Kocasını aldatıp aldattığı kişiden çocuk sahibi olan bir kadın bu durumu kocasına söylemeli midir?

Sanki kocanı biz tanıyoruz
Kişi vardır boşanır hiç bir şey yapmaz
Kişi vardır yapılanlar ağır gelir sevgilinle seni delik deşik eder
Kişi vardır bu durumu kaldıramaz kendine zarar verir
Kişi vardır beyaz sayfa açıp devam edelim der
Biz neye göre kime göre yorum yapacağız
Görüş
23Görüş
Söylemeli tabi o adam başkasının cocuğuna niye bakmak zodunda böyle bişi varsa haksızlık degilmi karı gitsin evliyken çocuğu baska adamdan peydahlasın ama çocuğa peydahladığı adam değilde kocası baksın olaya gel çıldırmalık olay valla
Söylerse boşanma ihtimali yüzde bin.
Kocanın tavrına göre çok daha ağır şeyler yapabilir. ama benim başıma gelse bilmek isterdim.
Bilemedim.
İşin çok zor.
Bence kocasına değilse bile çocuğuna söylemesi şart. Babası kardeşi kim bilmeli. Kardeşi ile evlilik bile yapabilir ilerde. Korkunç şeyler bunlar
Çocuğun günahı yok saklamalı bence. Ama çocuğun gerçek babası napıyo şu an ilerde işleri karıştırmasın
İnşallah senin yüzün gülmez ya ne Çok kötüsün
Bunu okurken midesi bulanan tek ben değilimdir umarım..
Nasıl bir pislik işledin sen. Aman yarabbi böyle kişilerden koru.
O kadın keşke yok olsa. Zaten haberlerde ölen evli kadınlar bu yüzden ölüyor
Toplum içerisinde böyle iğrenç insanlarla aynı ortamı paylaştığımı düşününce kötü hissediyorum
Gercekler er ya da gec ortaya cikar senin soylemen olayin seyrini belki degistirir.
Mektupta her şeyi açıkça belirtip kafasına kurşun sıkmalı, son hareketi belki şerefini yükseltir.
Önce boşanma davası açacak sonra eşine anlatacak durumu hicbirsey almadan sessiz sedasız bitirecek... yazık insanlara ya..
Vicdan sahibi insanlar tutamaz içinde ama söylerse her şey daha da kötü olur
Basima gelse bosanirken ksrsi tarafin butun mal varligini alirdim
Erkek daha nafaka öder kadına eşitlik yok
Erkek de tazminat alabiliyor diye biliyorum
Alamaz kadının çocuğu var erkeğin hiç bir hakkı yok daha nafaka öder hapse girer
@Demiryumrukkk Çok boş konuşmuşsun. Kadın suçluysa belirli bir geliri varsa, mal varlığı iyiyse ve çocuk babaya verilirse kadın nafaka ve tazminat ödeyebiliyor.
@ŞeytanTüylüAdam imkansız kadın zeki malını sevgilisinin üstüne yapar üstüne nafaka alır kocadan
@Demiryumrukkk Öyle bir dünya yok kardeşim.
Bunu yapan kişi iğrençtir.
hiç bir şey gizli kalmaz :\
kesinlikle s oylemelisin kocana iyilik yapmak için
Bence direkt ayrilmali
Kimsenin daha fazla günahını alma
ayn orzbuluğunu itiraf etmeli
Hayda oneymis
En İyi Görüş