Lütfen yargılamayın beni sadece dertleşmek istiyorum?

Beni kıracak şeyler söyleyecek arkadaşlar lütfen uzak dursun
Ben liseye başladığımda annemle babam ayrıldı. Babam bizi terk etti daha doğrusu çok iyi bi baba olmadı zaten...
Onun yokluğunu hep hissettim herkes babasından bahsederken, anılarını ya da beraber yaptıkları şeyleri anlatırken hep istedim iyi benimle ilgilenen şefkatli bı babam olmasını ama olmadı hep eksik kaldım bu duygudan...
Ben birini sevdim liseye başladığım zamanlarda ona sevdiğimi de hissettirdim ama o anlayamamış benim duygularımı bende, o da babam gibi beni istemiyor sandım ikimizin ortak bı arkadaşı vardı benimle ilgilendi sinemaya gidelim birşeyler yapalım diye hem konuşuyordu. benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyordu kendimi önemli ve değerli hissediyordum onunla sevgili oldum amacım intikam almak ya da kötü niyetli bir şey değildi ama olaylar bu şekilde gelişti ben bu kişiyi babamın yerine koydum resmen ondan ilgi şefkat bekledim ilişkiler hakkında bilgim yoktu daha çok gençtim çünkü söylenen herşeye inaniyordum kaniyordum oda bunu biliyordu ve beni kullanıyordu resmen yakışıklı olmadığı için sevgilisi olmuyordu oda bunu biliyordu ben bunları geç fark ettim aldattı beni defalarca ben sonra öğrendim tabi babam olmadığını biliyordu beni savunmasız gördü halbuki ben cahildim ne yapacağımı bilmiyordum anlatan olmadi ilgi ve sevgiye şefkate açtım o da beni istemediğim şeylere zorladı sanki ben eksikmisim gibi davrandı bana şimdi ise ben herşeyi onun ve benim ortak olan arkadaşımıza anlattım o da beni seviyormus zaten beni yargılamadı anladı beni ve 2 yıldır birlikteyiz ilk sevdiğim adam bu zaten neden söylemedin en başta dedim bilmiyorum dedi. Onunla çok mutluyum bana çok iyi davranıyor dışarıdan bakanlar bizi yargilayabilir ama biz mutluyuz ve kimse umrumuzda değil... sadece içimi dökmek istedim. İyi geceler herkese
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumunu paylaşan herkese teşekkür ederim iyi geldi okumak bunları, herkes bı tutturmuş eski sevgilinin arkadaşı ile çıkılmaz diye ortak arkadaştı zaten ve yaşlar çok küçüktü bunlar yaşanırken. ayrıca buna değecek biri olsa bı ihtimal yine kötü bı durum olabilirdi ama değecek biri bile değil. Ciddi düşünüyoruz zaten aileler biliyor eski durumu da yeni olaylari da başka kimseye bir şey demek düşmez elbette. İnsan kötü etkileniyor sadece bazen. Burada beni anlamaya çalışan herkese teşekkür ederim.
Lütfen yargılamayın beni sadece dertleşmek istiyorum?