Hukuki cezası. Soy bağını değiştirme. Zina ayrı bi konu. Yani evliliğe bağlı kalmayıp aldatmak. Tazminatlı boşanmaya iyi bir örnek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Neden bunu sorup duruyosun anlamıyorum. Bence söyleme, erkekler anstabil canlılar, masum çocuktan çıkarabilir hıncını. Murder suicide genelde kadın işi ama erkekler de çok yapıyo. Hukuksal olarak çok büyük bi cezası olmaz, tazminat max
Yapmam ağzının köpüğünü sil. Sırf erkekliği zedelendi diye bi kadını ve çocuğunu boğabilecek erkeklerle bu kadar empati kurduğuna göre sen de potansiyel katilsin. Katil katildir, hafifletici sebebi falan yok, ölmediyse hapiste çürür inşallah öyleleri
Koyuyorum. Aldatıldım bikaç kere, çok da büyük bir olay değil. Katil olmaya hiç değil. Abartıyosunuz. Evlatlıktan reddet boşan tazminat iste. Bu kadar, fazlası suç
Kimse sana cinayetle ilgili bir şey demiyor belkide sadece boşanicak ama hayat boyu adamı bir yalana inandırmak kadar Afife bir şey yok sen ise bence söyleme diyosun bende diyorum ki eğer böyle söylüyorsan. Sende de bu potansiyel var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Öylelerin eli kolu kırılsın, bacakları kopsun, ağzı yüzü parcalansin, muhtaç kalsın sokaklara düşsün. ruhospulugunun kalitesi düşmesin
Hukuki cezası. Soy bağını değiştirme. Zina ayrı bi konu. Yani evliliğe bağlı kalmayıp aldatmak. Tazminatlı boşanmaya iyi bir örnek
Neden bunu sorup duruyosun anlamıyorum. Bence söyleme, erkekler anstabil canlılar, masum çocuktan çıkarabilir hıncını. Murder suicide genelde kadın işi ama erkekler de çok yapıyo. Hukuksal olarak çok büyük bi cezası olmaz, tazminat max
bacım
Hiç vicdan yok sizde ya
Sensin bacım. Ne alaka awk gidip çocuğu öldürsün marifet mi?
Çocuğu olduricegini nerden bilyosun
Öldürürse diye. Kadını öldüreyim derken çocuk kaynayabilir
Adam hayatı boyunca başka bir adamın çocuğuna babalık yapicak ve sende söyleme diyosun
E mutlu ve ortada cinayet yok. Evet.
Babası değil ama
Sende aynısını yaparsın belki başka adamdan çocuk peydahlayip diğerine kakalarsın
Yapmam ağzının köpüğünü sil. Sırf erkekliği zedelendi diye bi kadını ve çocuğunu boğabilecek erkeklerle bu kadar empati kurduğuna göre sen de potansiyel katilsin. Katil katildir, hafifletici sebebi falan yok, ölmediyse hapiste çürür inşallah öyleleri
Ama başka adamdan çocuğu var ve bunu gizli tutuyor sende biraz o adam yerine koy kendini
Koyuyorum. Aldatıldım bikaç kere, çok da büyük bir olay değil. Katil olmaya hiç değil. Abartıyosunuz. Evlatlıktan reddet boşan tazminat iste. Bu kadar, fazlası suç
Bu aldatilmaktan çok daha öte bir şey ve sende söyleme diyosun
Cinayeti işleyene sorsan bilmeseydim der muhtemelen
Kimse sana cinayetle ilgili bir şey demiyor belkide sadece boşanicak ama hayat boyu adamı bir yalana inandırmak kadar Afife bir şey yok sen ise bence söyleme diyosun bende diyorum ki eğer böyle söylüyorsan. Sende de bu potansiyel var
Soyleyıp ayrılmalı soylemeynlere rasldim ıcım rahat değil dıyorlardı. kadın 3 cocuk yapmış ucude sevgilisinden nasıl becermişse
Hayır söylemek zorunda değil ama kimseye söylemese iyi olur kimseye güven olmaz söylediği kişinin kölesi olur
Bahçeye köpek alıp bağlasa o daha sadık olurdu motor karı
Böyle bir şey mezara kadar kalmaz. Ogrenirse maddi manevi tazminata carptirabilir.
söyler isen eğer seni boşar söylemez isen eğer sen aldatmaya devam edersin
Senin vicdanına kalmis ister soyle ister söyleme ama bu haktir unutma
adamın yerinde olsam öldürürdüm gerisini sen düşün
Bunu bir erkek dese linç yerdi
kimin umrunda
Boş ver dünyayı sen mi düzelteceksin
Adam anlayana kadar söylemeye bilir
Ne garip insanlar var ya
Söylemek zorunda. Allah affetsin artık
Şeytan önünde secde eder o kadının🤣
Söylemek zorunda
Gotu yerse soylesin