Feminist tavırlar içinde olan kadınlar sence çekici mi?
Çekiciler
Çekici değiller
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İşine geldiğinde feminist olup, işine gelmediğinde erkeğin kanatları altına girmek istiyorsa çekici değil, itici. Tipik Türk feministi, kadın haklarından, kadın-erkek eşitliğinden dem vururken gücetapan bir duruş sergileyip kendini daha iyi şartlarda yaşatacak erkeğe hayır demez. Her kavram gibi, Türkiye'de kadınlar feminizmi de g. tünden anlar. Feminizmin, emekçi kadınların hak eşitliği mücadelesi olduğunu bilmezler. Ataerkil kafadan kurtulmuş bir feminist, eşinin kendisinden az kazanmasını sorun etmez mesela. Birisi laf attığında "ayyhh erkeğim onun ağzını burnunu kırsın, beni sahiplensin, korusun, kollasın" demez. "A.. ım olduğu için bazı ayrıcalıklar beklemek benim hakkım" demez. Arabasının lastiği patladığında 50 km uzaktaki kocasını gel lastiğimi değiştir diye aramaz, ya kendisi değiştirir, ya servis çağırır, erkeği köpeği gibi her işinde kullanmaz. Arabasını bakıma, tamire kendisi götürür, "yhaa aşkım sanayiye ben mi gidiyim çok bakıyolaaar" demez. Böyle feminist olsun, da canımı alsın. Her türlü hak mücadelesinde ben yanında olurum.
@ercanunlr Estağfurullah, tamamen gözlem ve tecrübeme dayanıyor
@Banker_Bilo dogru tespit yapmissin cok begendim o yuzden kutlamak istedim tamamen katiliyorum yazdiklarina
@ercanunlr Teşekkür ederim, umarım bizimkiler de feminizmi bir gün anlarlar. İşyerlerinde kadın çalışanları en çok ezenler kadın yöneticilerdir mesela, ayrıca kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Güzel kadını, özgür kadını, açık ve dekolteli giyinen kadını, seks yapan, cinsel hayatı olan bekar kadını en çok kadınlar gömer, namus, ahlak kılıfı altında. Aralarında dayanışma yok, rekabet var, çekememe var. Yemişim öyle feministi. Erkeklere üstünlük kurmaya çalışmadan önce kendi hemcinslerine bi sahip çıksınlar.
@Banker_Bilo aynen kardesim dogru diyon

Aklıma bu geldi. Bazıları itici iken bazıları çok çek çekici. 🙂
Kadınlar ilgimi hiç bir zaman çekmedi. Heteroseksüelim😝😏
Erkek arkadaşlarına göre iticiler, onlar öyle diyorsa öyledir 😇
Teşekkürler
Sende bro👍
Teşekkür ediyorum😁
Cevap
5Cevap
Feminist olmak ayrıcalık değildir. Dünyada ve ülkemizde haklarımızı savunmak ve bilmek için vardır.
Evet, feministler çekici olabiliyor.
konuşkan ve enerjik oluyolar ben cok seviyorum ve kafa dengi akilli kizlar
Kişiye göre değişir bu
Çekicinin de çekicisiler skskks
Bence değildir
iğrenç ve ötesiler
İlgimi çekmiyor
Bazisi evet, bazisi hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?