ilişkisi- bu çünkü
Aşık etme olur
Şakalaş onunla
Cilve
o kolay başka
Yzrm
vererek ;