Aşk İlişkileri Siteye Bahçelievler'den Giren Var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Sitede Bahçelievler'de oturan var Güncellemeler+1 yıl Ankara Siteye Bahçelievler'den Giren Var mı? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Benim evin önü bahçeli hatta bizim burada evler hep bahçeli evler olur mu ki 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kdkrkr Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Bahçedemisin şimdi Yorumla Soran +1 yıl Evey kkdkkf Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Bahçe yokmu Yorumla Soran +1 yıl Vat işte bahçeliev kdkdmd Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Çok güzel 👍 çık bahçeye bari Yorumla Soran +1 yıl Zaten bahöedeyim ya djdkmd Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Dur bende çıkıyorum yaw Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Ankaradayim ama bahçelievlerde değilim.Not:Soruyu ilk sordugun zamn da gordum ama İstanbul zannettigim icin yazmadim guncellemeyi gorene kadar. 😃 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Ee Bahçelievler'de değilsen niye yazdı Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Gelirim de istersen ondan 😃 Yorumla Soran +1 yıl Kız mı düşürmeye çalışıyorsun sen Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Hayir 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Ee o zaman Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Peki sen 🤔 neden bahceli evler 🙂 Yorumla Soran +1 yıl orada kalıyorum da ben Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Anladim 🙂Bn de mamakta Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Yani ne icin istyorsun anlaminda sordum😊 Yorumla Soran +1 yıl Dedikodu yapmak için Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Dedikoduyu cok sevmem ama sohbet edebiliriz 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Yok almayım ben Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Nasil istersenYoksa erkek mi durmeye calisiyon sende 😀😊 Yorumla Soran +1 yıl Yok be Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Hm ne bilim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Niye öyle dedin şmdi Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Sen de bana sordun ondan 😂Oyleyse konusabilirs dcektim Yorumla
Kekkei-Genkai Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Giren varsa söyleyin uzak duralım 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Nçye uzak duruyorux kanka Yorumla Kekkei-Genkai +1 yıl Sevmiyorum ordaki kardeşleri pek Yorumla Soran +1 yıl Niye ya yaptılar sana sen bugün atarlısın baya Yorumla Kekkei-Genkai +1 yıl Dünki hâlimi biliyon sanki kardeş Ankara 'da da var Bahçelievler İstanbul'da da sen hangisini diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ankara kanka ben seni başka soruda da gördüm noldu sen iyi misin Yorumla Kekkei-Genkai +1 yıl Yorgunum aga okuldan geldim ondandırAnkaraysa bilmiyorum İstanbul sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl İyi git yat uyu biraz dinlen sen Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Cobancesmeden beeeenn katiliyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Orası neresi hangi şehirde Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl İstanbul yenibosna da kuzum oo sen az geri de Yorumla Soran +1 yıl Anladım baya uzak bana Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Seen neresi ora da hep arabacilar vardir. Kaplamali filmli basik egzozlu Yorumla Soran +1 yıl Ben Ankara bahçelideyim burada hep galerici var ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Angara mı İstanbul mu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ankara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çukurambardayım Yorumla Soran +1 yıl Orasını duydum ama tam bilmiyorum ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bahçeliye 1 dakika Nası bilmiyosun 😁 Yorumla Soran +1 yıl Öğrenciyim ben ya daha yeni geldim şehire Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heee Yorumla
YAGIZ0609 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Yukari bahçelievler buyur 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Niye arabalar bu kadar lüks moralim bozuluyor ya Yorumla YAGIZ0609 +1 yıl Memur yeri ikiside memur olunca gayet normal lüks olmasi Yorumla Soran +1 yıl Moralim bozuluyor ya Yorumla YAGIZ0609 +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim zengin görünce tek fakir benmişim gibi hissediyorum Yorumla YAGIZ0609 +1 yıl Yaşin kaç senin Yorumla YAGIZ0609 +1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl Niye noldu da Yorumla YAGIZ0609 +1 yıl Merak ettim Yorumla Soran +1 yıl boş ver Yorumla YAGIZ0609 +1 yıl Peki Yorumla
Metekaram Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl evet bahçelievler niçin sordunuz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dedikodu yapmak için Yorumla Metekaram +1 yıl yapalım gel İstanbul mu :) Yorumla Soran +1 yıl Değil ya Yorumla
tahaa06 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Bahçeli evler semti her şehirde var sanki 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Doğru olabilir Yorumla tahaa06 +1 yıl Yani yavrum Yorumla
Rüzzgarraa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl Bahçesiz ev olur mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş djdkmf Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Aynen ne sandın😀 Yorumla
Cottoncndy Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl keske, neden 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben burdayım ama yine fakir yine fakirim Cottoncndy +1 yıl ülkede herkes fakir bacım Soran +1 yıl Evet öyle
yağız353512 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl İzmir Bahçeli evler mi bende alaybeyde oturuyorum 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. beşiktaştayım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl krizantem sokak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Adres mi veriyosun sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bahçelievlerde sokak işte Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Var neden 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Dedikodu yapmak için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapalım gel Yorumla Soran +1 yıl Ankara Bahçelievler dimi ben oranın dedikodusunu yapacağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Tamam gel özele Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizlisin senin gelmen lazım Yorumla Soran +1 yıl Takip ettım Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. İstanbul mu? 0 0 Yorumla
MRTSYKN10 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl neden 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Biraz dedikodu yapmak in Yorumla MRTSYKN10 +1 yıl alla allah kimin dedikodusunu yapcez Yorumla Soran +1 yıl Arabaların hepsi çok lüks sinirim bozuldu herkes zengln mi burada ya Yorumla MRTSYKN10 +1 yıl sen fakırmısın Yorumla Soran +1 yıl Evet acı ama gerçek Yorumla MRTSYKN10 +1 yıl demek herkes zengın degıl :) Yorumla Soran +1 yıl Niye mutlu oldun amca bu durumdan bende ilerde olacağım zengin Yorumla MRTSYKN10 +1 yıl amca demeseydın belkı lazım olurdu :) Yorumla Soran +1 yıl Tkrkrk ne demek bu şimdi amca Yorumla MRTSYKN10 +1 yıl boş ver :) Yorumla
Fred35 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. izmirmi😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değl ya Yorumla Fred35 +1 yıl ozamn bizim ev bahcesiz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Benim evin önü bahçeli hatta bizim burada evler hep bahçeli evler olur mu ki
Kdkrkr
Bahçedemisin şimdi
Evey kkdkkf
Bahçe yokmu
Vat işte bahçeliev kdkdmd
Çok güzel 👍 çık bahçeye bari
Zaten bahöedeyim ya djdkmd
Dur bende çıkıyorum yaw
Ankaradayim ama bahçelievlerde değilim.
Not:Soruyu ilk sordugun zamn da gordum ama İstanbul zannettigim icin yazmadim guncellemeyi gorene kadar. 😃
Ee Bahçelievler'de değilsen niye yazdı
Gelirim de istersen ondan 😃
Kız mı düşürmeye çalışıyorsun sen
Hayir 🙂
Ee o zaman
Peki sen 🤔 neden bahceli evler 🙂
orada kalıyorum da ben
Anladim 🙂
Bn de mamakta
Yani ne icin istyorsun anlaminda sordum😊
Dedikodu yapmak için
Dedikoduyu cok sevmem ama sohbet edebiliriz 🙂